Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 015
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • AMS
Дива, за разлика от теб съм изгледала оригинала. Главната героиня се влюбва истински и без да иска се отлонява от отмъщението....Но изпусна влака...Няма да го разказвам...Понеже е един и същи сценария/сценариста...това я чака и Ямур...Много истинска любов и много несподелена покрай отмъщението.....За мен за целувките се изказах....да видим с другото как ще се справи - има серии - не се излиза от леглото....Пожелавам и успех. Мнението на момичетата от другата тема си е тяхно - не е мое, не е твое и предполагам не е водещо за личните ни оценки. Желая и успех на Берен...следя я...защото само нея си харесвам от турските актриси... А оффффф бе на мен ми е приятно, отпускащо...защо те дразни...има ли подтекст....кой както иска така да си изразява чувствата....Нали затова сме тук и заедно.
Марианка, за мен няма оригинал и копие. Има две версии на един сценарий. Не се знае как ще се развият нещата за напред в турския вариант. Дори да е 100% покритието, до сега в турския вариант се набляга на Отмъщението.
А колкото до мнение по принцип на момичетата от друга тема, аз го споделям, защото ми е направило впечатление. Не мога да кажа на някой  - това си е твое мнение и баста. Не разбирам, това чувство и не го споделям. Не се знае. Може да стигна и до техните и твоите оценки. Ядосвам се, че няма сътрудничество, няма взаимопомощ. Нали всички харесват Берен?
А за това - "оф бе" нямах предвид теб, макар и ти, и аз да сме го употребявали. Имах предвид, че не си пасваше със съдържанието на самия пост. Това ми прозвуча като - писна ми от вас - и по нататък ми повлия при четенето на поста.
 ПП: Велиана, на мен актрисата в американския вариант не ми харесва толкова като визия. Също и не ми харесва и американския вариант на образа на Хакан. Интересен ми е турския прочит на този сценарий.

# 481
Същото си помислих онзи ден,като видях снимките от яхтата.Всички фенове се присламчват към нашето момче,даже неволно се наклоняват,сякаш търсят близост.Това е защото е земен,не го тресе звездоманията,можеш да се докоснеш до него. Аз това усещам от в него и затова си го харесвам.

И аз така, щото. Simple Smile))

# 482
Оф, бе.... да му се не види. Simple Smile)) Както щеш си го чети, Дива. С него аз съм изразила отчаяние, че пак криво ме разбират. Simple Smile)) И ще продължавам да си го употребявам когато ми дойде отвътре и както намеря за добре. Изборът да ме възприемат и четат е на останалите. Simple Smile Аз споделям така, както го чувствам. Simple Smile

Много сладка илюстрация... на възпримането на различното. Simple Smile))

# 483
Другото, което се сещам за целувките  и любовните сцени , на мъжете им е по=лесно, съответно и на Енгин. Мъжете нямат чак такива задръжки, като имат пред себе сои красива жена с радост биха  я целували, даже им е кеф, че си имат извинение да го правят- сценария. Това са го казвали много мъже актьори, мисля, че в конкретния пример се отнасяше за партньор на Анджелина Джоли.
Така , че за Енгин тези сцени надали представят някакво голямо предизвикателство, когато трябва да целува една красива и секси жена. Но жените имат повече задръжки в това отношение.

# 484

Здравейте момичета!!! wavey wavey wavey
Страхотна нощна смяна!!
Позволявам си да постна отново много хубаво клипче, публикувано от Милка. Много нежна музика и гласът на Енгин.

Милка, в предходната тема, твоят емоционален пост много ми допадна и същевеременно носталгично ме натъжи.
Видях в описанието ти за малкото три годишно момиченце, което пие кафе с гостите на мама и себе си, която дори бях научена от баба да го варя в джезве и да слагам накрая сол, отмерена по количество, колкото събира върха на само един от всички видове  ножове.
В този си пост ти споделяш за 300 думи, които си записала от турските сериали. Ако не ти представлява трудност и ти е възможно и под ръка, те моля да ги публикуваш. Може и на лични.

За всички вас момичета изпращам   love001  love001  love001 newsm51 newsm51

Пожелавам приятен уикенд.

# 485
Дива,този Хакан Нолан ли се явявя в турската версия?-ако е така,за мен пък Нолан е най-приятният персонаж в оригинала.Страшно ми харесва това момче-има много позитивно излъчване.Харесвам Емили и Виктория.В оригинала единственото,което специално на мен не ми харесва,че всичко се решава някак си като с магическа пръчка,благодарение в повечето случаи на Нолан.Аз си признавам,че турската версия не съм гледала,но хвърлям поглед на някои клипчета,за да се опитам да направя съпоставка.

# 486
Дейзи,понеже виждам,че продължава да те вълнува темата с целувките, ще ти кажа моето скромно мнение-за актриса,която минава за най-добрата актриса в Турция и получава по 50хил лири на епизод не мисля,че би трябвало да има някакво извинени за актьорски неудачи с това,че била притеснена или болна,или недоволна.

