Всъщност, има тема в На пазар са детските столчета, поразгледайте я, има мн информирани мами там.

Много хубав празник да има и да се нарадва на забавленията и подаръците! 
Ще дописвам утре. 
в първия момент се учудих да не би аз да съм я оставила по корем - но не съм защото до днес тя не обичаше да стои по корем. Та това ни е новия номер и цял ден това прави.

не му дадох и се почна с гърчовете. Аз му давам по 2-3 пъти дневно, но не става да ги спра. Стомаха му почна да ври и кипи.
Нека Жорко расте все така усмихнат, да те слуша и мнооого да те радва!

Пробвай пред огледало да я кърмиш във вас и ще видиш какво се вижда отстрани,определено почти нищо,оттренирай слагането на гърда и си подбери удобни дрехи и ще видиш,че това не е проблен.

А за мъжете... ми те понякога са такива. Не се сещат, че имаме нужда от тях в даден момент, щото сме сами цял ден и си мислят, че можем всичко ( то е така де 
Нашият тати е така, все се дразня, че не подема нищо вкъщи по своя инициатива, ама вече свиквам да му казвам какво да прави - да измие чиниите, да смени памперса, да подготви ваната на малкия, да проветри стаята.
Ей туйе.
Аз от миткосване не остана ред, но днес вече ще я правя! Тъкмо да имам почерпка за четвъртък, че пък за тогава следобедни гостенки ми се очертаха, няма празно