МБАЛ Бургас - V

• 59 734
  • 785
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Доколкото знам, преди това е работил в Трета поликлиника, имал е кабинет. Но не съм сигурна, така съм чувала само.

# 76
  • Бургас
Да,сравнително млад е.Не е от Бургас. Преди беше в трета

# 77
  • До морето :)
А иначе идва от Плевен. От около година и половина години изражда в МБАЛ.

# 78
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
А иначе идва от Плевен. От около година и половина години изражда в МБАЛ.

Момичета, много благодаря за инфото  Hug

Лече-Буболече, на теб специално големи благодарности за подкрепата и информацията в няколко теми тук  Hug  Hug  Hug

# 79
Винаги!  Hug

# 80
Здравейте,момичета!Знаете ли как става меренето и записа на тоновете на бебето в МБАЛ-Бургас?Трябва ли предварително записване и заплаща ли се услугата?

# 81
Здравейте,момичета!Знаете ли как става меренето и записа на тоновете на бебето в МБАЛ-Бургас?Трябва ли предварително записване и заплаща ли се услугата?

Ако вече си в 45-дневния болничен можеш да ходиш на безплатните прегледи, на които да ти мерят тоновете безплатно. Записването става по телефона, бях го постнала някъде назад, но си смених апарата и го нямам вече. Помня, че беше същия като на родилна зала, с много петици като че ли.  Thinking

# 82
Благодаря за отговора!

# 83
Вчера бях на Отворените врати. Вече избор на лекар е 300лв., а на екип - 500лв.  Confused

# 84
Вчера бях на Отворените врати. Вече избор на лекар е 300лв., а на екип - 500лв.  Confused

Преди какви бяха цените, че аз нямам спомен - изкарах късмет с доктор на смяна  newsm78

# 85
Върти ми се в главата нещо от рода на 150лв. избор на лекар и 350 лв. избор на екип.

# 86
  • Бургас
Това са старите цени.

http://mbalburgas.devbear.info/index.php?mact=News,cntnt01,detai … tnt01returnid=230

Ако определянето на цените наистина е обвързано с процент от клиничната пътека, това дали значи, че клиничната пътека вече ще е повече? Още повече по това време на годината newsm78 Те нали се договарят в края.

# 87
За нормално раждане се е повишило съвсем малко, само с 50лв.

Много ми е чудно в чужбина дали така масово практикуват секцио както при нас  newsm78  
не че има нещо лошо, ако мога и аз ще родя секцио. Ще трябва да пошпионирам темата за майки в чужбина  Laughing

# 88
  • Бургас
Зависи от държавата и от лекарите. Последните статистики в световен мащаб са, че броят операции секцио е изпреварил вече апендектомията, която доскоро е била най-масовата операция. От една страна, медицинските показания са се увеличили - жените раждат все по-късно, има усложнения, седалищните раждания вече само секцио приключват, а не като преди - нормално. От друга - има и лекари, които го препоръчват, защото им е по-лесно.

Бях чела и една статия за една американска клиника, която от основаването си само секцио правела. След 20 години изоставила секциото съвсем и насърчавала нормалното раждане. Сигурно има причина за това.
За Швейцария имам наблюдения, приятелката ми живее там - няма такова нещо като масово секцио.

# 89
Tintina, благодаря, че задоволи любопитството ми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт