МБАЛ Бургас - V

• 58 930
  • 785
  •   1
Отговори
# 720
  • До морето :)
Първия път така и не запомних как се казваше акушерката при която раждах, невероятна жена. Всичко ми обясняваше, държеше ми ръката даже, прекрасна.
Втория път бях при Данкинова - много усмихната и лъчезарна. Самото раждане стана много бързо и важното за мен - без да ми се отвори епизетомията от първия път.

# 721
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Tintina, дали сме и ние нашия принос за колекцията  Laughing   Sunglasses

На мен половин килограм лигнин не ми стигна, втория ми дойде в повече. Тинтина, много неща може да бършеш вкъщи после с него.  hahaha

Лече, дай идеи за алтернативно приложение, че и аз имам бая... не знаех, че в ДМ ще ми дават, че и тоалет ми правеха  Laughing  и сега ми остана цял пакет да се чудя какво да го правя  Laughing

Tintina, и аз имах много малко лохии, според мен е защото ни правят абразио по време на операцията, но може и да греша, не съм лекар... при всички случаи ме устройва де, аз не се оплаквам  Peace

# 722
Сега не разбрах от МБАЛ ли дават нощници,или да си нося  newsm78
А термометъра за мен ли е или за бебето?За да знам кой от двата да взема.

# 723
  • Бургас
Дават, ама ако искаш си носи. Термометърът е за теб.

# 724
И още един въпрос.Май е разискван назад в темата,ама не помня вече,пък и не ми се рови  Embarassed
Та пресните мами да кажат,правиха ли ви клизма преди раждането?

# 725
Ох как нямам време да ида на тия отворени врати да питам какво е нужно за раждането и за бебока,моля ви някой скоро раждал да даде инфо Praynig Като бях бременна с първото седмица преди термина кото ме види "хм не ти е спаднал корема няма да раждаш още" да ама 3 дни по-рано родих.

meryyy живот и здраве утре смятам да отида в 13.00 на ОВ и после ще ти пиша какво са ми казали или дали като списък с необходими неща.Хубав ден на всички   bouquet

# 726
Списъкът,който Тинтина е написала,без това в скобите го дават в болницата,независимо дали на ОВ или когато отидеш на тонове. Но по-добре си вземете и допълнителните неща,които е написала,защото не съм сигурна дали пускат да се слиза долу и да се пазарува от магазина пред болницата(не,че той е особено зареден),а и с тези свиждания от 17 до 18ч. може доста да си почакаш дори за едно шише с вода.

# 727
Miss Blondy~Redhat, на ОВ първо ми поканиха  в стаята, където мерят и тоновете (аз тпгава още не знех това, де), като влезете и ако погледнеш в дъното на стаята, там зад паравана е апарата за тоновете. Обясниха ни това, онова, който имаше въпроси си ги зададе, дадоха ни по списък с необходимите неща за болницата. После ни разведохна из цялото отделение - родилна зала, реанимация и т.н. Накрая ни качиха горе в неонатология да видим и там как е - стаи, бани, даже и бебчетата в кувьози видяхме (от вратата, разбира се, не сме влизали вътре). През цялото време се обяснява, отговаря се на въпроси.... и така. Накрая, като ни изпращаха, на всички дадоха по торбичка с рекламни подаръчета - бебе прах за пране, някакво кремче за подсичане, книжка...
Ами добре звучи, не като да отбият номера. Благодаря, Im So Excited!

# 728
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И още един въпрос.Май е разискван назад в темата,ама не помня вече,пък и не ми се рови  Embarassed

Аз раждах преди 3 години, но не вярвам нещо да се е променило - клизми НЕ правят.
Ако искаш си вземи свещички и си сложи една вкъщи - действат за около 10мин. и ще можеш да отидеш в болницата "пречистена"  Mr. Green

# 729
Ми да,защото не ми се ще да се притеснявам от фалове: 1)ММ ще присъства и 2)колкото и да ми обясняват,че било "физиология'',мерси! Crazy

# 730
meryyy живот и здраве утре смятам да отида в 13.00 на ОВ и после ще ти пиша какво са ми казали или дали като списък с необходими неща.Хубав ден на всички   bouquet
Ще чакам да пишеш   bouquet  
Titina благодаря за списъка

# 731
Ми да,защото не ми се ще да се притеснявам от фалове: 1)ММ ще присъства и 2)колкото и да ми обясняват,че било "физиология'',мерси! Crazy
Хайде пак суета.

# 732
На мен също не са ми правили клизма (преди 4г)...Вярно, неудобно си е, ама какво да се прави..И по тази причина не мисля, че мястото на таткото е там Simple Smile Е, ако е секцио, да, ама за нормално...Мен лично ме притесняваше тази част с клизмата  Peace

# 733
Е защо суета,не разбирам?Няма нищо общо със суетата,а с дискомфорт.

А по повод дали мястото на таткото е там,и аз така смятах в началото,но щом мястото му е там,когато се прави бебето,значи би следвало да присъства и когато се ражда.Още повече,че ако ММ не може да понесе това,което всяка жена понася при едно раждане,ами значи не ми е притрябвал такъв чувствителен и крехък! ooooh!

# 734

Клизми не правят.

Общи условия

Активация на акаунт