МБАЛ Бургас - V

• 59 778
  • 785
  •   1
Отговори
# 495
Преди 9 години и нещо.Тогава нямаше други болници за разлика от сега.Закъснява ми и ако теста се окаже положителен вече не зная къде да ходя.

# 496
Ти четеш ли какво пишеш въобще?
Последно, роди ли или чакаш теста Rolling Eyes

# 497
  • Бургас
Родила е първото преди 9 години,сега чака второ (евентуално)

# 498
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте!
Търсех списък за нещата,които се искат в МБАЛ за бебето и майката,обаче не откривам. Може ли някой да ми помогне? newsm78

На 1-ва страничка е Wink Също няколко страници по-назад има подробни списъци от мамите, които родиха наскоро  Peace
Преди 9 години и нещо.Тогава нямаше други болници за разлика от сега.Закъснява ми и ако теста се окаже положителен вече не зная къде да ходя.

Моят съвет е първо да си избереш доктор и според това къде изражда ще се ориентираш в коя болница да отидеш  Peace

# 499
Здравейте!
Търсех списък за нещата,които се искат в МБАЛ за бебето и майката,обаче не откривам. Може ли някой да ми помогне? newsm78

На 1-ва страничка е Wink Също няколко страници по-назад има подробни списъци от мамите, които родиха наскоро  Peace

Моят съвет е първо да си избереш доктор и според това къде изражда ще се ориентираш в коя болница да отидеш  Peace
Благодаря! Явно ме гони следобедната умора и затова съм пропуснала!  Hug

# 500
Родила е първото преди 9 години,сега чака второ (евентуално)

Ясно Peace

# 501
  • Бургас
За Душепеев.Да не говорим пък за санитарката дето още в интензивното ми обра част от превръзките уж и било дошло.Всичко което бях чувала се оказа истина.
А сега се успокой ,всичко е наред,вслушай се в думите на родилите мамчета:)
Мисли позитивно за евентуалната ти бременност,не се шашкай предварително:)
Душепеев и сега е там,и сега е импулсивен,вземи под въпрос думите на TDI:)

# 502
Моя съвет е да се изчака теста да е положителен, да минат няколко седмици и тогава ще търсиш лекар и болница съответно.Просто имай малко търпение Grinning

Душепеев е не само лекар там, а и шеф на родилното Crazy

# 503
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Душепеев е не само лекар там, а и шеф на родилното Crazy

Е сега вече отказахте момичето от МБАЛ  Joy

# 504
 hahaha Не това беше целта ми Flutter и двата пъти раждах при него, на моменти наистина не се търпи, ама пък съм доволна от резултата. Лично мнение, щото разбрах че има и много недоволни.
Ама пък сега и болници повече има, тъй че само всичко да е ОК, все ще намери при кой да роди  Grinning

# 505

Ама пък сега и болници повече има, тъй че само всичко да е ОК, все ще намери при кой да роди  Grinning
То това ще се разбере след раждането.  Peace

# 506
Под ОК имах предвид, теста да е положителен и бременността да се развие правилно Peace

# 507
Под ОК имах предвид, теста да е положителен и бременността да се развие правилно Peace
Ясно.
Аз имам предвид, че можем да сме доволни от наблюдаващи и израждащия доктор едва когато се приберем в къщи живи и здрави с бебето. Ако някъде се появи проблем, веднага скачаме срещу доктора, въпреки че не винаги зависи от него. Много често раждането минава успешно дори и без доктор. Секциото няма как.
Такава ни е системата, че най-добре да не зависим от докторите.  Tired Здраве и късмет на всички.  Praynig

# 508
Момичета,искам да питам къде в Бургас да си направя тест за упойки и колко пари струва? Спомням си,че преди години имаше един кабинет в старият корпус на Окръжна,обаче дали съществува и дали са по ЗК или не?  newsm78

# 509
 ThinkingПредполагам,че сега положението в болниците е по-цивилизовано по отношение на хигиена и отношение на лекарите и сестрите.

Общи условия

Активация на акаунт