VIP АГ Варна - 3

• 114 966
  • 785
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Здравейте момичета!
Искам да ви споделя че вече си имам дъщеричка,събитието беше на 31 май,родих секцио при др Танев-той е страхотен човек,много добър специалист.Спрямо престоя всичко беше ок,аз бях на 5 ти етаж-обстановката не е лоша бива,но не и хотел,но ще ви съветвам да си вземете възглавница задължително,защото възглавниците им са като парцали много неудобни добре че в стаята бях сама и вземах възглавницата от другото легло.Бебето докараха на 3 ти ден при мен,което ме подразни,защото аз се чувствах добре и можех да се грижа за нея,но явно такъв е реда.В реанимацията служителите са много мили,но в  детското отделение немога да кажа същото-много са криви,но аз не им обръщах внимание.Грижех се за бебето така както аз прецених че е добре,щото всеки един служител ми говореше различно.Да ви кажа и друго важно,за което се интересуват доста майки,конци не съм си купувала за операцията,но когато ме подготвеха ме питаха за такива и аз им казах че не нося нищо за болницата и отговорът им беше добре няма проблеми те без това не са задължителни!!! За сега това е от мен,ако имате въпроси питайте.Пожелавам на всички момичета живи и здрави бебчета.

# 377
Ани, честито бебче. Аз съм на 31.07 планово секцио при Георгиев. Малко ми е притеснено, но все пак това си е първа бременост. Колко дни беше в болницата? Колко дни беше с катетър? Благодаря ти предварително за отговорите.

# 378
Ани, честито бебче. Аз съм на 31.07 планово секцио при Георгиев. Малко ми е притеснено, но все пак това си е първа бременост. Колко дни беше в болницата? Колко дни беше с катетър? Благодаря ти предварително за отговорите.
Закъсняла съм вече да ти отговоря на въпроса.... съжалявам.Поне да ти каажа честито бебче,да ви е живо и здраво и много да ви радва. Wink

# 379
Благодаря ти Ани

# 380
Здравейте! Някой случайно да знае или да е ходил на ден на отворените врати в АГ? На сайта пише, че се провежда всяка втора сряда от месеца, но дали трябва някакво предварително записване някъде или просто се отива там?!? Предполагам, че има и някакъв часови диапазон за посещението?!? newsm78

# 381
  • Нейде из лудите гори...
Тук публикуват всеки месец датите, има телефон за записване и час на срещата.
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3

# 382
  • Варна
Да попитам мамите които са родили наскоро секцио с избор на екип колко пари струва?Навсякъде различна информация ...

# 383
  • Варна
Да попитам мамите които са родили наскоро секцио с избор на екип колко пари струва?Навсякъде различна информация ...
Преди 6 месеца / не е мн скоро/ 1000 лв.на 7 етаж. Толкова платихи преди 5 години   Simple Smile

# 384
Родих на 31.07 - 1000 лв

# 385
Някой да е ходил днес на отворените врати ?

# 386
  • Варна
Здравейте има ли скоро раждали на Вип а
Предстой ми планово секцио при др Георгиев на 18.11.2016 и въпреки че ще ми е второ съм притеснена.

# 387
Здравей, аз раждах на 31.07.16 какво те интересува. Мисля, че ще успея да ти отговоря, тъй като е скоро Simple Smile

# 388
  • Варна
Интересува ме колко дена стоиш в реанимация,кога те местят в отделна стая пак ли е на третия ден.Какво беше отношението там и кой те раздвижва,като цяло доволна ли си .Това е Благодаря! !!

# 389
Момичета и на мен живот и здраве ми предстой раждане секцио там и се радвам,че темата се раздвижва.Исках да попитам за разликата м-у 5-тия и 7-мия етаж,ходих на отворените врати и не намерих,може и да греша????

Общи условия

Активация на акаунт