МБАЛ Бургас - V

• 59 737
  • 785
  •   1
Отговори
# 555
На ЖК ми мерят само теглото,обиколката на корема,височината на матката и кръвното.Таза не са ми го мерили.

# 556
  • Бургас
Измерването ми го направи д-р ,когато се записах при него да ми следи бременността.Може би е имал предвид това мерене? За друго- не са ми правили и не мога да помогна

# 557
  • Бургас
С едно като пергел, ама такъв извит, ме мереха навремето при първата ми бременност. Ако туй е този преглед newsm78 Иначе Душепеев ми е правил стандартен вагинален преглед, ама нищо не сме говорили за никакви кости...

Малко по малко се сещам и за още неща - за родилното за третия етаж ще ви трябва печка, студено е. Така че подгответе близките ви да имат подръка една духалка, за да ви я донесат. Иначе долу в реанимацията температурата е 30 градуса и после преходът на студено не е особено приятен Confused

# 558
Здравейте момичета да се включа и аз в темата, предстои ми раждане в Мбал Бургас със секцио което искрено се надявам да е януари а не декември. Дъщеричката си родих пак там и бях ужасена от отношението на акушерките сега се надявам всичко да е по- различно.ИМам въпросче към тези които са при Душепеев от кога започна да ви следи тоновете.

# 559
Аз ходех при Душепеев от преди да забременея до края  в частния му кабинет Peace

# 560
  • Бургас
Мен ме вика на тонове в МБАЛ, отзад, където е приемно за родилно. Там в приемния кабинет ги мерят. Има интензивна женска консултация, която започва от осмия месец. Може всеки да ходи - мерят тонове безплатно. От осмия месец ме вика, всяка седмица. Дават и часове за следващия път.

От отношението на акушерките останах много доволна, а тези, които са при бебетата са много търпеливи, обясняват като ги питаш, помагат и за кърменето. Има много хубава електрическа помпа, много я ползват за изцеждане и облекчаване на гърдите.

# 561
За тоновете мога да кажа евентуално утре вечер, защото следобед имам час и едното ми питане ще е това.

# 562
Аз също съм му пациентка от близо 10 години той ме оперира и първия път, но това беше преди почти седем години и всичко беше много различно сега ме уверява, че всичко е коренно различно.В четвъртък съм на преглед и ще го питам за тоновете, притеснява ме факта че скоро влизам в 9 а не сме ги слушали още.

# 563
И аз съм в 34, почти 35 седмица и при мен не са слушани още.

# 564
Ами аз съм сега в 31-ва седмица и той(Душепеев,де) ми каза,че е хубаво вече да ходя на запис на тонове през десетина дни.Сега в сряда като ида на Отворените врати ще си взема и час.След Нова година - всяка седмица. hahaha newsm10

Имам още три бременни дружки,горе-долу към 30-та седмица започват всичките. newsm03

# 565
  • До морето :)
Пууу, само аз си кукувах сама в Родилно отделение, като раждах Калина. Голяма скука цяла вечер.
ТИНТИНА, ЧЕСТИТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ВСИЧКО НАЙ-НАЙ-ХУБАВО! НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
Ох, при такива новини ми идва да се наредя още един път на опашката, ама - тц. Немам нерви вече!

# 566
Запис на тонове са ми правили един единствен път половин час преди да ме оперират. Добре, че не съм имала интернет преди 6 години. Че сигурно гинекологът ме щеше да бъде сменян всеки месец.  Grinning

# 567
Хахаха,голяма бела сме им на главата такива информирани бременни  smile3532

Вие помпа носихте ли си?

# 568
  Re: МБАЛ Бургас - V
« #546 Нед., 08 Дек. 2013, 15:52 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Така е - лекарите не са магьосници. Ако не дай Боже проблемът е неразрешим, никой лекар няма да помогне и няма да е виновен за това. Въпросът е, когато "объркват" леки и класически случаи. 

Никой лекар не си признава че е сгрешил. #Cussing out

# 569
  • До морето :)
Хахаха,голяма бела сме им на главата такива информирани бременни  smile3532

Вие помпа носихте ли си?
В болницата има електрическа, много е хубава

Общи условия

Активация на акаунт