# 487
Дейзи,понеже виждам,че продължава да те вълнува темата с целувките, ще ти кажа моето скромно мнение-за актриса,която минава за най-добрата актриса в Турция и получава по 50хил лири на епизод не мисля,че би трябвало да има някакво извинени за актьорски неудачи с това,че била притеснена или болна,или недоволна.

newsm10

# 488
# 489
Всички сериали се правят като се използва една и съща матрица, но се разместват елементите на релефа и: затвор,болница,гробище, житейска драма ,бедно неграмотно девойче превърнало се накрая в бизнес дама,тайни, интриги и т.н много са за изброяване.Само че тук имаше толкова много емоции,поднесени по различен начин един холеричен начин на хващане на ръката (танца на Н.г.),същото рязко събличане и обличане на дрехите ,тия пердета,които непрекъснато се отваряха и затваряха, тия погледи които говореха без думи и дребни жестове ,които изливаха поток от емоции и ни завладяха по-силно от най-страстните целувки и секс сцени. Това подсилваше динамика не само в действието, но и в чувствата,допълваше  информацията за  характера на героя.
Аз си признавам без бой, че съм патологично  пристрастена към изпълнението на Енгин и затова без да пренебрегвам таланта на останалите леко ги неглижирам. Филма  ЗП  не ми допадна.Това беше един разказ за една нечистоплътна любов.Изпитвах погнуса  ,отвръщаваше ме и никакво съжаление към Бихтер.Изгледах филма с отвращение ,само за да видя края. Походката на Берен Сме побъркваше, а Къванч на гроба на Бихтер беше комичен.Разпънете ме на кръст,замервайте ме с камъни,никой не е в състояние да промени мнението ми.То си е мое.
След като ви дочетох,се връщам да кажа,че в Берен изобщо не виждам сексуално излъчване.Тя е едно красиво момиче и се чудя защо я смятат за най-добрата артистка в Турция.Има още много да работи върху себе си.

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 17:48 от milkaradeva

# 490
  • Варна
 Hug Hug Hug

за професионализма на актьора..
съжалявам,май сте приключили вече с тази тема,но...
... много трудно е човек да даде крайно мнение...
един филм е екипна работа и понякога е направо невъзможно да се каже чия работа надделява за крайната оценка на зрителя.....
но накрая овациите/а понякога критиките/ отнася най-вече актьора
в конкретния случай за Берен в КВФ.....тя е добра,но не изключително добра.....някои моменти й се получават добре,други не толкова..напълно споделям,че в любовните сцени ми се губи...
истински добрите актьори би трябвало да са на ниво при пресъздаване на всякакви емоции...

за ЗП -филма е хубав......мога да кажа,че сценария е напълно последователен от първи до последен епизод,само дето пак е много разтеглен...факта ,че последния епизод бил изгледан от 20 мил.зрители/дано не греша цифрата/ми говори много...и никаква религия и традиции не са спряли комшиите да го гледат и харесват....затова и ми беше доста необяснимо защо същите тези сценаристки са натоварили КВФ с толкова много елементи,които без да познаваш тази религия и традиции е невъзможно да получиш необходимото въздействие и това за мен е в минус,защото филма би трябвало да е предназначен  за мултинационална аудитория/каквато всъщност го гледа ,но и на която и трябваха много нови познания за да получи евентуално пълното послание на филма/
Докато ЗП беше един напълно модерен и предназначен за чужда публика,затова и е толкова харесван...За да излязат на големи фестивали и да печелят международни награди награди това е необходимо условие според мен Peace

забравих за какво говорех  Embarassed - изгледах пак прословутата сцена в парника и видях следното - перфектна режисура,която прикрива недостатъчно добра игра и ефекта,крайния е много добър...  цялата сцена е в много сянка и почти не се вижда никакво изражение на актьорите.....тук на зрителя чрез подходяща музика,подходящ ъгъл на заснемане,бърза смяна на кадри и други... му се внушава необходимото и то доста въздействащо....е,това е в киното според мен,винаги може да се компенсира слабото звено/стига да има с какво Sick/ ..но също смятам,че това е нейния филм,както КВФ е филма на Енгин...там тя беше водещата и филма благодарение на нея имаше този успех Mr. Green
В КВФ Енгин компенсираше където можеше LaughingБерен я харесвам като актриса,но има от колежките й в Турция и по-добри/мое мнение/.Просто момичето е хубаво,има достатъчно,но не прекалено много талант и много късмет....Явно след житейската драма се е отворил добрия период в живота й.

Да,Марица -Асие беше супер в тая роля Peace Peaceи на нея й беше като ръкавица..

имам още много неща,които искам да кажа,но май прекалявам.. newsm78

# 491
  • Пловдив

Онагледявам....

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 17:47 от mariana51

# 492
Милка,на 100% съм съгласна с мнението ти! newsm51

# 493
Всички сериали се правят като се използва една и съща матрица, но се разместват елементите на релефа и: затвор,болница,гробище, житейска драма ,бедно неграмотно девойче превърнало се накрая в бизнес дама,тайни, интриги и т.н много са за изброяване.Само че тук имаше толкова много емоции,поднесени по различен начин един холеричен начин на хващане на ръката (танца на Н.г.),същото рязко събличане и обличане на дрехите ,тия пердета,които непрекъснато се отваряха и затваряха, тия погледи които говореха без думи и дребни жестове ,които изливаха поток от емоции и ни завладяха по-силно от най-страстните целувки и секс сцени. Това подсилваше динамика не само в действието, но и в чувствата,допълваше  информацията за  характера на героя.
Аз си признавам без бой, че съм патологично  пристрастена към изпълнението на Енгин и затова без да пренебрегвам таланта на останалите леко ги неглижирам. Филма  ЗП  не ми допадна.Това беше един разказ за една нечистоплътна любов.Изпитвах погнуса  ,отвръщаваше ме и никакво съжаление към Бихтер.Изгледах филма с отвращение ,само за да видя края. Походката на Берен ме побъркваше, а Къванч на гроба на Бихтер беше комичен.Разпънете ме на кръст,замервайте ме с камъни,никой не е в състояние да промени мнението ми.То си е мое.

И мое. Simple Smile)) Поне в частта за КВФ. Др. не мога да коментирам подробно, но за "нечистоплътната" любов съм абсолютно съгласна.

# 494
Аниста, не прекаляваш, чакам с интерес да ги споделиш! Simple Smile

Hug

Общи условия

Активация на акаунт