Аватарно - кулинарна / Тема No 20

• 16 242
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Както си решиш Вили,малко цветно става,ама щом си решила  Crazy Hug Hug Hug
Аз точно затова се колебая, че ще стане шаренко  Joy Joy ще се въздържа за сега  Hug

# 61
  • КиТ
Смисъл ти пишеш в Ромнитаката знам,но там имат един вид писане,като виждаш в КиТ и на другите места си пишем текста нормално,без подчертавания и накланяния,тем подобни... И аз доста време ходих с текстове подчертани и с курсив,но се отучих от този навик,който дори ми беше от предишен форум Crazy Peace

# 62
Смисъл ти пишеш в Романтиката знам...
Всичко знаеш  hahaha hahaha няма скрито-покрито при тебе  Laughing

# 63
Момичета много се радвам че съм ви харесала  Heart Eyes Heart Eyes
По едно време си мислих че прекалявам с лилавкото, но явно това си ми е запазената марка  Flutter
А дали бихте имали нещо против да си пиша коментарите в лилавко, както в други теми?

На мен цветът не ми пречи, но шрифтът ти ми е много труден за четене. Peace Но и аз не обичам наклонени шрифтове, освен ако не са за оформяне на начален пост. Иначе си ми е жива мъка на мен да ги чета. Laughing Hug

# 64
Малвина и аз съм се замисляла че на някой може да му е трудно да чете с този шрифт, ама като никой не ми е казвал  Mr. Green  не бих искала да четете коментарите ми с затруднения  Hug ще си пиша нормално като всички вас  Wink

# 65
Виолетке, признавам си, че в повечето случаи не се и опитвах да чета твоите постове  Blush  Flowers Bouquet

# 66
Вили,най-добре да пишеш с популярния шрифт и по възможност с оранжево-любим цвят ми е пък и е хит комбинацията -оранж и лила-ух!

# 67
Малвина и аз съм се замисляла че на някой може да му е трудно да чете с този шрифт, ама като никой не ми е казвал  Mr. Green  не бих искала да четете коментарите ми с затруднения  Hug ще си пиша нормално като всички вас  Wink

Благодаря за разбирането, Вили.  bouquet

# 68
Виолетке, признавам си, че в повечето случаи не се и опитвах да чета твоите постове  Blush  Flowers Bouquet
newsm09  Joy Joy много съм ви измъчила, ами що не казахте момичета, аз нямаше да се засегна, не съм такъв човек  Hug

Малвина  Hug

# 69
На мен пък ми харесваше различния шрифт  Laughing /както винаги съм наопаки/ , даже си признавам, че един ден се чудих дали да незапочна и аз да пиша с подобен  Joy

# 70
Ех, голяма мъка това гласуване Crazy уж мислех, че 7 гласа ще са ок, ама сега установих, че и толкова са ми малко hahaha (добре, че аз ще ги броя де, щеше да ми е гузно да прецакам някой друг с повече броене)

1. nezito - 7 т.
2. katia13 - 6 т.
3. desitkad - 5 т.
4. Geraldine - 4 т.
5. Акаша - 3 т.
6. hot tea - 2 т.
7. Майола Бени - 1т.

Специален приз за Sause Baus!, Ева и Penelope Grinning

П.С. Кате, това суши изглежда страхотно Heart Eyes а аз дори не обичам риба (меко казано - не ям въобще), но комбинацията ти е толкова сполучлива, че чак на мен ми иде да пробвам Crazy

# 71
Вили, и за мен цвета не е проблем, но шрифта дразни. Радвам се, че не ни се засягаш. Hug

# 72

..П.С. Кате, това суши изглежда страхотно Heart Eyes а аз дори не обичам риба (меко казано - не ям въобще), но комбинацията ти е толкова сполучлива, че чак на мен ми иде да пробвам Crazy
Благодаря  Hug
 Joy Но кое му е сполучливото - аватара с първата снимка - добре, втората в зелено  Crazy , третата с оранжев плот. Сложих си го само защото много обичам това в средата с авокадото  hahaha hahaha и ми се яде в момента, ако успея да си излъжа сетивата  hahaha

# 73
  • КиТ
Смисъл ти пишеш в Романтиката знам...
Всичко знаеш  hahaha hahaha няма скрито-покрито при тебе  Laughing

Ама моляти се bowuu bowuu bowuu,шрифта ми харесваше на мен,ама виж,че другите си ги озорвала,та най-добре да си като стадото  Mr. Green Joy Joy

# 74
Кате,
Скрит текст:
Хич и не съм обърнала внимание на цветовете, просто снимките някак си си отиват помежду си, хармонични са. Всъщност винаги съм се възхищавала на комбинации, при който не всичко е в една гама, но въпреки това си отива, на мен това обикновено не ми се получава. Примерно съм забелязала, че Акаша е много добра в тези комбинации, редовно се радвам на творенията ѝ в Търся-предлагам.
Вили, на мен шрифта не ми пречи (този малко по-широкия от нормалния, къде видяхте наклонено newsm78), обаче различните цветове обикновено ми товарят очите и затова не ги харесвам много, но пък ако не е много ярко - става Peace

Общи условия

Активация на акаунт