Аватарно - кулинарна / Тема No 20

• 16 269
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Кате, това Николета ли е?

# 661
Аз да питам.. няма значение какво е на снимките- но да е зелено ? Всичко ли да е зелено или само фон, преобладаващата част..  newsm78
Катя,просто акцента да е върху зеленото . Peace Ако ти се занимава разгледай в старите игри-имаше синя,червена,бяла,може би ще се ориентираш.

# 662
Кате, това Николета ли е?
Да  Embarassed .
Много ми харесват няколко нейни снимки и сърце не ми даде да ги изтрия .. немога много да намеря с какво да ги съчетая, защото аз по-принцип не съм много добра нещо в тази част.. но така ми допадна и я сложих.. знам че не се харесва особено, но нали не Ви дразни мнооого, довечера ще я махна..  Confused
п.п. аз се абстрахирам кой гледам на картинките.. а да ми харесва как се е получило.Оправдавам се като ученичка, ама ..  Laughing

# 663
Е, тя не е много разпознаваема така. Simple Smile Мен не ме дразни, че чак да я махаш.  Hug

# 664
Катя,просто акцента да е върху зеленото . Peace Ако ти се занимава разгледай в старите игри-имаше синя,червена,бяла,може би ще се ориентираш.
Добре, така ще направя .. досега съм разглеждала само България и тази преди нея май..  newsm78
Да питам още нещо, гледам че понякога си слагате носени неща, да разбирам ли че ако имам нещо което съм носила и е в зелено /не ми е подарено и никой не се е обадил да е било носено или качвано/ мога да го сложа, ако не намеря друго дето по да ми хареса ?  Thinking
Защото май имам едно не лошо в зелено . Confused
п.п. разгледах червена и бяла с какво сте участвали- схванах идеята  Embarassed Благодаря за съвета ! Simple Smile

Е, тя не е много разпознаваема така. Simple Smile Мен не ме дразни, че чак да я махаш.  Hug
Да , ама виж че ти я позна  newsm78
Ако и другите не се дразнят ще я оставя до довечера поне.. и без това сега сменям често, та няма да я държа дълго  Embarassed
п.п. иначе цветово и като идея добре ли се е получило как мислиш?Много трудни ми тия нейни снимки с този агресивен грим да ги комбинирам    ooooh!

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 17:45 от katia13

# 665

·٠•violetka•٠·,извинявай!  Blush
Nezito вообще не се притеснявай Hug тази седмица ще съм зеленичка Mr. Green

Много свежа тема е това, от сега усещам че пак ще е трудно гласуването Crazy даже вече имам идея май Laughing

# 666
Е,сега без да ви чета съм си сложила зелена забрадка,но то е по друга тема.Моля,за разбиране. Hug

# 667
Е,сега без да ви чета съм си сложила зелена забрадка,но то е по друга тема.Моля,за разбиране. Hug
Ух, Сосче как ми се доядоха кестени  Flutter
Хвърли няколко  Praynig

# 668
Моля заповядайте на топлите кестени-грабете и не се притеснявайте.
Кате ето без печицата ,горе -долу като за зелена тема съм се наглсила Heart Eyes

# 669
  • Варна
Кестени?! Ама , че сте наблюдателни, аз мислех, че са гъби, после на джумерки ми заприличаха.. Joy Joy Joy

# 670
Оббичам печени кестени,но джумерки не здая какво е Sad

# 671
Нези, честито   bouquet Темата ми харесва, аз даже си имам папка "зелено" и отлежава  Mr. Green
Джумерки що е?  Mr. Green Знам жмерки какво е  Joy

# 672
Ох, вчера ги гледах в Карфур кестените и едвам се спрях. На диета съм.  newsm45

# 673
Джумерки,жмерки-обяснете де Praynig newsm78

# 674

Общи условия

Активация на акаунт