Аватарно - кулинарна / Тема No 20

• 16 259
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Кате,
Скрит текст:
По магистралата е 15-20 км. повече до Хисаря, но в този сезон може би е за предпочитане Сандански.

# 91
Момичета, няма да мога да гласувам. Не ме чакайте.   bouquet

# 92
  • Sofia
Аз много харесвам Хисаря. Не съм ходила през зимата, но пролетно време е много приятно - зелено, спокойно и с много камъняци (мъжа ми така вика на руините ).  Mr. Green

# 93
  • Варна
Вили, по-добре без различни шрифтове и цветове!  Hug

Кате, по това време на годината аз бих отишла пак в Мелник! Там може да отидете в КОрдопуловата къща например. За Роженския манастир, Рупите, изчакай да е пролетно времето-че да се насладите максимално на красотите.

За едната разходка до Сандански- пак става- разходка по центъра на града. Confused

# 94
  • В Космоса
Примерно съм забелязала, че Акаша е много добра в тези комбинации, редовно се радвам на творенията ѝ в Търся-предлагам.

Рядко слагам неща от една серия, да. По-често комбинирам различни картинки и се радвам, че ти допадат съчетанията ми. Hug

# 95
Мими, Благодаря ти много  Hug . Помогна ми - изказах мислите си и ги обсъдих с друг освен мен  Crazy  bouquet
Реших вече къде искам Laughing И спирам със спама  Embarassed
И без това след малко като се прибере ще ме пита, така че нямам време повече да умувам  Laughing .

Foran,
Скрит текст:
Благодаря и за твоето мнение . И аз много харесвам крепости, руини и пр. ММ знам че е ходил в Хисаря та тъкмо ще му дам алтернатива - Сандански или Хисаря - той да избере  Mr. Green

Стейси Грей,
Скрит текст:
а ако отидем до Сандански примерно заради парка /да се разтъпчат от пътя, да си покарат колелата като е по читаво времето/ , пък да прескочим до Мелник за хапването дали ще загубим мноог време в път Сандански- Мелник ?
Иначе си права - пак е град, но поне е различно място.. не е като разходка там където знаеш и дупките дет се вика къде са.. пък и тук си е студено, а там в прогнозата е по хубаво.. само ще избера ден без валежи, че утре май се очертава дъжд там . И аз незнам, но и по колата .. обичам да пътувам - разходка си е за нас това  Embarassed . По-добре от нищо  Peace

ММ сега е отпуска до края на седмицата и едва ден успя да ни отдели  ooooh! /затова немога да чакам хубавото време пролетта/, като е на работа и толкова няма да ни огрее до следващата отпуска, която беше някъде лятото юни или юли ..  Confused

Надявам се да не ми се сърдите останалите  Embarassed , че ви занимавах с моите терзания .  bouquet

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 21:10 от katia13

# 96
Привет момичета, аз съвсем забравих да гласувам, та дано не съм закъсняла. Много трудно ми беше- половината ми фаворити изобщо не можах да ги включа в гласуването- и 7 точки не стигат този път.

Селен 7т
Акаша 6т
 lorilicilous 5т
Кая 4т
Мимии 3т
Виолетка 2т ( не бих имала против да пишеш с лилаво)
катя13 1т

призове за Софи, Роис и Флоран.
Честит празник на Бобчето на Лори. Да ви е живо и здраво момченцето. Тортата е страхотна.
Аз да се похваля- днес си взех шофьорския изпит и както каза мъжа ми: Честит нов Убиец на пътя.

# 97
..
Аз да се похваля- днес си взех шофьорския изпит и както каза мъжа ми: Честит нов Убиец на пътя.
Joy Ох той твоя мъж съвсем като моя значи  Laughing
Не му се връзвай , това е супер. ЧЕСТИТО ! Пожелавам ти безаварийно каране .
Ех, че хубава новина ..
п.п. сетих се аз как взех книжка  Laughing

# 98
  • Варна
Селен докато брои Mr. Green Hug, що да не си побъбрим!

Кати
Скрит текст:
Дано да е хубаво времето! Разбирам, че основното желание е за разходка на въздух Grinning Разстоянието Мелник-Сандански виж тук:http://www.bgmaps.com/map/route
Ако времето е кофти, мисля че децата биха се радвали да бродят 1 час в Кордопуловата къща в Мелник ( има и изба с огромни бъчви )Mr. Green Има и достатъчно време за игра в Сандански. Но все пак едно съветче- когато се посещава някъде обект, преди това се проверява по телефона работното време и дали не са в ремонт!
Ако искаш, разгледай тук:http://biohotel-bg.com/bg/dnevni-ekskurzii/sandanski-i-melnik

# 99
  • София
Ето го и моето гласуване:

Nezito - 7т.
hot tea - 6т.
Geraldine - 5т.
Акаша - 4т.
Стейси Грей - 3т.
Майола Бени - 2т.
Мимии - 1т.

Специален приз за Floran и Rois.

Rois, благодаря за новата тема!
Добре си се потрудила!

Лори, честит рожден ден на Бобо!
Да расте много здрав и щастлив!

Машонка, честита книжка!
Трябва да ни возиш някой път!

Sellene, чудесен общ пост!

# 100
  • при моите деца .....
За първи път се включвам....
Беше ми много трудно....
Пропуснах няколко неща, които ми харесаха....
Ето първото ми гласуване

7 т – •violetka•
6 т – desitkad
5 т – Geraldine
4 т – Румяна Лефтерова
3 т – plami89
2 т – loca
1 т - Акаша

# 101
  • В Космоса
Машон, честито!  bouquet Ще внимавам като пресичам. Mr. Green

# 102
Стейси, Благодаря и за двата линка  Hug
Скрит текст:
Моравското село отдавна ми е план, но там си е за спане .. което незнам кога ще се случи  #Cussing out
Иначе днес разглеждах някакви сайтове - единия беше конкретно за Мелник , а другия бг.хотелите или нещо такова .. Но сега като идем съм набелязала един-два хотела да ги мерна и в Мелник и в Сандански /че по снимки.. я е същото я не../ , и ако вземе че ми излезе късмета, може и с преспиване да идем тая година  Joy.
Единия беше "Деспот Слав" на снимките много готин интериор , май в Мелник ..  newsm78 /може там да ядем ако идем за хапване до Мелник/ , а и тая Кордопулова къща е интересна за посещение сега и отворих сайта какви тунели .. има да ги гоним из тях  Laughing ще им хареса , особено ако е лошо времето- супер идея  Party, утре ще звънна да питам какво им е работното време  Hug .
Другия "Интерхотел Сандански" - но и за двата малко противоречиви мнения , та най-добре да съм ги видяла аз  Laughing.

# 103
Машонка, леко и безаварийно шофиране.  Flowers Four Leaf Clover

# 104
Ех,Кате от кога си мечтая за Сандански и все у големия пек се отваря възможност.
Моля,попитай твоя ММ ,дали не иска близнакогледачка за този уикенд-т.е. тръгвам с вас Joy
да на спокойствие да си разгледате механите с бъчвичките.
Моя близка ходи лятото на Рупите-с малки дечица е.Много отдавна не съм била там така ,че твоя ММ да мисли Joy

Поздрав на Машонка за шофьорската книжка.
Като се видим ще ви омайвам с моите авто приключения,че са дълги за тук Laughing

Общи условия

Активация на акаунт