Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 073
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Loveofmine- Днес обсъждахме как са оизградени любовните моменти в КВФ , как са изиграни от Берен и Енгин и по-конкретно целувките. Също и ПБН. Интересно ми е мнението ти относно представянето на любовните моменти в сериала.   

# 691
  • Разград

# 692
# 693
Зодия везна съм, Марианка...Дейзи, любовните моменти ги възприемам само и единствено чрез Енгин. Той самият излъчва любов...Май се олях...Но на Берен не й се удават, особено устните й са ужасни при целувките, добре, че Енгин ги засмукваше и така скриваше набръчкването...Берен е силна в първи сезон, в ЗП не ми хареса. А като гледах Облака Енгин ми хареса още повече - там пък имаше страст, мъжественост, той беше лошото момче, мъж та дрънка. Истината е, че  Асие най-много му подхожда. Сто пъти съм гледала сцената когато той казва Мъжът ти дойде. Е, няма друг такъв актьор и филм с такава сцена. Да припомня ли Сцената с Нрин в Дераа, ами с Бахар в колата?  А в хотела? Той не играеше, той танцуваше...Тепърва ще си говорим, сега ви напускам принудително. Обичам ви, целувам ви, до утре след 21 ч.

# 694
Не само странно, а и инфантилно, да не кажа повърхностно. Ама нейсе. В Облака всички са перфектни. И понеже Енгин казва, че е бръкнал дълбоко в себе си, за да изгради образа, се сещам за думите на английския поет Т. С. Елиът - Изкуството е бягство от личността, но, разбира се, трябва да си личност, за да има откъде да избягаш. Евгин първо и основно е личност с богата душевност, нека бърка в нея и да ни радва, но това явно не става толкова лесно, затова му прощавам отсъствието. Искам да вярвам, че в момента се зарежда, за да продължи напред. Убедена съм, че двете години в кожата на Керим са го изцедили и физически и емоционално. Негово право е да се оттегли по начин, който той намери за добре, а ние нямаме друг избор, освен да чакаме. Което и правим. Благодаря ви, че вече не съм сама.

Четох, четох .... от там, където бях спряла... но .... не се стърпях и надникнах от към то последната страничка!

loveofmine  Hug    bouquet страхотен пост Peace    bouquet
А иначе се връщам ...... е то Вие нямате мярка явно в писането  Crazy Crazy Crazy

# 695
  • Пловдив

Най-хубавите очи....Лека вечер....от Енгин /той може да спинка, да се гушка, да е на лайф, да чете сценарий - да е жив и здрав/ и от мен.

ААААААА - везна...Зодията на най-хубавите усмивки....Зодията на Енгин.....

# 696
  • Пловдив

Зодия везна съм, Марианка...Дейзи, любовните моменти ги възприемам само и единствено чрез Енгин. Той самият излъчва любов...Май се олях...Но на Берен не й се удават, особено устните й са ужасни при целувките, добре, че Енгин ги засмукваше и така скриваше набръчкването...Берен е силна в първи сезон, в ЗП не ми хареса. А като гледах Облака Енгин ми хареса още повече - там пък имаше страст, мъжественост, той беше лошото момче, мъж та дрънка. Истината е, че  Асие най-много му подхожда. Сто пъти съм гледала сцената когато той казва Мъжът ти дойде. Е, няма друг такъв актьор и филм с такава сцена. Да припомня ли Сцената с Нрин в Дераа, ами с Бахар в колата?  А в хотела? Той не играеше, той танцуваше...Тепърва ще си говорим, сега ви напускам принудително. Обичам ви, целувам ви, до утре след 21 ч.

Разсъних се.....Страшно казано - и ние сме на същото мнение. Но нали си ни чела и знаеш....

# 697
Зодия везна съм, Марианка...Дейзи, любовните моменти ги възприемам само и единствено чрез Енгин. Той самият излъчва любов...Май се олях...Но на Берен не й се удават, особено устните й са ужасни при целувките, добре, че Енгин ги засмукваше и така скриваше набръчкването...Берен е силна в първи сезон, в ЗП не ми хареса. А като гледах Облака Енгин ми хареса още повече - там пък имаше страст, мъжественост, той беше лошото момче, мъж та дрънка. Истината е, че  Асие най-много му подхожда. Сто пъти съм гледала сцената когато той казва Мъжът ти дойде. Е, няма друг такъв актьор и филм с такава сцена. Да припомня ли Сцената с Нрин в Дераа, ами с Бахар в колата?  А в хотела? Той не играеше, той танцуваше...Тепърва ще си говорим, сега ви напускам принудително. Обичам ви, целувам ви, до утре след 21 ч.

Hug Hug Hug До!... Simple Smile)) Мнението ми се покрива напълно с твоето, но се радвам, че тепърва ще говорим. Simple Smile))

# 698

newsm10 newsm10 newsm51 newsm51  love001  love001

# 699
Не само странно, а и инфантилно, да не кажа повърхностно. Ама нейсе. В Облака всички са перфектни. И понеже Енгин казва, че е бръкнал дълбоко в себе си, за да изгради образа, се сещам за думите на английския поет Т. С. Елиът - Изкуството е бягство от личността, но, разбира се, трябва да си личност, за да има откъде да избягаш. Евгин първо и основно е личност с богата душевност, нека бърка в нея и да ни радва, но това явно не става толкова лесно, затова му прощавам отсъствието. Искам да вярвам, че в момента се зарежда, за да продължи напред. Убедена съм, че двете години в кожата на Керим са го изцедили и физически и емоционално. Негово право е да се оттегли по начин, който той намери за добре, а ние нямаме друг избор, освен да чакаме. Което и правим. Благодаря ви, че вече не съм сама.

Четох, четох .... от там, където бях спряла... но .... не се стърпях и надникнах от към то последната страничка!

loveofmine  Hug    bouquet страхотен пост Peace    bouquet
А иначе се връщам ...... е то Вие нямате мярка явно в писането  Crazy Crazy Crazy

Гони пак ни гони. Simple Smile)))   Hug

# 700

Оххх ти ме разбиваш. На сцената с –Мъжът ти дойде, такъв рев му ударих, че не е истина. Просто това беше моментът на Асие, думите, които през цялото време жадуваше да чуе. Как го изигра Енгин, великолепно.

# 701

loveofmine  Hug    bouquet страхотен пост Peace    bouquet
[/quote]

Гони пак ни гони. Simple Smile)))   Hug
[/quote]

Мани, мани..... оплетох се тотално...... ooooh! ooooh!

# 702
Втори колаж по 16-и епизод - "Терзание"

http://prikachi.com/images.php?images/868/5879868e.jpg

# 703
  • Бургас
Loveofmine Rolling EyesПишеш ,че си водила предаването ,,Десета муза''.То не беше ли по БНТ , с водещ проф.Александър Грозев? Поправи ме , може би греша?Беше предаване за стойностни филми и аз обичах да го гледам. Embarassed ConfusedМоже би греша , предаването се излъчваше през 80-те г . на миналия век.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт