VIP АГ Варна - 3

• 114 985
  • 785
  •   1
Отговори
# 345
Аз ходих на отворените врати. Акушерката каза само памперси и мокри кърпи. Там ги овивали в пелени. И термометър било необходимо. Нищо друго.

# 346
  • До морето
За бебето - памперси и мокри кърпи, за теб - всичко, което ти е нужно. Например нощници, превръзки, тоалетни принадлежности, чехли и т.н
На ВИП етажа дават да му сложиш твои дрешки, на другите етажи ги повиват.
Точно обратното беше при мен. Моя приятелка лежа на 5я и сш обличаше детето, а на мен на 7я не ми разрешиха. Явно е до персонал.

# 347
  • Нейде из лудите гори...
В четвъртък мисля да мина през АГ ще поразпитам пак, каква е логиката на единият етаж по един начин, на другия по друг....
Това с термометъра ме изненадва  Whistling

# 348
  • Варна
Благодаря Ви!

Вече и термометри са почнали да искат...
Странно защо не са разрешили да се облича детето  ooooh!

# 349
Аз за съжаление лежах на 5-я, защото нямаше свободни стаи във ВИП-а. Не ми дадоха да го обличам, нямах търпение да се приберем вкъщи да го облека, защото това повиване е много неудобно.
Това преди 4 месеца, надали са се променили нещата. Във ВИП-а също ги повиват, но ако си носиш дрешки няма да ти направят забележка да го облечеш, а на 5-я не дават.

Термометри си имат за майките, а на бебетата не мерят Т.

# 350
  • Варна
Аз като раждах на времето на 7-я си носехме дрехи за обличане на бебоците и Т им мереха. Последната ми "прясна" информация от там е от преди 2 години,снаха ми като ражда и нямаше разлика... сега нали и управлението сменят,пълна лудница е май.

# 351
Дано сменят най-скоро време вътреболничните правила. Дано запознаят и целият персонал с правилата. Докато лежах там преди година и два месеца, всяка акушерка си измисляше нейни "вътреболнични практики". Омазняват, неомазняват, повиват, мерят температура когато си пожелаят. Дано съумеят да направят по-голяма връзката м/у мама и бебе, ако родилката желае и е в състояние, дори веднага след раждането. Това отдвляне за дни и невиждане на бебето, на мен лично много тежко ми се отрази. След около 6-7м. ми предстои ново раждане, надявам се там, заради лекаря както се досещате Simple Smile

# 352
  • До морето
Аз раждах преди 3 месеца та 7я и бебетата се повиваха. НЕ разрешиха да я облека. Казаха, че всичко е заради циганките, които носели мръсни дрешки и тръгвали вътре болнични инфекции - есента цялата болница била пламнала и от тогава има предписание на ХЕИ бебетата да се повиват с болнични пелени. За термометрите логиката е същата - да не се пренасят бацили.

# 353
  • Варна
Аз раждах преди 3 месеца та 7я и бебетата се повиваха. НЕ разрешиха да я облека. Казаха, че всичко е заради циганките, които носели мръсни дрешки и тръгвали вътре болнични инфекции - есента цялата болница била пламнала и от тогава има предписание на ХЕИ бебетата да се повиват с болнични пелени. За термометрите логиката е същата - да не се пренасят бацили.

Благодаря за инфото! Значи ще се повиваме, хубаво е че все пак са взели някакви мерки , че доста новородени имаше в терапията изписани с инфекции от АГ. /но не вярвам все пак инфекциите да тръгват от циганките само Wink/
Значи от АГ ползват техни си пелени... и одеалца предполагам.

# 354
Силно се надявам да са достатъчно хигиенични, на мен няма да ми е особено приятно, че бебето ми ще е повито с чужди неща, но ако това гарантира чистота ще се съглася.  Whistling

# 355
  • До морето
Чисти са пелените, стирилизини са и ги държат в специални кутии. Да, стари са, избелели са и са най-обикновени, но са чистички.

# 356
  • Варна
Здравейте! На 01.03 родих при Д-р Георгиев на 7-я етаж. Хора този Човек е страхотен... всичко беше перфектно,персонала отзивчив,грижиха се мн добре.
Искаха памперси и мокри кърпи,термометри си имат достатъчно. Аз обличах моето бебе,защото не ми беше удобно да повивам. Никой нямаше нищо напротив.

# 357
Честита рожба! Бъдете здрави  Hug

Аз вече съм в девети месец и до края на март очакваме и нашето съкровище, много ти благодаря за актуалната информация. Щом са имали това, какво остава да носим, дрехи за бебето, нощници и тоалетни принадлежности, така ли?
Точно днес стягах багажа, та ще ми е много полезно да знам какво да сложа/махна  Wink

# 358
Честита рожба! bouquet

# 359
  • Варна
Благодаря момичета!
Багащата с вълци-да,това принадлежности за теб,дрешки за бебето,хавлийка,аз нося и еднокр.чаршавчета като сменям памперси. За себе си взех и памперс гащи,с тях ми е най-удобно първите дни.
Успешно раждане!

Общи условия

Активация на акаунт