VIP АГ Варна - 3

• 115 001
  • 785
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Мерси за отговора...много ме е яд заради тази политика на болницата, хем има кой да помага в грижите, хем пак да ти дадат бебчето на 3тия ден, това е ужасно. Аз сега много се двоумя между майчин дом и аг, като в аг искам предимно заради лекаря Танев, защото е мн добър и операцията ще е ок ако се налага секцио, но пък в майчин дом след 6-7 часа си ти носят бебето и ти помагат да си го гледаш. А аз знам, че е мн важно за бебето да е до майка си.

# 316
  • До морето
Ами то е направено заради бебето, щом си секцио - няма да можеш да ставаш, следователно няма как да се грижиш за него. Аз раждах нормално, но направих тежък кръвоизлив и първата нощ не можех да ставам и на мен също ми донесоха бебето чак на следващият ден, нищо, че при нормално раждане по принцип дават детето веднага. Просто когато майката не е добре, няма как да ти оставят бебето  Peace

# 317
  • Варна
Логиката е вярна , но в майчин дом майката като не е ок и дават бебче да си лежи до нея, като трябва да го храни те и го поставят на гърдите, те го къпят и така...аз затова си мислих, че придружителят може да ги прави тези неща вместо акушерка, ако проблема им е че няма много на етажа...ама явно няма да стане номера.

# 318
След секцио забрави да ти дадат бебето скоро. В реанимация се лежи едно денонощие. При мен беше по-малко, защото родих следобеда и беше натоварено. Бяхме три спешно и дойде през нощта още една родилка за спешно секцио. Като цяло когато имаш придружител, нека той ти помага за раздвижването и така евентуално ще може ден по-рано да си вземеш бебето. 

# 319
Аз пак да си питам, във ВИП-а като ти следят тонове постоянно ли си закачен за апарата или периодично, това за след като не ти дават да ставаш вече и си със система?
Също акушерката си стои само при теб понеже няма при кого друг да стои, нали? И са две легла, т.е. само ако има друга за ВИП-а за нормално раждане по това време ще си с някой, а иначе сама?
Понеже искам мъжа ми да стои при мен в предродилна, но не и в родилна, това не се заплаща нали?
Абе луда работа, не можах да ида на отворените врати и сега съм с 1000 въпроса  Whistling

# 320
Когато аз постъпих в предродилна зала имаше родилка, която беше закачена на апарат и система. Мен ме настаниха в стаята, в която изкарах до изписването. Направиха запис на тоновете и после периодично акушерка идваше с акушерската слушалка да слуша.
Предродилна и родилна са две стаи, посредата на които има стъкло.
Относно ставането, нямах проблеми. Разхождах си се, все пак бях с родителите ми в стаята, никой не ми е забранявал с две думи. Най-малкото до тоалетна може да искаш да ходиш, пак си е вид разходка.
Успех и леко раждане!

# 321
Ами то е направено заради бебето, щом си секцио - няма да можеш да ставаш, следователно няма как да се грижиш за него. Аз раждах нормално, но направих тежък кръвоизлив и първата нощ не можех да ставам и на мен също ми донесоха бебето чак на следващият ден, нищо, че при нормално раждане по принцип дават детето веднага. Просто когато майката не е добре, няма как да ти оставят бебето  Peace

Здравей! Исках да разбера при кой лекар ражда, особено като е нормално. При дежурния или си избра. Леко ли мина раждането?

# 322
  • До морето
Здравей, при Георгиев раждах, мн съм доволна.  Родих изключително бързо и лесно ,но после направих тежък кръвоизлив и доктор Георгиев буквално ми е спасил живота.

# 323
Ако някой е раждал при др. Мария Ангелова ще се радвам да сподели.

# 324
  • Варна
Ако някой е раждал при др. Мария Ангелова ще се радвам да сподели.

И аз чакам отзиви за нея Wink . Ще съм секцио със сигурност.

# 325
Някой скоро раждал ли е в АГ?

# 326
  • До морето
Питай Wink

# 327
  • Варна
Здравейте!

Двоумях се дали отново да съм при д-р Георгиев или да избера д-р Танев. Срещнах се с д-р Георгиев, все същият си е, готин и успокояващ Simple Smile Той ще е човекът.

Искам да попитам аз като раждах преди 4 год. и сестра ми преди 2, даваха да нощува външен човек при родилката /на 7-я етаж/ Сега така ли е още или?

# 328
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета.
Вече съм в 7ми месец, мисля към края на месеца да се срещна с Др Танев, но ме гложди едно въпросче.. възможно ли е да избера акушерка, а не лекар за раждането си в АГ Варна? Знам, че тази практика се прилага вече в София и Пловдив, но не съм чувала за Варна. Някой запознат ли е?  Rolling Eyes

# 329
  • До морето
Можеш, да!

Общи условия

Активация на акаунт