VIP АГ Варна - 3

• 115 003
  • 785
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря.   bouquet

# 301
  • Варна
Сиси, опитвам се да си спомня сестра ми като раждаше /средата на Юли беше/, дали имаше климатик. Бях с нея в предродилна и родилна. Преди беше само за една родилка и родилна и предродилна зала - преди 2 години говоря. Но пък във всички стаи на етажа има климатици, т.е. би тр да има и там. А за инфо, сестра ми като раждаше хем бяха жеги, но беше ок температурата там. А до септември месец няма да са такива високи температурите. Леко раждане ти желая  Hug

Я сега да попитам и аз нещо...
Моят любим доктор Георгиев още ли преглежда срядите? Ако да от колко до колко часа?
А верно ли прави и женски консултации вече в ниското тяло, сигурно ще е мноого трудно вреждането там  newsm78

# 302
  • До морето
И на двата въпроса за Георгиев,  отговорът е Да! Преглежда в Сряда от 2 на частно, а консултациите не знам кога са, но е мн трудно записването.

# 303
  • Варна
И на двата въпроса за Георгиев,  отговорът е Да! Преглежда в Сряда от 2 на частно, а консултациите не знам кога са, но е мн трудно записването.

Уффф със сигурност няма да е лесно, освен първо да ида в АГ на преглед и да му се помоля горещо  Grinning

Благодаря за отговорите!

А кога най-късно мога да се запиша на ЖК? Искам да ми мине първо ранната ФМ няма да е късно в 11 г.с. например, забравила съм предните пъти кога съм се записвала.

# 304
  • До морето
Аз не се изразих правилно. Не, че трудно става, по- скоро чакането е много досадно. Знаеш на частните прегледи колко се чака, а са по 5 минути. Сега си представи как 1 нормална ЖК трае поне 20 мин. Аз лично нямам сили да чакам д часове, затова казах, че е трудна работа Wink

# 305
  • Варна
Аз не се изразих правилно. Не, че трудно става, по- скоро чакането е много досадно. Знаеш на частните прегледи колко се чака, а са по 5 минути. Сега си представи как 1 нормална ЖК трае поне 20 мин. Аз лично нямам сили да чакам д часове, затова казах, че е трудна работа Wink

Simple Smile ахам, от тая гледна точка ясно. Да ти кажа аз предния път бях ей така в Олимед, обаче с по 30-60 минути все се бавеха часовете, а на мен ЖК ми трябваше само за болничен, ходих постоянно при Георгиев. Май по-добре да се запиша в близката поликлиника и да си вземам болнични и да си ходя в сряда при Георгиев, ходя и при Давидков, така ще мога да ги разпределям на две седмици прегледите. Май го измислих  Grinning

# 306
Последно бях чула, че Георгиев нямал свободни места за ЖК. Май по-добре ЖК по ЗК, а при него на частно.

# 307
  • До морето
Аз точно така правех и предният път и сега.Ходя си на жк при моя лекар и на частно при Георгиев. Така разчитам на двама лекари и имам преглед през 2 седмици.

# 308
  • Варна
Момичета, моля за инфо /ако някой има/. Става въпрос за анестезиоложката д-р Попова, последно съм я засичала 2013 г. в АГ, знаете ли дали още практикува там? За мен това би бил най-големия проблем като раждам... И въпреки, че си плащам за избор на екип д-р  Георгиев няма да иска да си избера анестезиолог, а при Попова абсурд да се навия да родя отново.

# 309
  • Където си поискам:)
Момичета, не знам дали питам в правилната тема, ако не е така се извинявам предварително.
Та, живот и здраве ще раждям в АГ Варна и имам списък с консумативи, които трябва да купя, това добре.
В този списък не виждам да е написана някаква козметика за бебето и дрешки,освен 3 бр. пелени,памперси,мокри кърпи и термометърче.
Комплект за изписване е ясно,че ще взема, но зя дните преди това трябва ли да нося други дрешки, хавлийка и примерно шапчици и ръкавички или само пелените са достатъчни?

Благодаря много!  bouquet

# 310
  • До морето
Щом имаш списък, значи няма да раждаш на ВИП етажа, за там не се купува нищо. Но въпреки това този списък е за консумативи, които носиш за болницата. Отделно ти трябва да си вземеш дрешки за бебчето, памперси, мокри кърпички, аз си носих и козметика за бебето, защото поне преди 3 години в болницата ползваха ТЕО бебе. ХавлийкИ (мн.ч.) също. И още нещо, което не спирам да повтарям, носете си поне -1-2 бебешки чаршафчета или някакви пелени, които да постелете в кошчето на бебето, защото иначе ги слагат да лежат на едни голи матрачета, което на мен не ми се струва правилно. Та аз не бях се сетила и се наложи първите няколко часа синът ми да лежи върху хавлийката си, докато някой от вкъщи ми донесе обикновени пеленки, които да му сложа отдолу.

# 311
  • Където си поискам:)
Благодаря много за изчерпателната информация Heart Eyes
Тъпото е, че ще искам да съм на ВИП етажа, но не сме го уточнявали с доктора, а списък сама си поисках и вече съм купила всичко Mr. Green  С две думи май съм се набутала?!

# 312
  • До морето
Благодаря много за изчерпателната информация Heart Eyes
Тъпото е, че ще искам да съм на ВИП етажа, но не сме го уточнявали с доктора, а списък сама си поисках и вече съм купила всичко Mr. Green  С две думи май съм се набутала?!

Малко да  Grinning Нищо, това да ти е проблема! Леко раждане!

# 313
  • Варна
Здравейте момичета. Искам да попитам за малко информация за вип-а. Ходих на отворени врати, но пак не ми е много ясно. Ако се ражда там секцио, след колко време те вадят от реанимация, или там е като в майчин дом и няма реанимация, а направо те местят в собствена стая, където те наблюдават? Придружителят казаха, че бил при необходимост, което като питах за секцио, казаха, че секциото не е повод за придружител...та какво мога да си измисля за да дойде таткото при мен. И ако аз нямам сили след секцио, но таткото е до мен, ще ми дадат ли бебенцето по-рано, или пак чак след два дни? Ще се радвам ако някоя мама скоро раждала там сподели. Аааа, и спинални упойки правят ли...казаха че да, но от друг източник разбрах, че лекарите те разубеждават и си остава на тяхната, с пълна упойка.

# 314
  • До морето
Аз не съм раждала секцио, така че на първият въпрос за реанимацията не мога да отговоря.

За придружителите - на 7я етаж не правят проблеми, таткото може да е с тебе, но независимо от това, бебето пак ще ти го дадат едва когато вече те раздвижат и можеш да се грижиш за него. Когато аз раждах, в една от съседните стаи момичето беше с майка си и бебето пак й го дадоха на третия ден!

Общи условия

Активация на акаунт