VIP АГ Варна - 3

• 115 005
  • 785
  •   1
Отговори
# 285
1000 лева е секциото на 7-мия. Поне допреди две седмици беше така.

# 286
Здравейте, предстои ми секцио с избор на екип,а след това на 5 етаж,не във Випа..Имам няколко въпроса и ще съм много благодарна ако някой отговори;-).Самата опееация на кой етаж и колко време те държат в реанимация,докато си там пускат ли поне таткото след като се събудиш от упойката  и показват ли му бебето,благодаря предварително за отговорите!

# 287
На 2 етаж е операцията. 2 дни си в реанимация. Показват бебето на таткото. Отиди на отворени врати, ще научиш доста подробности.

# 288
Привет. Някоя от вас родила ли е скоро във ВИП-а, да разкаже пресни впечатления?
Ако имате желание разкажете по - подробно, при кой лекар, как, абее всичко.  Wink Hug
Какво беше отношението на акушерките, показваха ли ви за къпане, кърмене?

Само памперси, дрешки и мокри кърпи за бебето, а също и тоалетни принадлежности и вещи за майката, друго има ли?

# 289
Все повече се замислям да раждам на ВИП етажа, че то разликата в цената вече е минимална, като си купиш и нещата от списъка и стават 500 и нещо на 700, а преди три години беше почти наполовина сравнено с випа.
Само моля запознатите да кажат може ли таткото да седи с мен в предродилна или някъде в коридора, да не притеснява другата родилка, ако има такава де. Не го искам на самото раждане, да ми зяпа между краката, а по скоро да е при мен за компания и подкрепа, а и после да е от първите видели беб.
Ще ходя на отворените врати, но ми се ще предварително да се информирам. Ако може и някоя мама раждала нормално да сподели как се процедира там, постоянно ли има акушерка при теб и т.н.

# 290
  • До морето
Таткото може да е с тебе по всяко време - преди, по време и след раждането! Аз бях и в самостоятелна стая, така че никой не сме притеснявали. Освен това после свижданията не са регламентирани - ако искаш може да имаш придружител през цялото време.

# 291
Таткото може да е с тебе по всяко време - преди, по време и след раждането! Аз бях и в самостоятелна стая, така че никой не сме притеснявали. Освен това после свижданията не са регламентирани - ако искаш може да имаш придружител през цялото време.

Дрешки за бебчето носихте ли или там го обличат с техни и не дават да се носят?

# 292
  • До морето
Носиш си твои разбира се Simple Smile

Носиш си багаж за теб и за детето. Памперси и мокри кърпи също. КОзметика си имат, но аз си носих моя и къпеха бебчето с моята. Единственото, което има като пропуск е, че нямат бебешки чаршафчета и децата ги слагат директно върху едни матрачета, което на мен ми се стори кофти и първият ден, детето лежа върху една бархетна пелена, докато ми донесат чаршафчета за него.

Това беше преди 3 години, сега може да има промени, така че наистина иди на Отворените врати и разпитай, старшата акушерка е много мила Simple Smile

# 293
Да, ходих на отворените врати и правилно съм запомнила за дрешките, но да питам пак за всеки случай, че чух противоречиви мнения по темата.

Благодаря много.   bouquet

# 294
Здравейте Simple Smile Прочетох темата няколко страници назад и пишете, че посещенията от близки са по всяко време, докато затворят долу на партера. Това регламентирано ли е или просто се позволява? Декември родих в АГ и бях на петия, мм идваше на свижданията вечер, но сега с второто предпочитам да идва когато иска, най-вече да виждам детето, че отсега съм се затръшкала как ще го оставя милото. Ходих мин година на отворени врати, но не помня за седмия нищичко, сега пък с бебето няма как да отида

# 295
Доколкото знам, освен регламентираното свиждане от 5-7, през другото време във ВИП-а идват по всяко време "да ти донесат вода" и т.н.

# 296
Сиси ще чакам отзиви след ражането,  че гледам си месец преди мен и ще имаш прясна информация Simple Smile Пожелавам ти леко раждане
Благодаря за инфото и на Марипоса_Малва   bouquet

# 297
Благодаря. Ще се включа с отзиви, живот и здраве.  Wink

# 298
Здравейте. Интересува ме, има ли климатик в предродилна зала?
Чудя се, ако е голяма жега как се издържа иначе, страх ме е да не припадна от горещина, макар че септември се надявам да разхлади.

# 299
В предродилна на втория етаж, не ВИП-а преди 3 год. имаше един климатик от 3-4 стаички. Там нисложиха нас българките с избор на екип, циганките бяха в другите стаички, но те са си преходни помещения по скоро отколкото стаички. Като се има впредвид, че раждах точно Юли по това време не помня да ми е било горещо. По скоро вече горе в стаите беше ад от жега. Във ВИПа предполагам цялото предродилно си има, но то така или иначе е само за две родилки там.

Общи условия

Активация на акаунт