Аватарно - кулинарна / Тема No 20

• 16 397
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Сопот, Пловдив
Всички идеи за теми ми допадат, но ако трябва да избирам, давам глас за "Жени".  Peace

# 631
Честито на nezito, честито на всички номинирани. Благодаря ви момичета за гласовете. Честно казано участвам повече за забавление и съм учудена, че попаднах в класацията
За новата темичка - всичките ми харесват, каквото изберете.
Акаша, бързичко да се оправяш  Hug

# 632
Акаша, сега прочетох назад за твоите неволи.  Hug
Как си днес?

# 633
на мен пък котето в торбата ми става любимо Wink
Мерси, Джойка. Като го видях и се размазах, голям е сладур.  Heart Eyes

Честита победа на всички момичета. Нези  Hug. Гледам, че отново всички за които съм гласувала са спечелили.  Flutter Явно имам добър вкус (шегувам се - всички бяха страхотни в играта, затова толкова трудно се гласува)
Акашка, дано по-бързо се оправиш. Някакви противоалергични капки или сироп нямаш ли  за обрива. А иначе днес я давай по-софт с храната, разни по-леки храни яж, както е казала и Катя.

За новата тема и аз си избирам зелено и жени.

# 634
  • Sofia
Честито на победителките!!!
Всички предложени темички, без аксесоари, ми харесват.

Акаша  Hug

# 635
Акашка,не е от ряпата , а от салатата.Мнооооооооого голям опит имам с разни неща ,с които се храним.Ако не ти е проблем изкарай един ден на чай без захар и сухари Confused
Иначе обрива може да стихне и да се появи след ден-два.Не се шашкай Laughing
Лек и слънчев ден,момичета-кокичета Naughty

# 636
  • В Космоса
Нези, всички теми ми допадат. Може би зеленото е с малко предимство, защото ми е любимия цвят. Peace

Аз съм по-добре днес, поуспокоил се е обривът. Ще го мажа още и дано не ме изненада пак, както казва Сосчето. А какво имаш предвид под това, че не е от ряпата, а от салатата? Тя салатата беше от ряпа. И морков.

# 637
Честито на Незито и на другите.  bouquet
И аз съм се класирала.Благодарности   bouquet

От новите теми харесвам зелено,това ми е любимия цвят и жени също.

# 638
Добро утро  Hug

За темите както винаги съм наопаки от всеобщото мнение  Laughing гледам че най-много сте за жени и зелено .. и на мен харесват, но предпочитам пътешествие или пролет , защото ще се съберат много комбинации и единични снимки до прекрасни места и пролетните и като се пуснат после в другата тема ще има за всички които искат нова премяна  Embarassed /нали някой миналите дни точно това попита "защо не си направите една игра пролетно мечтание?"

Иначе каквото и да решите, ще се радвам..

..
За първи път попадам в класацията и аз.  hahaha  
....
Мимии , ама ти сериозно ли  Shocked .Че твоите картинки са ми от любимите .. и в другата тема твоите комбинации са едни от тези дето се разграбват адски бързо   bouquet

Акаша, радвам се че си по-добре.
Сосче, аз неразбрах какво е станало със съседката и срязаната артерия? Всичко наред ли е ?

# 639

..
За първи път попадам в класацията и аз.  hahaha  
....
Мимии , ама ти сериозно ли  Shocked .Че твоите картинки са ми от любимите .. и в другата тема твоите комбинации са едни от тези дето се разграбват адски бързо   bouquet

Не съм Мимии, но да кажа. Тя играе отскоро при нас (след множество покани от наша страна). Така че тепърва ще има да присъства в класациите.

# 640
  • España (Плевен)
Честито на Незито..  Hug  Аз съм за зелено..  Peace

# 641
katia13 на мен това ми беше трета игра?(може би).
В темата с предложенията също не съм отдавна. Уча се.  Laughing
Истината е, че съм много далече от майсторството на повечето момичета тук.
Научих много нови неща покрай търсенето на картинки и съчетаването им.
И най-вече доставя ми удоволствие да го правя.

# 642
katia13 на мен това ми беше трета игра?(може би).
В темата с предложенията също не съм отдавна. Уча се.  Laughing
Истината е, че съм много далече от майсторството на повечето момичета тук.

Аха .
То и на мен ми е трета игра, но пък съм далеч от твоето ниво  Joy
А за комбинациите ми в другата тема да не говорим ..  Laughing

Явно трябва да се стегна малко и повече старание да положа за напредък.. като чета и Хриси била от скоро.. пък и нейните са суперски  Laughing

# 643
Честито момичета   bouquet Заслужени призове

За следваща тема бих избрала между пролет, зелено или места, които искам да посетя  Peace Надявам се да успея да се включа в идната игра

# 644
  • КиТ
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Квато тема изберете все ми е тая  Crazy Бойко си подавал оставката,боже тука съм откъснато от всички новини  ooooh! Joy Joy Joy

Абе като се прибера ша ви чета  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт