VIP АГ Варна - 3

• 114 803
  • 785
  •   1
Отговори
# 120
Принципно най-отдолу на епикризата пише мисля,че имаш право на на 1 или 2 прегледа след изписването.Погледни там.На мен също никой не ми каза,но в последствие прочетох,но бях изтървала срока за прегледите.
Аз един преглед минах след изписването - махнаха ми конците, провериха матката и т.н. Иначе да - на епикризата пише 2 прегледа в рамките на 1 месец след изписване. Всичко е ок, но исках да питам дали по принцип мога да ходя на прегледи там.

# 121
Здравейте и от мен, да побутна темата и аз
Първо започвам с препоръчителния списък, тъй като видях, че доста горещо се обсъжда
Ако сте осигурени, сте в пълното право нищо да не носите, тъй като лечебното заведение си има договор с НЗОК - та накратко консумативи от типа лигнини, конци, игли, подложки и т.н. не би трябвало да се заплащат от Вас
Друг е въпросът, че на момента едва ли ви е до разправии с обслужващият персонал
----------
Бих искала да попитам за мнения за Др Николов, както и за мнения за акушерките на 7мия етаж? Някой с пресни впечатления?

# 122
  • Варна
Сестра ми роди преди по-малко от месец на 7-я етаж. Ражда нормално при Др. Георгиев, акушерка беше Дарина. Присъствах по време на цялото раждане, акушерката се справи страхотно, за доктора няма нужда да коментирам - невероятен Simple Smile

# 123
Бих искала да попитам за мнения за Др Николов, както и за мнения за акушерките на 7мия етаж? Някой с пресни впечатления?

Не са съвсем пресни, но впечатления ми, но са прекрасни от д-р Николов. Родих сина си при него, той беше и един от лекарите, който следи бременността ми - очаквано високо рискова, но всичко мина перфектно благодарение на него. Изключително прецизен, внимателен и спокоен е. Операцията мина перфектно, белега почти не личи /а е второ секцио за има - няма две години/. Акушерка си избрах - Сончето, прекрасна е, но и останалите са много мили и любезни, помагат много за бебе, за кърмене и много са в час Simple Smile 

# 124
Аз също си избрах за акушерка Соня, но май и попринцип само тя си работи с д-р Георгиев.. поне така ми каза една позната.  Whistling

# 125
  • Варна
Аз също си избрах за акушерка Соня, но май и попринцип само тя си работи с д-р Георгиев.. поне така ми каза една позната.  Whistling

Незнам дали си работи с Георгиев, но моя приятелка го беше помолила, тя да му асистира на 7-я етаж, той отказа и каза, че работи  с тази акуперка която е на смяна.

# 126
  • UK
А акушерките, вие ли си ги избирате, значи? Незнаех това Crazy

# 127
Аз му бях споменала, че искам да е тя и като тръгнах да раждам, тя беше, може и случайност да е, може и той да я е извикал, като му се обадих, че тръгваме за болницата с мъжа ми, но благодарение на нея имам само един шев с които можех и да се размина дори.. ако слушаше доктора щяха да са много повече.  Simple Smile  Kissing Heart

# 128

Не са съвсем пресни, но впечатления ми, но са прекрасни от д-р Николов. Родих сина си при него, той беше и един от лекарите, който следи бременността ми - очаквано високо рискова, но всичко мина перфектно благодарение на него. Изключително прецизен, внимателен и спокоен е. Операцията мина перфектно, белега почти не личи /а е второ секцио за има - няма две години/. Акушерка си избрах - Сончето, прекрасна е, но и останалите са много мили и любезни, помагат много за бебе, за кърмене и много са в час Simple Smile 
Чудесно позитивно мнение! Благодаря много! Вдъхна ми кураж, че правилно съм се насочила  bouquet
Сега остава да реша и как да родя, но тежката дума ще е на Доки очевидно
Успех на всички, на които им предстои

# 129
Diadra, бъди спокойна доктора ще реши най - правилно. А и за разлика от други не бяга от нормалното раждане, защото секциото става по - бързо и планово. Довери му се, в добри ръце си  Simple Smile
Избора на акушерка е възможна опция, както и избора на анестезиолог например. Би следвало да е така, след като си плащаш именно за избор на "екип". Но реално не е. Както казва Светлето за д-р Георгиев и д-р Николов предпочита да работи с тия, които са на смяна, защото другите се сърдели  Wink Така например ми отказа да си избера анестезиолог д-р Аврамова /препоръчвам също с две ръце/, но имах късмета тя да е на смяна  Simple Smile Със Сончето си имах уговорка отпреди и тя си дойде, въпреки, че не беше дежурна и дори тогава работеше в новото отделение на 5 етаж, а не във ВИП-а.

Успех на всички бъдещи майчета пожелавам  Hug

# 130
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Д-р Аврамова,която е анестезиолог от около 3м. вече не работи в АГ-то.Страхотна женица,но вече е в Терапията.

# 131
побутвам темата напред - терминът ми наближава и исках да разбера дали някоя мама няма пресни наблюдения върху 7ия етаж, за да сподели?

# 132
Аз имам наблюдения и от Вип етажа и от 5тия етаж, като цяло не намирам разлика,нито от персонала, нито от обстановката, нито от цената /за нормално раждане/ ! Страхотно отношение получих от всички, всичко, което съм питала и съм се интересувала по време на предстоя ми са ми обяснявали много любезно!  Wink

# 133
Здравейте момичета!Мога ли да попитам др Николов води ли жк и къде се случва това?т.е искам да установя връзка с него,но не откривам координати в нета

# 134
  • Варна
Здравейте момичета!Мога ли да попитам др Николов води ли жк и къде се случва това?т.е искам да установя връзка с него,но не откривам координати в нета

Не води! Почти никой /да не кажа никой/ от лекарите в АГ не водят ЖК.

Общи условия

Активация на акаунт