Шушулче, ако не те затруднявам, би ли споделила, от какво не си доволна. Не почистваше ли добре? Как преодоляваше препятствията? Аз искам да взема за коридора и дневния тракт, защото веднъж на ден не е достатъчно да се чисти а не мога да ангажирам жени за 24 часа.
Децата постоянно влизат, излизат, влачат колелета, ролери, шейни, скейтове, колички и каквото още се сетиш, а с тях и прах и мръсотия от вън. затова ми се ще след като е почистено основно сутринта през останалата част от денонощието периодично робота да минава.
mecani , изследвай костна плътност, тя ще покаже има ли или не остеопороза. Косопад, болки в ставите и умора не са нещо необичайно след раждане. След всяка бременност и при всяка жена тези симптоми са изразени различно. Дано да е това, с времето отшумяват. Все пак детето е паразит от момента на зачеване започва да ти изсмуква всички полезни елементи та така до гроб
Но пък си струва носи ти такава радост несравнима с нищо друго.

Не зная даже дали ще я мери, че нали разделяме ваксините и преди 2 седмици си беше цялостна консултация, сега може би само ще я боцне. 
. ще кача обаче снимки във фейса, защото тук така и не се научих да ги качвам

, а се храни последно в 22.00. Как изкарва някой път по толкова часове направо се чудя.
На нас ЛЛ каза, че няма проблем. Даже като беше вдигнала малко Т, така й спадна малко след банята.
- наляво ,надясно..нагоря
.
...едно такова..малко повече се съпротивлява като се опитам да и правя гимнастика...ама го забелязах скоро...не съм говорила с лекар...може да питам педито като идем на ДК...Но не виждам нещо кой знае какво притеснително..
И аз съм в чуденка какво да я правя, по цял ден пред телевизора и все мрънка, че й е скучно, а пък малчо почти не спи през деня и ако не съм около него реве.
....ту само хленчи и мрънка,иска да я разнасям нонстоп, буди се леко,през 1-2 часа и с 10 минутен рев