Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 184

• 28 576
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • AMS
Я да видим пак метъра

http://www.internetteyim.net/?category=oyuncular

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 21:15 от di...va

# 721
# 722
# 723
  • AMS

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 22:03 от di...va

# 724
# 725
# 726
Дива,аз пък да ти кажа,вече даже не ми е интересно да свързват Енгин с Берен по този начин-каквото и да е имало или нямало между тях,кой кого е харесвал или не,кой кого е отхвърлил или не,минали работи.Берен си е направила нейния избор,лош или хубав,а Енгин си живее своя живот,така че всеки по пътя си.Сигурна съм,че с този талант Енгин го чакат още по-големи успехи като актьор,дано бъде щастлив и в личния си живот,същото желая и за Берен.Те двамата са страхотен тандем като артисти,но нямат много общо като ценности и манталитет,затова един любовен дует между тях в живота не би имал особен успех.Аз забелязвам,че в почти всички публикации,които касаят Берен и Кенан винаги става въпрос и за пари-колко той е похарчил за нея,колко е загубил затова че е с нея,какво й е купил и т.н.Е това не ми звучи на мен особено добре.

# 727
  • AMS

ПП: Велиана, разхождам се в един арабски сайт и зяпам картинки. Слагам някой от тях тук, за да допишем темата

# 728
# 729
  • София
Поздрав от мен за вас   newsm03    момичета! 

# 730
Не,на мен също ми е интересно,че феновете се занимават да създават такива комикси,но наистина се дразня леко,че поставят Енгин в ролята на отхвърлен от Берен(то не е само тук)-Никой не знае каква е истината,може пък той да не е проявил никакъв интерес към нея.Въобще това са неща,които ще останат само между тях и така е редно.

# 731
  • AMS
Велиана, махнах ги, за да не дразнят.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 22:07 от di...va

# 732
Дива,дано не ми се сърдиш,но аз изказах мнението си за съдържанието на тези комикси.В никакъв случай не съм искала да ги махаш-дори напротив,щеше да е интересно да разбера какво мислят момичетата за тях. Peace

# 733
  • AMS
Дива,дано не ми се сърдиш,но аз изказах мнението си за съдържанието на тези комикси.В никакъв случай не съм искала да ги махаш-дори напротив,щеше да е интересно да разбера какво мислят момичетата за тях. Peace
Изобщо не се сърдя, Велианка!!! И на мен не ми харесаха и за това!!! Който иска, ще му дам линка. Твоето мнение ми е достатъчно!  Hug

# 734

Лека вечер  на всички !

Днес беше един хубав и празничен ден !!!

Благодаря на всички, че намерихте дори и малка част от забързаното си ежедневие и споделихме  заедно  днешният ден !!!

Общи условия

Активация на акаунт