МБАЛ Бургас - V

• 59 733
  • 785
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!Аз ще влизам в 9 мес,до скоро бях твърдо за 1ва поликлиника но вече 2 приятелки ми препоръчват черноморска и отношението и оборудването всичко било супер ама кой знае колко ще струва:( в мбал. Жк ми я води Иванов и не знам то от една страна е най добре при лекаря който ти води Жк.Дали отношението на персонала е толкова зле ако има раждали мами да кажат.За избор на лекар 300лв.ли беше?Simple Smile

# 46
В Черноморска нормалното раждане е 300лв, секцио 700
За отношението в Мбал съм чувала лоши неща по-често, по-рядко хубави. Зависи от персонала който е на смяна. От личен опит нищо не мога да кажа, само от слухове...  Flutter

# 47
  • Бургас
Аз раждах септември в Мбал.Не съм забелязала лошо отношение. Аз бях доволна.

# 48
Казаха, че вече нормалното е безплатно, а секциото - 250.
Само за тези, които ходят при лекар на ЖК в Дева Мария
Само допълвам за тези които си водят ЖК-то или в Девата или в МЦ "Света София", така беше казано!   bouquet

# 49
  • Бургас
То при това поголовно напускане на доктори останаха ли такива за водене на ЖК? На мен Бояджиев ми харесваше, ама ето - напуснал.

# 50
Незнам дали тук е уместно да попитам дали някоя от вас е правила лапароскопия в МБАЛ Бургас, чудя се дали да е там или някъде другаде?

# 51
miriana86 tezi ceni koito si napisala za MBAL Chernomorska sa bez izbor na ekip nali taka? Ako e taka kakva e cenata za izbor na ekip?

# 52
Не знам  Flutter   bouquet

# 53
# 54
  • Бургас
Браво! Работещите в здравеопазването наистина го заслужават.

# 55
  • Бургас
http://www.burgasinfo.com/news/view/12/39380/

Звучи ми малко като: "Повишават млеконадоя в Бургаската болница" Joy

# 56
Здравейте момичета  Hug
Исках да питам някоя мама ако знае, за тези безплатни консултации, които се провеждат след 8-ми месец, трябва ли да се записва час и на кой телефон? Също и кой ги провежда консултациите, д-р Душепеев или който се падне?

# 57
Не трябва да се записваш предварително но е добре да отидеш след 10ч когато са минали визитациите.Аз два пъти ходих и двата пъти сестрата ми прави запис на тоновете и ги носеше на доктор да ги види и подпише но при някои момичета е идвал Душепеев или друг доктор на смяна,явно зависи и дали в момента има родилки и раждания.

# 58
# 59
  • Бургас
Здравейте!
Отдавна не съм писала в темата, защото вълненията покрай раждането отминаха, но ето, че опряхме до МБАЛ този път по не толкова радостни причини. Детето ми много често прави отити и станахме част от УНГ отделението.
Пиша тук, за да изкажа благодарността си на д-р Миков и д-р Ангелов, които непрестанно следяха детето. Миналия месец бяхме там за 5 дена, този също полежахме пак толкова. И двамата са много загрижени и дори ми се накараха, че не съм го завела веднага щом пак се е разболял, за да му видят ушите. Д-р Ангелов е отскоро в болницата и доколкото разбрах има голям опит с деца, защото преди това е работил в ИСУЛ в София. От Поморие е и ще се заинтересувам по-нататък дали не преглежда някъде амбулаторно, за да заведа детето, когато се налага. Много усмихнат и съобразителен човек. За първи път виждам лекар, който е готов да изчака детето ми да се нахрани и след това да го прегледа  Crazy. За д-р Миков съм писала и преди. Той се занимава с детето, още от първия му отит и съм много доволна от него. Той му прави първата парацентеза, която преди месец и половина в София, казаха, че е зараснала перфектно. Сега сме в къщи и довършваме лечението. Надявам се ушите му да оздравеят напълно Praynig, защото си е стрес за детето престоя в болницата. После имаме контролни прегледи там, за да проследят оздравителния процес.
Искам да изкажа също благодарността си и на сестрите и санитарките. С изключение на една две, всички са много мили и разбрани. Едната сестра дори му подари пъзел. Представяте ли си? Ами той вече е там като у дома си. Нещо като талисман на отделението ще стане с тия болести.
И едно предупреждение, за по-чувствителните, които лежат там. Както каза една сестра: "Аз не викам, за да се карам, а защото половината ни пациенти са глухи.  Joy Това е просто професионално изкривяване".
Иначе отделението е леко освежено с латекс, тоалетните са си старите. Чистят старателно по два пъти на ден. През прозореца видях и новото "Инфекциозно отделение" (да е честито на всички ни) и същия ден докараха нови стойки за системи  Simple Smile. Малко по малко ще се облагороди и това отделение, но за мен е по-важно качественото лечение. За съжаление стаите за лежащи там са много малко и може да се паднете с някоя "дива" ромка, но в името на детето всичко се изтърпява.
Виждам, че сте коментирали и таблетите. На мен ми спасиха положението, с Baby TV. Цените за телевизия за 3 дена е 10лв., за 1 ден - 4 лв., за другите не съм много сигурна, но мисля, че беше за 12ч. - 3 лв, и за 1 час - 2лв. Времето, което отчита е астрономическо, независимо дали гледате или не. Има също и филми за гледане, като цената за един филм е 2,50 лв. Интернет не съм ползвала, защото ми споделиха, че е много слаб. Не е хич евтино, но за спокойствието на детето реших да жертвам някой лев.

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 09:23 от kojo

Общи условия

Активация на акаунт