МБАЛ Бургас - V

• 58 916
  • 785
  •   1
Отговори
# 735
Sianchys, хехе, права си Simple Smile Ама аз бих се притеснявала от ММ, не че той е навит да ме придружава де Simple Smile

# 736
  • До морето :)
Клизма НЕ правят.

TDI, аз бърсах едни прозорци с моя Simple Smile Поливах разни разлети неща по пода...

# 737
Аз родих преди повече от 2 месеца , нормално в МБАЛ. Чорапите никой не ми ги е свалял и клизма не са ми правили. Шишета няма смисъл да носите,защото АМ дават в техни  Wink Термометър си вземете за вас,че на мен ми мрънкаха,че не нося.Еднократни чаршафи поне 10 за всеки случай.По-добре да си имате.Аз лично често си ги сменях ,за да си ми е чистичко, а ако вземете 5  няма как да стане : ) Съветвам ви да си вземете памперси за възрастни, но от тези , които са  като гащи.Поне на мен ми беше много по-удобно с тях отколкото с лигнина заради епизиотомията.Вода и шоколад ми бяха адски нужни след като родих! Добре,че ММ дойде да ми донесе на асансьорите като ни качваха горе : ) Тогава видя и малкия между другото. 2ч, след раждането.. ехх колко развълнуван беше  Whistling
Аз бях без избор на екип.Кирова ми води раждането, а акушерка ми беше Яна Георгиева- страхотна, мила жена.Обясняваше ми всичко с много топло отношение.За нощници аз си бях взела 2 и не ми стигнаха определено.Потях се зверски след раждането Simple Smile Това е , което се сещам за момента

# 738
Абе един пакет лигнин стига ли?Това при положение,че ще си взема и превръзки за родилки?

А за присъствието на ММ,той сам си изяви желание.Аз дори се опитах да го разубедя с всички натуралистични факти около родилния процес,но човекът отсече:"Щом ти можеш да преминеш през това и аз мога,какво толкова!"Сега,ако някой не иска,няма смисъл да го насилваш,ама щом има желание... Laughing

# 739
Така е ,но аз не бих искала да присъства не толкова заради него, колкото заради мен.Като се сетя въобще не ми беше до това някой да ме гледа по време на най-болезнените контракции особено.Може би ако беше пред мен щях да го убия  и щеше да ми е некомфортно Mr. Green

# 740
  • До морето :)
Щом иска човекът, нека присъства. И аз моя не го исках, е хеле, втория път пък въобще.  hahaha
За лигнина. На мен всичкия останал от първия пакет, от родилна зала, ми го сложиха, докато ме качваха на третия етаж.  После ММ ми донесе още един пакет, заради визитациите.

# 741
Е,значи още един пакет ще трябва да купя...

Ама аз така като гледам как се очертават нещата,не със сак ами с големия куфар ще трябва да тръгвам за родилно.Хахаха Crazy Laughing #Crazy
Той само пакета с еднократните чаршафи и огромен Simple Smile

А памперсите за бебчо - вие колко си взехте?Иможе ли да са изкарани от пакета(аз смятам да купя от големите,че са по на сметка)или трябва да е запечатах пакет?

# 742
Разбира се ,че може да не са в пакета  Wink Нормално ли ще раждаш? На мен в предродилна ми поискаха памперс, те акушерките си го взеха от чантата ми де , за да му сложат като роди.После вече горе в стаята сутрин като ги къпеха ми искаха памперс и през деня минаваха  и питаха дали сме ги сменили и дали можем, ако не можем ги сменяха Simple Smile Искам да кажа,че няма значение в случая как ще са памперсите , въпроса е да имаш.Аз бях взела 15 Simple Smile Много ми бяха Simple Smile Но 15 ще ти стигнат

# 743
Даммм,благодаряяяя!   bouquet
Нормално смятам да раждам,ама имаме едно на ум с лекарите,че може и секцио евентуално ако е много голямо бебето.На мен хич не ми се иска,де...Ама здрави да сме!

# 744
момичета,извинявам се предварително за вьпроса си,защото не е по темата,но случвало ли ви се е да ви зацапва докато кьрмите,а цикальт още да ви го няма?

# 745
Скъпи приятели,отправям се към вас с една огромна молба,спешно се нуждаем от доброволци да дарят кръв за едно прекрасно момиче,което преди няколко дни стана майка,но се нуждае от кръвопреливане ,нека й помогнем да оздравее и да се грижи за своето детенце! Благодаря ви от все сърце! .Тези,които имат желание да помогнат нека се свържат с мен на лично съобщение .Много ви благодаря.  Praynig

# 746
  • Burgas, Bulgaria
Много съжалявам ,че не мога да помогна ,няма да ми разрешат да дам кръв ,  дано по-бързо се възстанови  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 747
Добро утро!Давам отчет след ОВ, които бях вчера-показаха ни залите за раждане-нормално и секцио,както и предродилна зала,а после ни заведоха да видим стаите на 3 етаж където ви настаняват след раждането.Всичко ми се видя прилично-стаите са с по две легла,всяка стая си има баня и тоалетна-конкретен списък не ни дадоха,но главната акушерка каза-лигнин 1 кг-не каза нищо да бъде сгъван предварително от нас,еднократни чаршафи 60/90 към 5-6 броя,дрехи за бебо за 3 дни-боди,ританки,чорапки-ръкавичките и шапките по наше желание,също така трябват и памперси на него.Шишета за бебо не е необходими да се носят,както и помпа за кърма-показаха ни електрическата и каза,че била доста удобна и всичко се стерилизира.Ако нямате нощница те ще ви дадат,носите си съответно и тоалетни принадлежности.Ами мисля,че това беше.
Искам да попитам какво мислите за избор на лекар,на екип?Като не познавам никой от тях има ли смисъл да избирам някой изобщо?

# 748
И аз не познавах нито един лекар и отидох да раждам на случаен принцип  Wink

# 749
Добро утро!Давам отчет след ОВ, които бях вчера-показаха ни залите за раждане-нормално и секцио,както и предродилна зала,а после ни заведоха да видим стаите на 3 етаж където ви настаняват след раждането.Всичко ми се видя прилично-стаите са с по две легла,всяка стая си има баня и тоалетна-конкретен списък не ни дадоха,но главната акушерка каза-лигнин 1 кг-не каза нищо да бъде сгъван предварително от нас,еднократни чаршафи 60/90 към 5-6 броя,дрехи за бебо за 3 дни-боди,ританки,чорапки-ръкавичките и шапките по наше желание,също така трябват и памперси на него.Шишета за бебо не е необходими да се носят,както и помпа за кърма-показаха ни електрическата и каза,че била доста удобна и всичко се стерилизира.Ако нямате нощница те ще ви дадат,носите си съответно и тоалетни принадлежности.Ами мисля,че това беше.
Искам да попитам какво мислите за избор на лекар,на екип?Като не познавам никой от тях има ли смисъл да избирам някой изобщо?
Благодарим за инфото   bouquetТа и аз за това се чудя да избирам ли лекар или на случаен принцип.За кога си определена?

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 12:32 от meryyy_84

Общи условия

Активация на акаунт