Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 27 998
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Боже, новата съфорумка ми припомни за гласа на Енгин, скоро не си бях пускала клипчета,  гласът му просто е побъркващ. Crazy Crazy Crazy Сравних го с този на Къванч, ама сори, Къванч не може да шепне така нежни думи, нито да пее толкова красиво.

# 706
Боже, новата съфорумка ми припомни за гласа на Енгин, скоро не си бях пускала клипчета,  гласът му просто е побъркващ. Crazy Crazy Crazy Сравних го с този на Къванч, ама сори, Къванч не може да шепне така нежни думи, нито да пее толкова красиво.

newsm10 newsm10   Ами само това ли????? Embarassed Embarassed Embarassed

Е вече тотално обърках и плетката..... Embarassed Joy bowuuJoy

# 707
Loveofmine Rolling EyesПишеш ,че си водила предаването ,,Десета муза''.То не беше ли по БНТ , с водещ проф.Александър Грозев? Поправи ме , може би греша?Беше предаване за стойностни филми и аз обичах да го гледам. Embarassed ConfusedМоже би греша , предаването се излъчваше през 80-те г . на миналия век.

Същото предаване е (ама пък и аз какъв съм експерт... Simple Smile)) Но и аз обичх да го гледам... Любов може да не го е водила пред камерите, но каза, че нейната работа е била свързана с писане...

# 708
И последният от 16-и еп. - "Чий товар е по-тежък?"

http://prikachi.com/images.php?images/971/5879971D.jpg

# 709
От мен толкова за днес... отивам да сънувам... Simple Smile)))

Обичам ви! Simple Smile  Hug

# 710
  • Бургас
Маричка,лека нощ Hug

# 711
И последният от 16-и еп. - "Чий товар е по-тежък?"

http://prikachi.com/images.php?images/971/5879971D.jpg

Страхотен колаж Маричка  newsm10- поредното поздравление! newsm51 Невероятна си!  newsm51

А на въпросът ти - подчертан и аз много отдавна си го задавам......

# 712

Дейзи,понеже виждам,че продължава да те вълнува темата с целувките, ще ти кажа моето скромно мнение-за актриса,която минава за най-добрата актриса в Турция и получава по 50хил лири на епизод не мисля,че би трябвало да има някакво извинени за актьорски неудачи с това,че била притеснена или болна,или недоволна.

Онагледявам....

И то след такъв танц на къна-вечерята, който предполагаше много повече за този момент..... newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
аз вървя, след Вас с грацията на походката  на костенурка ooooh! ooooh!

# 713
  • Пловдив

Добро утро и от мен в ден неделя. Страхотна нощна смяна....Прекрасни колажи...Да сме заедно, да сме позитивни....

# 714
И от мен! Hug Hug    bouquet  bouquet

Скрит текст:

Хайде и още едно кафенце.....Дано ароматът му стигне до въглавницата Ви  Peace Peace

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 09:21 от Goni

# 715
  • София
Здравейте,  wavey момичета!
Маричке, страхотни колажи по 16-та серия! Особено ми харесаха "Терзание-то" и "Чий товар е по-тежък"
Гони, позитивна както винаги! Благодаря ти, мила!

Благодаря ви, момичета,    за хубавите мигове заедно!

Нещо за закуска и от мен

# 716
Дилеми, Hug  bouquet миличка - въпросът е в това, че АЗ НЕ МОГА  да се отблагодаря на всички Вас, които ме задържате  в тази толкова приятна компания! Hug Hug Peace Peace

# 717
[/b]

Добро утро!
Енгин го няма още! "Мустафа" е тук! И той търси батко си!
Желая ви приятен ден!

# 718
  • София
Нашите колеги от Engin Akyurek USA Fans обсъждат дали момчето има нужда от подстригване...
Позната тема, и ние я обсъждахме тези дни.

# 719
Нооооооо
аз пак със спам Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт