Красотата на земята сме събрали във цветята! Пролетни тръпки.

• 42 927
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте другарчета.
Примъквам се и аз при вас.  Hug
Матце, благодаря за темата.  newsm51
Нели, браво на девойчето ти. Все така да си изкарва изпитите и да й е леко ученето.  Hug
Ние се прибрахме вчера. Много хубаво беше. Другата седмица може да пусна малко снимки, но сега нямам време.
Това ни чакаше в къщи като си дойдохме.

http://media.snimka.bg/s1/1728/029699141.jpg?r=0
Лек ден на всички.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 20:53 от Хексилина

# 61
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
цветно данъче Simple Smile цъфна и втората (оцеляла) пъпка и бялата теменужка, милата от миналата година не спира Simple Smile

а това е разсад винка Simple Smile за градинката. семенцата ми бяха подарък за рождения ден, насети са на 5 февруари Simple Smile

# 62
 Не пиша често но редовно ви чета   GrinningHeart Eyes Hug

# 63
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета някоя от вас знае ли как се казва това цвете?

Много си го обичам... Heart Eyes Снимката не е от най-добрите, но е с телефон... Blush

# 64
Това е жасмин.

Аз съм без орхидея  newsm45

# 65
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ти. Hug Heart Eyes Расте като луд. И не е претенциозен хич...

# 66
Благодаря ти. Hug Heart Eyes Расте като луд. И не е претенциозен хич...

А като нацъфти, мирише чак в комшиите. Аз моят две години под ред нешо му правя и баш когато трябва да цъфти (сега тоест) е малко поуплешивял и няма особено много листа. През лятото обаче лудва и си наваксва, но без цвят с аромат

# 67
  • Талант на 2012,2013 г.
Ами аз не измислих друг начин и по този начин го пуснах да върви така да се каже... Моят обаче не е цъфтял още... newsm78

А къде ти е орхидеята? Защо плачеш? spoko

# 68
  • Gone with the wind
Мари, за да цъфти има нужда от по-хладно.
Агнеса, и аз така с моя - сега го засуших, миналата година го преохладих  Laughing
Здраве да е.
Съжалявам за орхидеята, но пък щом миУотУ не се е сетил - вземи си една от негово име  bowuu Аз така практикувам  Laughing

# 69
Да, орхито ми е още в Практикер  Tired Здраве да е. Иначе съм с детето и няма как да стигна до там без кола. Иначе  newsm48 щях да се реванширам с три броя.

# 70
  • на североизток от Рая
 Ей, Мари,  Hug! Не те познах с този нов аватар, добре че прочетох ника.  Simple Smile

И аз имам жасмин. И не е цъфтял никога. Една съседка ми го донесе лепкав и болен, иначе щял да ходи в казана. Но аз станах казан и  го приютих . Излекувах го. Орязах го. Той се съвзе, порасна, пусна нови клонки, но не иска да цъфне. Ако ще, зарязан е зад един фотьоил и може да ме изненада.

Хриси,  Heart Eyes!

Много е хубава Вики! И колко много сняг иматееее. А аз се радвам, че ние нямаме.
 И защо така бързо махна снимките? Пак мислех да ги гледам.  Confused

Доби, страхотен е цветът на хибискуса ти. И как ви цъфтят теменужките...

Моите от вчера имат нов дом, дано да им хареса и да пуснат пъпки. Едната реанимира, ама се надявам да се оправи.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 21:42 от neli mar4

# 71
Здравейте, нова съм във форума и дано да пиша във правилната тема. Преди няколко дни ми подариха разкошен, ароматен, разцъфтял зюмбюл в саксия. Тоест мисля, че е зюмбюл, до сега никога не съм се интересувала от цветя. Много искам да го запазя, но нямам абсолютна никаква идея как да го гледам, а в нета намирам противоречива информация. Днес забелязах, че едното стъбълце е ужасно клюмнало, а белите цветчета са пожълтели  newsm45. Много моля, някой който разбира да ми помогне с конретни съвети мога ли и как да го спася. Интересува ме каква температура е подходяща, колко да го поливам, колко време е нормално да цъвти и какво да го правя като прецъвти. Много благодаря предварително!

# 72
  • София
Леле, изпуснала съм ви

# 73
  • Бургас
Daenerys,ако е зюмбюл най-вероятно прецъфтява вече.Какво ще рече,противоречива информация newsm78
Пролетно цъфтящите се садят октомври,ноември и цъфтят ранна пролет,после си съхраняваш луковицата до есента.Аз в саксии не гледам защото имам двор,но ако ми подарят в саксия след прецъфтяване го заравям в градината.За по сигурно може да го снимаш и покажеш.
agnesana ,не плачкай,ще имаш още възможности Hug Моя днес ми се обади да пита дали съм си купила нещо,защото той ми е казал,че не може да избира.Приятно е да се прибере с китка,но човека не смее защото аз все намирам кусури а и честно казано въобще не е на ясно какво имам  Laughing Даже не би забелязал и нещо ново сред цялата джунгла ако ще и да цъфти като за световно.Докато не му я показах не я откри Joyта ако утре си купя още едничка хич няма да я отрази ако не му кажа hahaha

# 74
denima, благодаря за отговора! Ето го нещастника, със всеки ден все по зле изглежда и не знам какво му липсва. А толкова красив беше  Cry. http://img203.imageshack.us/img203/1345/sam0533o.jpg
Дали има някакъв шанс да го спася?

Общи условия

Активация на акаунт