VIP АГ Варна - 3

• 114 964
  • 785
  •   1
Отговори
# 390
Интересува ме колко дена стоиш в реанимация,кога те местят в отделна стая пак ли е на третия ден.Какво беше отношението там и кой те раздвижва,като цяло доволна ли си .Това е Благодаря! !!
Бях секцио. В реанимация стоях 18 часа, след което ме изместиха в самостоятелна стая. Сестрите са отвратителни. Акушерките са с прилично отношение. Стаята, въпреки, че се води ВИП, беше почистена за 5 дни само 2 пъти. Дойде една рехабилитаторка да ми покаже още в реанимация как да стана и до толкова. Като оставя това на страна и не обърна внимание на написаното от мен по-нагоре, смело мога да кажа, че д-е Георгиев е прекрасен лекар, който на ден по 2-3 пъти идваше да ме наглежда, шегуваше се и създаваше топло настроение. Изключително доволна съм от този доктор, ако имам щастието да забременея втори път, пак при него ще родя.

# 391
  • Варна
Благодаря ти за изчерпателни отговор Peace

# 392
Ако имаш нужда от нещо съм на разположение

# 393
И аз имам няколко въпроса за 7я етаж : последно носят ли се дрехи за бебето или не  Thinking   Само памперси и кърпички.

Как седи въпроса с лак на ноктите, при планувано секцио - някой казвал ли ви е изрично, че трябва да се махне  newsm78

# 394
Здравей, носи си памперси и облекло за бебчето и превръзки за родилки, въпреки, че аз на третия ден си сложих нормални превръзки. Взех си и едни еднократни пелени и си ги слагах под мен на леглото когато ме прехвърлиха в самостоятелна стая, за да не изцапам леглото при евентуален кръвоизлив. Носете си и хубава тоалетна хартия, защото тяхната не е хубава и мокри кърпички, за да си чистите, хигиената при мен не беше на добро ниво. Биберонче за бебето също.
Аз раждах с ноктопластика на ръцете и ши лак на краката. Никой за нищо ненужни ми направи проблем. Даже не ме и предупредиха, че не трябва да съм с подобни неща. Нямаш проблем с каквото и да си.

# 395
  • Нейде из лудите гори...
Пази Боже в 21 век да разчитаме на индикации от ноктите при раждане.  Whistling

Раждала съм на 7-ми и на 3ти.
Разликата между 7 и 5 според мен е свободния достъп на посетители, както и самостоятелните стаи (тук съм с едно на ум, може и на 5 да са самостоятелни).

Ако не занесеш дрехи - ще повиват бебето. Аз си носех всичко, не съм разчитала на тяхните. През студения сезон е адски горещо там, така че предвидете по-леки нощници с едно наум да се заметнете с нещо.  Peace

# 396
Благодаря ви момичета  bouquet

Бягащата и аз така знам за лака, че вече не се следят ноктите ама от няколко места ми натъртиха че трябвало да бъда без лак и за това реших да питам за да съм сигурна. Вчера даже говорих и със старшата и тя потвърди, че мога да съм с каквото искам, само без бижута  Mr. Green

На 5я също има самостоятелни, но е по трудно с влизането на посетители - дебнат да е в часа за свиждане, за това предпочитам да е по свободно  Wink

# 397
  • Варна
Г-ца Магнетична,родих преди няма и 2 месеца, бях на 5-ти етаж и със сигурност не следят толкова стриктно часовете за посещения,имала съм близки при мен през целия ден Simple Smile

# 398
Dani как беше на 5-тия етаж.Живот и здраве съм се насочила за там при д-р Танев,казаха ми че отношението на сестрите било отвратително.Сподели от твоя опит Simple Smile

# 399
  • Варна, Пловдив
На мен вчера ми казаха, че и на випа било кофти отношение (тази година) и вече не знам випа ли да бъде или 5-я етаж - поне да не те е яд, че си дал пари и пак не си получил адекватно и нормално отношение.

# 400
Имаме три болници срамота.Направо се ядосвам така,една от най-хвалените болници Аг-отношение нулево.То ще се издържи ама не е там въпроса малко коректност... Sad

# 401
  • Нейде из лудите гори...
Родих в края на март. Не съм се сблъсквала с кофти отношение,  напротив.  Доволна съм.

# 402
  • Варна, Пловдив
Късмет се оказва май, важното е бебе да е наред, другото се понася, но не е нормално иначе. Все едно повечето не са минали по този път от женския персонал.

# 403
  • Варна
Родих на 31.10.2016, бях на 5-ти етаж в самостоятелна стая. Часовете за свиждане се спазваха стриктно, никого не пускат извън тях.

Хигиената на 5-тия етаж е зле, имаше хлебарки, чистачката забърсваше отгоре-отгоре, при което си оставаше също толкова мръсно, на всичкото отгоре си лепнах заразно кожно заболяване (не съм на 100% сигурна, че е от там, но просто няма от къде другаде да е) и трябваше цялото семейство, барабар с бебето, да се лекуваме и да правим пълна дезинфекция в къщи. Та съветвам да си носите ваши чаршафи и в никакъв случай да не се докосвате до одеалата, защото дори и чаршафите да са чисти, одеалата със сигурност не ги перат след всеки пациент.

Отношението на персонала е ОК, доколкото знам на ВИП-а и на останалите етажи е един и същ персонал, просто се въртят и зависи на кого ще попаднеш.

# 404
Мария здравей, много правилно си го написала. Аз 4 месеца по-рано от 7 етаж лепнах нещо подобно на вашето. За хигиена в тази болница не може да се говори.

Общи условия

Активация на акаунт