Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 184

• 28 574
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Марианка   bouquet много правилно те е учила баба ти  Joy Joy Joy Joy

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 661
  • Пловдив

Я, Булута....голям артист е Енгин.
..............
Те бабите ни са умни....

# 662
  • Бургас
"И на бесилото да те качат - пак ще отричаш''.Прави сте, то и аз да съм няма да си кажа . LaughingЯвно и  Керим баба му така го е научила . Joy

# 663
  • София
Haqsko   bouquet добре дошла!
Задаваш въпроса защо Керим води Фатмагюл на същите места,
където е бил с Кристин.Така ни показват,че тази връзка за Керим не
е била сериозна и той изобщо не мисли за нея.Това обяснява и защо
той каза на Фатмагюл,че не помни дали е ходил в Ава с Кристин.Тя не е
в ума му,в мислите му.
Tania   bouquet хареса ми историята за любовта!Благодаря за пожеланията! newsm51

HugТака е той не мисли за нея ,но си даваше сметка ,че жена му ревнува.Затова ми дойде в повече неговата упоритост в това да отрича явното.

Явното е явно за нас като зрители...Не отрича, но и не признава...Те това са тяхни мурафети...Но в това е чара - тинтири - минтири; аба-бала; има-няма....Моята баба навремето ме учеше: "И на бесилото да те качат - пак ще отричаш."

Хаха. Марианка, тъкмо се бях засилила да ходя на работа, но  ти ме разсмя с поста си. Наистина много вярно те е учила баба ти  newsm62
Иначе съм съгласна с Elinor, че по този начин показваха, че за Керим всичко с Кристен  е приключило и наистина не е било сериозно, поне от негова страна. Но пък  според мен филма се нуждаеше от подобна изкуствено подклаждана ревност, която да подтикне Фатмагюл да споделя повече чувствата си. Иначе как щяхме да разберем, че тя наистина обича Керим??? Simple Smile

# 664
# 665
От универсалния клуб ,преведено е на 10 езика

Един милиард жени, танцуващи, е революция!

Каним всички вас, да танцуватe. Бихте ли искали да танцуватe заедно, за да се каже "STOP" на насилието срещу жените по целия свят и да направим този свят по-добро място? Да вдигнем гласът ни не с насилие, a s танци кажем "СТОП" на насилието.
"Една от всеки три жени на планетата е била изнасилвана или бита през живота си."
"Един милиард насилени жени, е зверство".
"Един милиард жени, танцуващи, е революция."

Да обединим, ние?

# 666
"И на бесилото да те качат - пак ще отричаш''.Прави сте, то и аз да съм няма да си кажа . LaughingЯвно и  Керим баба му така го е научила . Joy

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Като си помисля Керим е имал три баби и всяка го е научила по нещо,
та ще отрича и ще се прави на ни чул,ни видял Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 667
# 668
# 669
# 670
# 671
# 672
# 673
# 674

Общи условия