МБАЛ Бургас - V

• 58 910
  • 785
  •   1
Отговори
# 750
# 751
Полезно инфо, мерси   bouquet
Аз бях без избор на екип и останах доволна  Peace Сега смятам пак така да съм, дай Боже, вс да е наред Simple Smile

# 752
Aми момичета да ви кажа,имам няколко познати,които родиха последната година и само едната беше с избор на екип,и всички бяха доволни от лекарите,които ги израждаха.И от акушерките и като цяло как са минали нещата  Peace

# 753
  • Бургас
Момичета, не е ли време за нова тема? Да не вземат да заключат тази.

# 754
Добро утро момичета!Да споделя сега и по списък какво точно пише:
Документи:
лична карта
направление за раждане
документ за кръвна група
амбулаторна карта
термометър

За раждането:
лигнин-1 кг
еднократни чаршафи-5 бр
лични принадлежности
нощница-2 бр

За новороденото при 3 дневен престой:
памперси-12-12 бр
хавлия-1 бр
комплект дрешки-2-3 бр ританка,камизолка,чорапки

Това е по списък.Друго интересно,което казаха е че ако нямате брак декларацията от нотариус може да я направите предварително и я носите с вас.В противен случай след раждането бебче се записва на името на майката,а после трябва да се отиде в районното кметсво/за тези не от Бургас/ кметство  Зорница и много важно преди физически да вземете акта за раждане им давате тази декларация за да променят нещата и да впишат бебо на името на таткото.
Моят термин е за 9 февруари и реших да раждам без избран лекар или екип.
Хубав ден от мен!

# 755
То не останало,леко раждане ти желая Hugпосле ще споделиш как е минало всичко.

# 756
Декларацията за признаване се прави за 15 минути и си я носете във вас. Защото после става дълга и широка.  Peace

# 757
Аз ходих при нотариус с бащата и ми казаха бащата да отиде след като се роди бебето. Не пожелаха сега да я направят,не зная каква е логиката...

# 758
Аз ходих при нотариус с бащата и ми казаха бащата да отиде след като се роди бебето. Не пожелаха сега да я направят,не зная каква е логиката...
Започвам да си мисля, че има някаква промяна. Понеже доста въпроси има по темата в последно време. Какво било ставало и какво не ставало. А по мое време беше толкова просто, колкото го описах.

# 759
  • Бургас
Няма промяна. Иди при друг нотариус.

# 760
Скъпи приятели,отправям се към вас с една огромна молба,спешно се нуждаем от доброволци да дарят кръв за едно прекрасно момиче,което преди няколко дни стана майка,но се нуждае от кръвопреливане ,нека й помогнем да оздравее и да се грижи за своето детенце! Благодаря ви от все сърце! .Тези,които имат желание да помогнат нека се свържат с мен на лично съобщение .Много ви благодаря.  Praynig

Писах ти но отговор няма,как се развиват нещата.

# 761
Започвам да си мисля, че има някаква промяна. Понеже доста въпроси има по темата в последно време. Какво било ставало и какво не ставало. А по мое време беше толкова просто, колкото го описах.
Ооо...ама каква е тая войнстваща глупост?! smile3544 Аз понеже също лично съм засегната от темата за припознаването преди дни буквално реших да се поровя в нета да видя има ли нещо ново... Та ново не видях - както и преди в СК се предвижда възможност то да бъде направено преди раждането. Попаднах обаче на коментари в друг форум, където не малко хора се оплакваха от отказ на общинските служители да приемат такава декларация. Не че тяхната некомпетентност е за подценяване, но това нотаруис да откаже заверяването на такъв документ си е чисто безобразие Crazy

Аз лично съм решила да мина един ден през служба ГРАО и да ги питам в прав текст правят ли проблем при представяне на декларация за припознаване преди раждането....и ако правят направо жалба ще пиша и гюрлютия ще вдигна - как така ще ми отказват реализирането на едно мое, респ.на бъдещия татко право?! Детето като се роди достатъчно други неща ще има належащи за вършене, та йок - ходи тогаз`припознавай само да угодиш на нечий крив бюрократичен мозък newsm77

# 762
Добре де,аз като ходих на отворени врати в МБАЛ-Бургас,старшата акушерка изрично подчерта,че е хубаво този документ да се приготви предварително,за да са улеснени всички - и родителите,и персонала.

Все пак таткото е един и същ и един месец преди раждането,и една седмица след него?!?!?!!Що за простотия?!?!?! Sick Sick Sick

Не се връзвайте на некомпетентни идиоти!

# 763
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Miss Blondy~Redhat, няма нужда да се разкарваш - пиши им един мейл и после ще го имаш черно-на бяло  Wink

# 764
Мами имам един въпрос,може да ви се стори глупав...За бебо са нужни казахме ританки и камизолки.Само по камизолка няма ли да му е студено? newsm78Скоро родилите мами как обличахте бебо?

Общи условия

Активация на акаунт