VIP АГ Варна - 3

• 114 881
  • 785
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
Аз пак имам въпроси Crazy

Носят ли се някакви дрешки (освен тези за изписването), с които да се обличат бебенцата след секциото/раждането/ или в болницата си ползват някакви техни?

И колко време се остава в реанимацията (това след самото секцио) и после на собствен ход ли в стаята?

bouquet

# 151
Аз родих преди 20 дена във ВИП АГ.
Бебетата след раждането ги повиват в техни пелени. След като го донесат при теб на третия трябва да имаш:
- дрешки поне за 3 дена, иначе остава в техните стари пелени
- хавлийка за след къпане, защото там няма, а ще ти искат нещо да го избършат след банята. Добре че аз си носех за мен една голяма и една малка хавлия и дадох малката за бебето.
- пелена за постилане на креватчето, иначе ги слагат направо върху дюшека или върху старите пелени.

В реанимацията аз останах 24 часа, т.е. до следващата сутрин, изправят те и сядаш в количка, с която те пренасят до стаята. Ако се чувстваш добре те оставят.
Ако имаш въпроси питай:)

# 152
Да се включа и аз по въпроса, родих за втори път на ВИП АГ преди почти 2 месеца.

Наистина се налага да си носиш всичко нужно за бебето нищо, че на отворените врати казват, че имали козметика, помпи за кърма, стерилизатори и т.н. Имам предвид, че ще ти трябват дрешки за бебето, което ще ти дадат на третият ден, пелени или вече одеяла за завиване, хавлийка, козметика за къпане и мазане, тъй като там ползват най евтината на пазара и бебенцата се обриват понякога. Носи си също помпа за кърма ако мислиш да кърмиш, аз лично ползвах биберон залъгалка и си донесох и стерилизатор защото там не стерилизират нищо външно.

В реанимация се стои 24 часа, после имаш леки упражнения преди първото ставане. Закарват те с количка до твоята стая и си почиваш 1 пълен ден, на другият ден бебчетата ще са при теб.

Успех ти желая!

# 153
Аз говорих с др Танев,той каза че повечето мами предпочитали секцио което аз немога да разбера секциото не се ли прави тогава когато е наложително??Не трябва ли докторите да препоръчват нормалното раждане вместо секцио ConfusedНо др Танев не ми е отказа за нормално каза просто че често пътува и явно затова предпочита планувано раждане,каза че ако го няма точно тогава ще ме остави в сигурни ръце.И все пак ако има скоро родили мами нормално при Танев моля пишете мнения!

Здравей, аз трябваше да раждам при д-р Танев нормално но точно тези ден, които раждах, се оказа в отпуск за два дена. Съответно беше ме уведомил, че от целия месец ще отсъства само тези два дена. Наистина не иска да изражда  нормално мен също ме уговаряше всеки път когато ходех на преглед. В краен случай му се обадих, че раждам за да ме рентира към друг доктор както се бяхме разбрали, а той ми каза да си избера екипа които бил на смяна а той бе някакъв Георгиев   (не Г. Георгиев) който бе ужасен .Така когато обясних на акушерките за какво става на въпрос те говорих с Г. Георгиев който случайно бе там за друго раждане по рано и така ме пое той. Страшно съм благодарна Г.Георгиев защото сина ми ба доста голям 4150 и все пак родих нормално  Laughing. Ако можеш говори с него той да те изражда УСПЕХ  newsm30

# 154
Аз лично си носих и пелените с които повиват бебето веднага след, като се роди.
Не е задължително да са от тях, ако ти не си носиш тогава ти дават.  Naughty

# 155
Искам да попитам нормално раждащите колко време стоят в болницата, моя приятелка утре я приемат  за нормално раждане на ВИПа. Също така кога ти дават бебето и как е с влизането на випа етажа сега от посетители . АЗ раждах преди 6 и 2 години, сега има ли разлика ?

# 156
Дават ти бебето веднага ако имаш желание и разбира се всичко е наред. Аз исках веднага още докато се роди и се гушкахме докато лежах в родилна зала, след това я взеха да я прегледат, а мен ме преместиха в стая и малко по-късно /може би час,два някъде докато се изкъпя/ ми я доведоха.  Heart Eyes На Вип етажа може по всяко време да влизат близки,а ако иска таткото да остава се предупреждава предварително.  Peace

# 157
Здравейте, и аз раждах на Вип етажа, но преди почти 7 години. Другия месец ми предстои отново и исках да попитам скоро родилите с планово секцио сега след колко нощи изписват - 5 или 6 ?
И какви пелени си носите -пакет бархетни и тензухени ли ?

# 158
Момичета, аз не съм се спряла на VIP-а, но искам да ви питам как седи в момента въпроса с анти д гамаглобулин( дано правилно го изписвам). Миналото ми раждане беше в Окръжна и се наложи да ми я бият, напълно безплатно , а доколкото чувам в АГ май изключитечно рядко са я имали налична.

# 159
panda7, август 2012 родих там непланово секцио, значи четвъртък вечерта ми беше секциото, в понеделник ни изписаха. 

# 160
Благодаря Анетка за отговора ! Видях че и в сайта на Аг пише вече прием 4 нощи за секцио.
А да попитам някоя родила скоро мама има ли интернет в АГ  или трябва таблета ви да си има карта за интернет , за да хване връзка ?

# 161
  • UK
Благодаря Анетка за отговора ! Видях че и в сайта на Аг пише вече прием 4 нощи за секцио.
А да попитам някоя родила скоро мама има ли интернет в АГ  или трябва таблета ви да си има карта за интернет , за да хване връзка ?

Трябва ви флашка с нет, нямат в АГ достъп, аз на 22 родих със спешно секцио там, колкото до придружителя, ако има стаи свободни срещу заплащане от 70 лева може да остане и придружител при вас Peace
Иначе се стои 5 дни, ние останахме 6 заради проблеми с бебките, дори едната остана и е все още там на 3 етаж Praynig

# 162
  • Варна
Кокона, пожелавам ти час по-скоро бебката ви да е при вас и да си се гушкате  Hug В добри ръце е  Peace

За придружителите: и аз и сестра ми като раждахме там нямаше никакви проблеми да има някой при нас, не сме заплащали допълнително.

# 163
  • UK
Кокона, пожелавам ти час по-скоро бебката ви да е при вас и да си се гушкате  Hug В добри ръце е  Peace

За придружителите: и аз и сестра ми като раждахме там нямаше никакви проблеми да има някой при нас, не сме заплащали допълнително.

Благодаря  bouquet Моят придружител зае съседната стая и затова се наложи да заплащаме Peace

# 164
Благодаря на kokona20 за отговорите !

Вие при доктор Танев ли бяхте, мисля че напред в темата така бяхте писали ? Защото и аз съм за него.

Топло ли е сега много в АГ -то? Питам заради нощниците за майките и дрешките за бебето. Предния път родих март месец, вън беше зима още, но вътре не се дишаше.

Желая скорошно изписване на малката принцеса и Честито - да са ви живи, здрави и послушни !

Общи условия

Активация на акаунт