Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 27 990
  • 725
  •   1
Отговори
# 720

haqsko Hug    bouquetНе съм Маричка, ама и аз чета-бавно и славно..... ooooh!Бива ли таквиз ми ти работи - тая красота - пожелание  за ЛЕКА нощ ли е ????? Embarassed Embarassed Joy bowuu Joy

# 721
  • София
 Не е колаж, нали newsm78

# 722
# 723

Привет момичета !

Хубава, "слънчева" и релаксираща неделя на всички вас !

Отсъствах вчера и снощи от темата - вие сте изписали почти половината, че вече е време да  се "метна" и в новата - четох с чаша кафе, после хапнах от поднесените закуски, пак пих кафе - е нямате  изчитане  -  ама е много приятно / обсъждали сте страхотни теми, имаме ново попълнение - въобще кеф и разкош /

loveofmine  - добре дошла в нашата малка, задружна, пишеща и най-важното обичаща човекът и актьор Е.А.  компания.
Просто няма нужда да повтарям и аз това, което момичетата снощи са казали при посрещането -  пиши, споделяй всичко смело. Само да добавя - ние сме малко като децата - дадат ли ни малко, продължаваме да искаме и още, и още и още ...
Така, че само с две - три изречения казаната новина  е някак "непълна" - А, тука  имаме и девиз - "Колкото повече - толкова повече !" /думи на известният Мечо Пух / ...
Та, добре дошла още веднъж !

Момичета  направо ми скрихте  "шапката" както се казва с написаното от снощи - четох, четох  ... въобще искам да ви благодаря на всичките !

Дилеми - мисля, че е колаж. Момчето ни такива маратонки "галиба" ... няма

И нещо за поздрав и настроение

П.П. Докато напиша - къде се скрихте всички ???  Сигурно отидохте на нова къща - ама аз ще си прехвърля и там поста  

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 10:57 от Марта_49

# 724
# 725

Общи условия

Активация на акаунт