Красотата на земята сме събрали във цветята! Пролетни тръпки.

• 44 292
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Нели какво е това мушкато бре джанъм,  Crazy събра ми очите, то цвят то чудо, а иначе пет листа! Heart Eyes
Момичета орхидеите ви са прекрасни Heart Eyes Heart Eyes

# 211
  • на североизток от Рая
 Пак съм тук!  Hug

Heart Eyes Красота!

Мариетка, надявам се, че и мушкатото ще се съживи. Сложила съм го на `вълшебния` прозорец, където всичко се съживява. А саксията... Simple Smile

И една орхидея. Вече е със 7 цвята, останаха още два да цъфнат. Цветоносът едва се държи, висна надолу, мъжът ми направи приспособление, за да го държи и да не се обръща саксията.

Много е красива наживо, на снимката цветът не е хубав, мътна е и снимката. Но пък се вижда колко обилно е нацъфтяла.

И накрая татуировката ми
Скрит текст:

Laughing

Хубава вечер!  Hug

# 212
  • Бургас
neli mar4 ,прекрасни  Heart Eyes
и калинката е готина smile3501и аз има едно паяче,ама е на едно място дето само мъжа ми го вижда Laughing

# 213
  • на 90 км от морето
Нели, много са красиви  Hug А татуировката  Heart Eyes

# 214
  • Бургас
Нели и циганчето и орхидеята са прекрасни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А калинчицата дано ти носи много късмет  Hug

# 215
  • на североизток от Рая
    Hug Hug Hug

А калинката днес я няма.  Confused Тя беше радост само за вчера. А вие май помислихте, че е истинско тату.  Simple Smile

Ходихме на разходка във Варна. Сега си прибрахме. От Баумакс /така мисля/ си купих сентполия, уж преоценена на 1 лв. Няма цвят, но не е толкова окаяна на вид. И на касата - 3.99лв. Чак в колата видях касовата бележка и доста се изнервих. Как може при преоценените цветя да е, пък да струва колкото нормалните. ooooh!

# 216
Здравейте момичета, много е приятно когато влезеш в темата и някой да е публикувал снимки Hug
Правете го по-често, такава радост за окото е Grinning

Аз нямам цъфтящи цветя, но ще ви покажа с какво се сдобих Simple Smile
За св. Валентин си избрах един бенджамин(ММ се беше засилил да ми купува букет, но го спрях навреме Wink)
Малко се притеснявам дали ще го отгледам успешно, нещо не ми върви с този вид фикус.

Tъй като похвалихте спатифилума, че е куча марка, реших да си взема един мъничък. Дано да расте бързо, че много ми харесват големите.

Това не е ново, но му купих нова саксия и много ме кефи - изглежда страхотно в нея! Peace

И накрая да питам нещо - не се стърпях онзи ден и нарязах една драцена - много хилава беше.
Сега съм набола пръчките и ще чакам да се разклонят Grinning Отгоре съм им сложила мокри памуци с вода - четох, че така се правило. Има ли такова нещо?
И въобще дайте някаква информация от първа ръка Wink
Благодаря, че ме изчетохте Peace

# 217
  • на североизток от Рая
Izma , цветята ти са страхотни!

Бенджаминът ти  е пъстър, затова трябва да му осигуриш светлина. Не пряка слънчева, но трябва да му е светло, за да не се загуби окраската му. Много го обичам този вид.

Спатифилумът бързо расте. За няколко месеца ще напълни саксията ти.

А драцената ми като я нарязах, сложих отрязъците във вода. Доста бързо пуснаха корени и така засадих. За мен това е най-сигурният начин за вкореняване.

Ако намеря снимки, ще покажа.

И аз обичам да показвате снимки в темата. Хайде, покажете нещо!  Hug

# 218
  • Пловдив
Хайде, покажете нещо!  Hug

И Нели, следващия път татуировката да е истинска!
Скрит текст:
На тази попаднах в нета, не мога да не ти я покажа-като истинска е!
Izma много хубави цветя, Нели вече ти е написала. За спатифилума искам да кажа- да, расте бързо, у нас има две саксии, пълни са, но умишлено не го разсаждам- така на туфи ми е по-красиво, а и на растението не му пречи!

# 219
  • на североизток от Рая
 Табакова, татуировката ме грабна. Искам я!  Flutter

И лаленцето искам!  Heart Eyes

А за спатифилума знам, че цъфти, когато е нагъсто. И моят се сгъсти, но не го разсаждам. Причината е ...
Скрит текст:
мързи ме.  Embarassed

# 220
  • Талант на 2012,2013 г.
Прекрасни цветя, момичета... Heart Eyes

Един ден ще снимам и моите и ще помоля синчето да ги качи, че аз съм скарана с този вид дейност... Blush

# 221
  • на североизток от Рая

Един ден ще снимам и моите и ще помоля синчето да ги качи, че аз съм скарана с този вид дейност... Blush

И аз признавам, че нашите снимки ги качва дъщеря ми.  Blush

Преди време нещо се прецака, и оттогава не мога аз да качвам снимки. И вместо да ги изтрия погрешка, занимавам щерката. Младите му знаят цаката.  Simple Smile

Мари, чакам твоите снимки с нетърпение!  Hug

# 222
Благодаря момичета, за хубавите думи! Hug
Чудех се за драцената дали да слагам пръчките във вода(и за мен това е най-сигурния начин за разсаждане), но в крайна сметка ги набодох в саксията - ако се хване - хване, ако ли не - за друг път ще знам. Grinning

Има ли някой с жива коледна звезда? Моята не е мръднала 2,5 месеца - листата ѝ за червени, свежи, все едно сега съм я купила Rolling Eyes Не бях виждала толкова издържлива.

t_tabakova , чудно лаленце! Peace

# 223
  • DE
Честита Баба Марта!
Бъдете винаги лъчезарни и усмихнати!

# 224
  • Талант на 2012,2013 г.

Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт