МБАЛ Бургас - V

• 59 002
  • 785
  •   1
Отговори
# 570
Сигурно ако се налага ще направят клизма.Например ако имаш запек.На мен ми направиха след раждането.Не бях пуснала газове.

# 571
  • Бургас
За помпата потвърждавам - аз не я ползвах, обаче съквартирантката ми е много доволна и даже се зариби да си търси подобна да купува.

Клизми НЕ правят. И на мен преди 15 години ми направиха (беше ми най-неприятният момент от цялото раждане и ми остана и най-неприятният спомен), но сега - не. Ако не си отишъл по голяма нужда, дават свещичка.
И не сгъвайте лигнина - акушерките ми казаха, че предпочитали да е несгънат, защото си имали система на сгъване и сме им я разваляли hahaha

# 572
Да кажа и аз за помпата,че е на Медела- електрическата.Ако ми предстоеше раждане сега бих си взела помпа независимо ,че има.Ходих два пъти уж да се цедя (дори коластра не ми беше потекла) и ми беше притеснено за беб,а хем имах колежка по легло.Помпата е в стаята на персонала- отиваш и се цедиш, а през това време бебето ти ако си сама в стаята е само, което мен не ме кефи, но няма как да .. Не може и надзиратели да има  Wink Та ако си носех помпата щеше да ми е по-комфортно в стаята да се цедя..ама всеки си знае де..по приницп като има в болницата що да носиш.. аз споделям при мен как беше  Wink
Относно тоновете- аз се следих в "Св.София", но ходих в МБАЛ.Започнах самоинициативно да ходя към 33-34г.с .Слушат се до 13ч. мисля ,че беше.Ходила съм и след това и не са ме връщали ..И така си ходех всяка седмица до преди да родя и си ми даваха час и за следващата седмица.
Въпреки че измина месец и отгоре и още се възстановявам (кофти късмет) , на мен пак ми се ражда въпреки всичко и ми става едно такова носталгично като мина покрай МБАЛ  Wink Аз лошо отношение не видях от никого в тази болница.Единствено ме издразни една акушерка дето така се размрънка,че не сме си носели термометри..

# 573
Ами значи не е зле да си взема помпа за всеки случай,стерилизирана в едно вакуум-пликче. newsm12

Мацки,знам,че е писано по-назад,но не ми се рови  newsm51- в колко часа са Отворените врати?В 13ч или в 13.30ч?

И още нещо-къде точно трябва да ида?

# 574
отворените врати са от 13,00часа. Събират се пред родилното , приемния кабинет.

# 575
За помпата потвърждавам - аз не я ползвах, обаче съквартирантката ми е много доволна и даже се зариби да си търси подобна да купува.

Клизми НЕ правят. И на мен преди 15 години ми направиха (беше ми най-неприятният момент от цялото раждане и ми остана и най-неприятният спомен), но сега - не. Ако не си отишъл по голяма нужда, дават свещичка.
И не сгъвайте лигнина - акушерките ми казаха, че предпочитали да е несгънат, защото си имали система на сгъване и сме им я разваляли hahaha

Е ами аз вече го сгънах единия пакет Simple Smile. Знам ли дали ще имам сили да сгъвам  там на място

# 576

Даде,ама къде точно е родилно и кой е кабинетът?

# 577

Даде,ама къде точно е родилно и кой е кабинетът?

Не съм много добра в обясненията, но ще се опитам да ти обясня. Заставаш с лице към входа на новия корпус и родилното се намира от дясната страна. Ако си пеш минаваш от дясно и ще го видиш, то е на естакада точно над моргата(мисля че това е моргата). Можеш да минеш и отзад където е спешното. Изкачваш се по естакадата и си там, ще видиш надписа  родилно отделение.

Надявам се да си ме разбрала, но ако някой може да ти обясни по-добре нека го направи, че както казах хич ме няма в обясненията Simple Smile

# 578
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Чакайте и аз да се включа, да не решите, че съм родила  newsm62

Както didnkata ти е обяснила като застанеш с лице към новия корпус се пада вдясно, минаваш от дясната страна на новия корпус, има една алея между самия корпус и паркинга, минаваш под едно като надлез, това всъщност е естакадата, минеш ли отдолу, самата естакада ще ти се падне пак в дясно, изкачваш се по нея и си пред родилно.
Ако си с кола можеш да влезеш през портала на МБАЛ, който се намира срещу бившата пицария "Зорница", улицата, на която е разположена лаборатория Лина и магазин Бамболино, та влизаш през портала караш наляво и насреща ще видиш естакадата, изкачваш се по нея и си пак пред родилно  Peace

# 579
  • Burgas, Bulgaria
къде пък ти , я си мъти там още малко .... Naughty

# 580
За помпа аз си мисля, че не е зле ако имаш да си я носиш макар, че тази която била там наистина била много хубава по думите на моя позната която роди скоро.Ох аз да се оплача струва ми се че много ми слезе надолу бебето много ми тежи отдолу все едно ще се изсипя и контракцийките нещо болезнени взеха да стават, а на всичкото отгоре съм и с вирус който лепнаха от малката:(

# 581
Намерих го!!!  Hug  bouquet Crazy Да дам сега рапорт newsm62 ,да не кажете че само питам.

Ходихме с ММ днес,останах много приятно изненадана от всичко.И отношението навсякъде беше супер.Акушерките във всички отделения бяха сладурки,старшата също беше много изчерпателна.
Някое момиче беше споменала за духалка горе в отделението,ами да ви кажа беше си направо горещо!Не знам за раждащите като мен февруари дали няма да е студено,ама ми се видя супер...

Помпата е на МЕДЕЛА,двойна,електрическа.Казаха,че на 3 часа е нужно да се цедиш дори в началото.

Харесаха ми много няколко неща - първо бебчо ти го дават веднага,без да бързат да режат пъпната връв.Чакат я да спре да пулсира.
Освен това не захранват бебоците рутинно с АМ,само ако има проблем.

# 582
Добро утро от мен да попитам някой ще ражда ли януари.

# 583
Аз съм с термин 20.01, но да видим кога ще реши да излиза бебока  Grinning

# 584
  • Бургас
 Stop а януарските  бебета да чакат:) има декемврийски да на който им стискаме палци

Общи условия

Активация на акаунт