МБАЛ Бургас - V

• 59 779
  • 785
  •   1
Отговори
# 405
Оф,  Rolling Eyes за раздвижването Rolling Eyes мен ме изписаха след 4 пълни дни, т.е. на петия.Абе много промени за една година.

# 406
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Рано, не рано, какво ще се олежаваш! 

Леле, точно като Лазарова звучиш и тя така ходеше да вдига всички наред - нормално, секцио всички да стават  Joy

# 407
Точно Peace Аз раждах заедно с едно момиче, на което Лазарова и беше оператор.Вдигнаха я на 6-тия час да се раздвижва.Ама тя се справи, като сърничка беше Crazy

# 408
  • Бургас
Мен Лазарова ме раздвижи на 9тия час...но моето секцио беше вечерта.. иначе и аз щях да съм от рано раздвижените  Mr. Green

# 409
  • Бургас
Момичета, може ли инфо къде се намира патологията и часовете за свиждане, че нещо не се ориентирах в сайта?   bouquet Благодаря предварително   bouquet 

# 410
  • Бургас
Патологията май беше на седмия етаж newsm78 Часовете за свиждане са между 17 и 18 за цялата болница.

# 411
  • Burgas, Bulgaria
Тинтина ,как си ти  Hug ... още малко остана  Simple Smile

# 412
  • Бургас
Как да съм... Настинала съм нещо, ядосана съм на едни майстори, дето са ми в къщата, отделно и друга работа имам, щото не съм спряла да работя... Даже днес казах на един клиент, че ще взема да родя на пътя вече hahaha

На затуй нямам време да ме хванат разни предродилни депресии, то кое по-напред да ме хване?
Иначе се консултирах с анестезиолог, нали съм бъзлива - искам епидурална упойка, ако ще раждам нормално, и спинална, ако е секцио. Казаха ми, че д-р Душепеев много не обичал упойките, но ще направим всичко възможно да "му се качим на главата" hahaha

# 413
Mami,moje li da mi kajete kolko pari dadohte na notarius za izgotvqneto na dokument za pripoznavane na deteto?(izvinqvam se che ne pisha na kirilica no sum prez telefon)

# 414
Малка беше сумата някъде около 10 лв, не си спомням с точност.

# 415
  • Burgas, Bulgaria
Как да съм... Настинала съм нещо, ядосана съм на едни майстори, дето са ми в къщата, отделно и друга работа имам, щото не съм спряла да работя... Даже днес казах на един клиент, че ще взема да родя на пътя вече hahaha

На затуй нямам време да ме хванат разни предродилни депресии, то кое по-напред да ме хване?
Иначе се консултирах с анестезиолог, нали съм бъзлива - искам епидурална упойка, ако ще раждам нормално, и спинална, ако е секцио. Казаха ми, че д-р Душепеев много не обичал упойките, но ще направим всичко възможно да "му се качим на главата" hahaha

демек ,типично бременна на финала  Mr. Green

# 416
Недейте с тия майстори,че ми е бръмнала главата вече!!!Горкият ми мъж  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сори за офф топика,сега по същество:
На някоя от вас текат ли и гърдите и ако да ходили ли сте в МБАЛ да се консултирате по въпроса?

# 417
  • Бургас
Нищо не ми тече на мен Confused Освен нервите hahaha
Ще ходя в сряда на запис на тонове, ще питам дали може да се консултира човек. Ходих и на отворените врати, много подробно обяснява всичко старшата акушерка, може и нея да питаш, ако ходиш.

# 418
Да,просто моята лекарка,която ми следи бременността,е в отпуска.Реших да питам тук.  Laughing Laughing Laughing

И още едно питане към мамите,които са раждали нормално:Кога ти дават бебенцето?

# 419
Здравейте ,
моля за сьвет -приятелката ми е бременна и е пред голяма дилема кьде да се запише на ЖК .По вьзможност по каса.Какво бихте е посьветвали?
Пиша от нейно има ,тьй като няма регоистрация.
Благодаря Ви.

Общи условия

Активация на акаунт