Аватарно - кулинарна / Тема No 20

• 16 399
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз Hug

# 601
Вили, ако все още имаш нужда и аз  съм тук Embarassed

# 602
  • Петрич
Виолетка, тук съм Hug

# 603
Благодаря ви момичета, слагам това което повечето харесаха  Hug

# 604
Благодаря ви момичета, слагам това което повечето харесаха  Hug

Супер си  Hug

# 605
  • В Космоса
Селен, давай резултатите! Crazy

Ох, да ви се оплача (внимание натуралистично описание Whistling).
Скрит текст:
Днес получих хранително отравяне от... черна ряпа Rolling Eyes. Предполагам, че е от нея, де щото нищо друго не съм яла необичайно. Още като си хапнах няколко вилици от салатата и ми стана малко тежко такова, но си я изядох почти и после щях да пукна. Коремът ми щеше да експлодира, чак гръдният ми кош се сви и ме стегнаха гърдите. Повръщах насилствено с ровене в гърлото Sick Легнах да поспя и като станах имах значително подобрение. Преди малко усетих сърбеж около брадичката и под нея на шията. Гледам - обринала съм се. Sad

# 606
Селен, давай резултатите! Crazy

Ох, да ви се оплача (внимание натуралистично описание Whistling).
Скрит текст:
Днес получих хранително отравяне от... черна ряпа Rolling Eyes. Предполагам, че е от нея, де щото нищо друго не съм яла необичайно. Още като си хапнах няколко вилици от салатата и ми стана малко тежко такова, но си я изядох почти и после щях да пукна. Коремът ми щеше да експлодира, чак гръдният ми кош се сви и ме стегнаха гърдите. Повръщах насилствено с ровене в гърлото Sick Легнах да поспя и като станах имах значително подобрение. Преди малко усетих сърбеж около брадичката и под нея на шията. Гледам - обринала съм се. Sad
Ох , кисело мляко дали няма да ти помогне на стомаха  newsm78 /въпреки че при алергии млечните не са най-доброто../ но пък за въглен е късно .. имаш ли някакви хапчета антиалергични /заради обрива/ .. абе най-добре иди утре до джи пи то поне .. или му звънни ..
п.п. леле и аз те занимавам да ми обясняваш как да кача картинки  в другата тема  ooooh! Много се извинявам

# 607
  • Варна
Май за н-ти път закъснях за... гласуването?

# 608
  • В Космоса
А, глупости, щом се заемам да се занимавам, значи съм в състояние. Peace Коремът ми вече почти е добре, само малко ме сърби обрива, но се намазах с Алергозан.

Стенли, имаш време, не са обявени още резултатите.

# 609
  • Варна
А, глупости, щом се заемам да се занимавам, значи съм в състояние. Peace Коремът ми вече почти е добре, само малко ме сърби обрива, но се намазах с Алергозан.

Стенли, имаш време, не са обявени още резултатите.
Ейй супер, дайте ми 5 мин. Че си е отговорна работа с тези .....  мили красотички Simple Smile

# 610
Ок, чакам тогава Peace
Тамън си правех поста с класирането Crazy
Имаш късмет, че се къпах по нощите и затова не се заех по-рано с тази задача, иначе гласовете дотук са сметнати, само ще ми трябва минутка да добавя и твоите гласове Grinning

Акаша, много кофти Confused Да ти минава по-бързо Hug

# 611
  • Петрич
Акаша, иди на лекар според мен утре. Hug

# 612
..
Той алергозана, често алергизира..  Laughing но ако ти понася и чустваш облекчение , ползвай го..
Скрит текст:
ама не е лошо утре поне да внимаваш какво ядеш и да щадиш.. ти си знаеш, но сега ти е раздразнена храносмилателна система и утре да не се повтори днешната случка. Дано ти мине бързо..  Praynig

# 613
  • Варна
Ок, чакам тогава Peace
Тамън си правех поста с класирането Crazy
Имаш късмет, че се къпах по нощите и затова не се заех по-рано с тази задача, иначе гласовете дотук са сметнати, само ще ми трябва минутка да добавя и твоите гласове Grinning

Акаша, много кофти Confused Да ти минава по-бързо Hug

тенкю, тенкю и аз съм бърза. Не успях да прочета, какво означава специален приз, но предположих, че е нещо като почетна награда, а първа е на база точки. И така:

5т - violetka
4т - Hot Tea
3т - Mimii
2т- Акаша
1 т - Флоран

спциален приз - Ледено сърце

# 614
  • В Космоса
Мерси, момичета, за съчувствието! Hug Ще видим утре как ще е положението. Внимавам уж какво ям, но кой да предположи - от ряпа. Confused

Общи условия

Активация на акаунт