МБАЛ Бургас - V

• 59 735
  • 785
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Аз  избрах да раждам при Кироваков, секцио,без да плащам. Нито на него,нито на болницата

# 151
Въпрос към някой, който може и да има вътрешна информация: При избор на лекар си плащам на болницата. Но тези пари после нали отиват при доктора? Искам да наема конкретен доктор за моето раждане и като си платя - искам тези пари да идат при него, не при някой, който не заслужава.

Разбира се че не цялата сума отива при доктора.Можеш да се уговориш с него като е на смяна да родиш пък после си му дай пликчето в кабинета.

# 152
  • До морето :)
Как да се уговоря да ида в неговата смяна, като не знам кога ще раждам Grinning А пък никаква ме няма в тези разговори - "Ще дойдете ли, аз ще ви платя!" Май ще го карам без избор на екип, пък Божа работа.  Praynig

# 153
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Как да се уговоря да ида в неговата смяна, като не знам кога ще раждам Grinning А пък никаква ме няма в тези разговори - "Ще дойдете ли, аз ще ви платя!" Май ще го карам без избор на екип, пък Божа работа.  Praynig

Лече, няма така директно да го питаш  Peace  Питай го дали е съгласен когато дойде момента да му звъннеш да дойде и му кажи, че искаш всичко да е регламентирано и не искаш да го поставяш в неудобна позиция и в този смисъл ако може да те насочи къде и кога се плаща/заявява избор на лекар или съответно екип, ако знае процедурата каква е да ти каже. Пък го питай в смисъл дали няма да има нещо против да му се обадиш да дойде когато стане време за раждането, защото може човека да си е планирам отпуска и т.н. и пак в смисъл дали може да те насочи къде се ходи и се заявява екип и къде се плаща, в смисъл ако може да ти помогне с информация, аз така бих направила  Peace

И после да не забравиш да споделиш тук  Mr. Green

# 154
Хахаха,и аз съм така LaughingНеудобно ми е някак да поставя въпроса за парите Rolling EyesНо аз ще съм секцио по мед.причини и трябва да имам уговорка с някой за определен ден,така че ще се прежаля...

# 155
 Здравейте нова съм във форума и дано да питам на правилното място. Ще раждам в МБАЛ БУРГАС тъй като моята лекарка работи там а се налага да съм секцио по медицински причини. Интересува ме списък с нещата които трябва да нося за мен и бебето както и ценоразпис на допълните услуги от каде мога да получа.  newsm78

# 156
Ето го и списъка:
Документи:
-> Лична карта
-> Направление на бременна за раждане
-> Документ за кръвна група
-> Амбулаторна карта
-> Термометър

За раждането:
-> Лигнин 1 кг. (но аз и двата пъти си взимам по половин кг. Предния път половината ми остана)
-> Еднократни чаршафи - 5 бр.
-> Лични принадлежности
-> Нощница - 2 бр.

За новороденото при 3 дневен престой:
-> Памперси - 10-12 бр (4бр/ден)
-> Хавлия
-> Комплект дрешки - 2-3 бр ританка, камизолка, чорапки

Вземи си чехли, че ще ти трябват. Памперси направо си вземи един пакет. Дрешки - аз съм приготвила 5 комплекта, като няма камизолки и ританки, а това което ще си носи по принцип.

Допълнително заплащане:
-> Избор на лекар: 300 лв.
-> Избор на екип: 500 лв.
Това е ако нямате предварителна уговорка с лекарката си да ви оперира в нейна смяна, а трябва да я викате допълнително.
При секцио - децата горе на 3-тия етаж първите дни ги обличат с техни дрехи, с техни памперси и ги хранят с тяхно мляко (поне така съм чувала)

При коя лекарка си на ЖК?

# 157
  • Бургас
За бебето ще ти трябват дрешки- по добре си вземи бодита , биберон, хавлия и памперси за след като ти го дадат - тоест за два три дни зависи колко ще те държат. Това са горе долу около 15 бр. Иначе преди да ти дадат бебока, не ти искат нищо.
Допълнителни услуги няма Simple Smile Колкото и разочароващо да звучи - има единствено интернет- пускаш пари - дава ти код, който въвеждаш на таблета там. Не знам какво допълнително очакваш Simple Smile Има закуска- когато си на третия етаж- безплатна е, но след секцио не ти дават да ядеш такива неща Simple Smile
За себе си вземи нещата от списъка , чехли, хавлия за баня, и лепенка за операцията- от тези които не пропускат... Simple Smile
Избор на екип - 500лв. Simple Smile

# 158
Благодаря много за бързия отговор. На ЖК ходя при Нина Добрева.

# 159
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Нощници преди даваха от техните, сега вече трябва да си носиш ли?

# 160
  • Бургас
Да сега трябва да си носиш - аз носих 4 Simple Smile

# 161
  • Бургас
А сега драма - както мразя такива нощници и никога през живота си не съм носила, ще трябва да купувам Confused Първия път ги сложих и после направо ги изхвърлих.

# 162
  • Близо до морето (200 м)
Откъде може да се намери актуален списък на АГ-та, работещи в МБАЛ Бургас? Този от първа страница май не е актуален. Преди няколко месеца една позната роди при Люцканов, сега се оказва, че и Добрева е пак там...

# 163
  • Бургас
Добрева беше там още миналия септември. Даже сега като се замисля февруари 2012,като лежах в патологична пак си беше там Simple Smile

# 164
Нощници преди даваха от техните, сега вече трябва да си носиш ли?

В понеделник ги питах точно за нощниците и ми казаха, че ако държа да съм с мои - няма проблем, но и те имали. Реших, че няма да ги ядосвам още от вратата и си взех 3 броя, пък докъдето стигнат  Laughing

Тинтина, аз намерих едни китайски по 5лв., точно защото смятам да ги хвърля после.

Добрева е там от 01.06.2011г., Люцканов и той е от няколко месеца.

mdcheresheva, и аз първата бременност си я следих при Добрева.  Grinning

Ето тези лекари са в сайта на МБАЛ:

Д-р АНТОНИО ХРИСТОВ ДУШЕПЕЕВ
Д-р АСТИК АГОП КАВУКДЖИЯН
Д-р ВЕСЕЛИН ГЕОРГИЕВ ШИК
Д-р ЗЛАТКО КИРОВАКОВ
Д-р ЖАНИНА ЖЕЛЯЗКОВА ПАНАЙОТОВА
Д-р ПАВЛЕТА ПАВЛОВА ТАБАКОВА
Д-р ДОБРИН ИВАНОВ ИВАНОВ
Д-р МИРОСЛАВА ЗГУРОВА ПАРУШЕВА-СЪБЕВА
Д-р СТЕФАН РАДОСЛАВОВ МИРИНЧЕВ
Д-р ТАНЯ МАРТИНОВА МАРТИНОВА САЛИЕВ