VIP АГ Варна - 3

• 114 989
  • 785
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета.
Вече съм в 7ми месец, мисля към края на месеца да се срещна с Др Танев, но ме гложди едно въпросче.. възможно ли е да избера акушерка, а не лекар за раждането си в АГ Варна? Знам, че тази практика се прилага вече в София и Пловдив, но не съм чувала за Варна. Някой запознат ли е?  Rolling Eyes

Аз бях с избор на д-р Танев, който беше непрекъснато до мен, така че няма да съжаляваш, според мен избор на акушерка не ти е нужен с този доктор.

# 331
  • Нейде из лудите гори...
В понеделник бях в АГ на "припомняне". Не мога да избера акушерка, другата седмица може би ще ида да се запозная с др Танев. Относно условията в болницата няма да коментирам - пълна скръб, ако не беше неонатологията им едва ли щях да избера тази болница. В крайна сметка условията се преживяват всякак, въпроса е бебето и майката да да здрави!

# 332
Така е, обаче заради доктора си заслужава.

# 333
  • Варна
Здравейте и от мен записвам се да следя темата. Simple Smile Предстои ми раждане Март месец и мисля да раждам на ВИП етажа не знам как изглежда,дали е по-добре, но така като гледам цените явно идва долу горе едно и също.

Четох много списъци какво трябва и от какво няма нужда , може би е най-добре освен всичко основно другите неща по лична преценка и вече там на място. Wink Wink   

# 334
  • До морето
А може и да прочетеш няколко страници назад или пък да отидеш на "Отворени врати" и да разгледаш  Wink

# 335
Нашата среща с бебка наближава, чудя се при едно нормално протекло раждане дали биха ми дали веднага детето, без да го отнасят където и да било и без да ме оставят да "почина"? Има ли такава практика в АГ и по-конкретно на този 7ми етаж? Бих искала, ако всичко е наред бебето да не се отделя от мен и да опитам да я закърмя дори в родилна зала. Някой има ли подобен опит там?
Преди 4 години родих на 2ри етаж, дадоха ми бебето за малко , след което трябваше да "почивам" 8 часа без нея. Нямаше показатели за раздялата ни, та сега се чудя като ще си платя дали биха уважили подобни искания?

# 336
По принцип 2 часа лежиш в родилна, да ти наблюдават кръвотечението. Ако си ок, сигурно по - рано ще те пуснат. Ако помолиш ще ти дадат бебето, според мен.

# 337
А подобни "договорки" с кой трябва да направя и да очаквам да бъдат уважени? С избраният лекар ли?

# 338
С него, да. Питай го просто, вече той ще ти каже може ли, не може ли.

# 339
Някой знае ли кога ще има дни на отворените врати в АГ?

# 340

10.02 и 24.02

# 341

10.02 и 24.02

Благодаря! А трябва ли предварително записване?

# 342
  • Варна
Здравейте!
Още ли искат само памперси и мокри кърпи за бебето на 7-я етаж?
Само една ли беше стаята с две легла  newsm78

# 343
Някой скоро ходил ли е на Отворени врати?
Не съм от града и все не хващам датите, ходила съм преди повече от 4 години, след което родих на втори етаж и лежах на 4ти.
Минах преди месец на опресняване с една акушерка, ама забравих да я питам какво да нося, за седми етаж. Каза ми, че вече повивали бебетата. Та, някой прясно раждал там или посещавал болницата ще сподели ли как стоят нещата с багажа за майката и детето?
Мисля да си опаковам чаршафи за мен и бебето, нощници, ще ми се и дрехи да й взема, ама явно не допускат вече.
Като цяло всякаква прясна информация е добре дошла.  Peace

# 344
За бебето - памперси и мокри кърпи, за теб - всичко, което ти е нужно. Например нощници, превръзки, тоалетни принадлежности, чехли и т.н
На ВИП етажа дават да му сложиш твои дрешки, на другите етажи ги повиват.

Общи условия

Активация на акаунт