VIP АГ Варна - 3

• 114 856
  • 785
  •   1
Отговори
# 570
Честити Ви бебчета! Бъдете здрави. Доктор Танев е №1 Simple Smile

# 571
Не знаех, че Танев и лепи. По щадящо е нали?
Мерси за насоките. Peace
Незнам по щадящо ли е, но е по красиво със сигурност. На четвъртия ден зарастна, което май е доста бързо.

# 572
Мерси за насоките. Peace
Незнам по щадящо ли е, но е по красиво със сигурност. На четвъртия ден зарастна, което май е доста бързо.
Как се разбрахте да е лепено, а не шито?

# 573
Мерси за насоките. Peace
Как се разбрахте да е лепено, а не шито?
Освен, че лепи, той пак си зашива операцията, но супер дискретно и с едно конче. Не сме разбирали, явно си му е тертип на работа, както се казва Simple Smile

# 574
Аз незнам дали съм лепена.Имах един конец,който минаваше по цялата операция и го махнаха на 5 ден.Май на това се казваше въртелив шев или нещо подобно.

# 575
Ясно. Шие си човека. Лепенето е друго, там няма конци. Георгиев и Георгиева в МД лепят.

# 576
Успех момичета и леко раждане.
Д-р Танев е наааай - добрия лекар и човек с главно Ч.
Имах много трудно раждане, бе до мен през цялото време, страхотен е.
Уважи решението ми да се мъча да родя нормално.
Знаете, че във Випа не се запазват места, е аз като раждах преди 2г септември нямаше нито 1 място, голям съм карък. Наложи се да родя на 2ет, а после бях на 5ти в самостоятелна стая.
Обаче доктора е номер 1.
Бъдете здрави и весели празници!

# 577
И на мен ми каза че имам конец за махане, за лепене нищо не е споменавал.

# 578
Този конез е вътрешен, той се издърпва от единия край. Отвън кожата е залепена, ако е шито се вижда всеки шев. Аз имам на гърба си шито с 6 шева и до днес си ми стоят 6 напречни на разреза чертички.

# 579
Привет, момичета! Предстои ми раждане в АГ Варна. По принцип планирам раждането да е на ВИП етажа и да е естествено. Дребосъчето обаче става все по-голямо с наближаването на термина ми (01 февруари) и секциото започва да ми "виси" над главата, колкото и да не ми се иска.
Много държа на кърменето и това бебето да засуче възможно най-рано и да ми го дадат възможно най-рано. Въпросът ми е - тези от вас, които родиха секцио във ВИП-а, кога ви дадоха бебчетата и как се справихте с кърменето в болницата след секциото? Можехте ли да слагате бебето на гърда? Помагаха ли ви акушерките?

# 580
Не мога да споделя опит от АГ, т.к живот и здраве юли ми предстои раждане, но също много се интересувам относно кърменето. Това което мога да споделя е следното. Снаха ми роди секцио декември в окръжна и си кърми в момента бебето страхотно, има кърма, няма никакви проблеми. На колежка дъщеря и роди по същото време естествено в майчин дом и вече го минават на изкуствена храна. Та затова се чудя дали е от такова значение самото раждане, или по скоро следродилната подготовка, или пък просто е физиология.
Ще се радвам да споделиш опит след раждането и естествено ти пожелавам едно безпроблемно раждане независимо как.

# 581
Кърменето си е чиста физиология. Аз родих секцио на ВИП етажа на АГ при д-р Танев. Бебето ми дадоха на третия ден, кърмата ми все още не беше "слязла". Та тогава го слагах на гърда и после му давах добавката, която дават от там. Всичко вървеше по план, до момента в който не се прибрахме у дома. Детето беше свикнало да суче и след като няма нищо след доза рев си получава шишето и у дома отказа да суче (говоря за деня на изписването) на мен обаче кърмата ми слезе изведнъж, гърдите ми се препълниха и за минути, почти неусетно станаха камък. След седмица ходене по мъките с температура и предмаститно състояние. С топли и студени компреси, душове, масажи, зелета, магданози, лецитин и помпи, вече се кърмим успешно повече от девет месеца. Адаптирано мляко след болницата, детето не знае какво е Simple Smile Та моя съвет като препатила към Вас е в болницата да си вземете и помпа (по възможност електическа (по възможност Медела)) казвам го от опит изпробвала, механична и електрическа на най-прехвалената марка Авент. Докато детето го няма при Вас да можете да стимулирате гърдите, да им дадете знак, че вече има бебе, което трябва да се храни поне на 3часа и да не допуснете да се получи като при мен. Успех на всички, леко раждане и здрави бебчета Simple Smile П.П. Приятелка, която роди малко след мен, естествено в Окръжна не можа да кърми, така, че всичко си е индивидуално и до организъм, разбира се трябва и много упоритост, бях на път да се откажа, но след този супер сложен старт не мисля да слагам край преди дребното да направи годинка, ако разбира се всичко е ок Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 582
Аз родих в АГ Варна миналия месец нС ВИП етажа, бях със секцио. Много съм доволна от целия персонал на етажа. Много любезни и отзивчиви бяха. По време на операцията също беше много добре, бях със спинална.
Първия ден е операцията след около шест часа след нея ми донесоха бебето само да го видя за някоя и друга минутка тъй като все пак сме изтощени. На следващия ден ме приведоха в моята стая. Там цял ден имах време да се подготвям за бебето което ми донесоха на следващия ден пообед. Относно кърнупо горе са писали ще е хубаво да има помпа така е. Аз нямах и още като дойде бебето го сложих на гърдата. Трудно беше но с упоритост засука. Давах к добавка. Престоя е пет дни. Преди да ни изпишат изцяло беше минала на кърма. Но като се прибрахме в нас леко полеко понамаля и така вече сме на АМ. За което съжалявам но всичко си е физиология. С предните две деца имах кърма до трети месец

# 583
И аз го слагах то си засука, но като няма, то си ревеше от глад и се принуждавах да му давам добавката. А ако имах помпа и бях започнала да стимулирам в момента в който ме преместиха в моята стая, може би в момента в който ми донесоха бебето вече щеше да е слязла и нямаше да мина през всичко това Simple Smile

# 584
Момичета, много ви благодаря за отговорите и споделеното! И аз мисля да упорствам с помпа, ръчно изцеждане и бебе, когато ми го дадат Simple Smile Пък каквото сабя покаже!
Само не мога да си представя в реанимация как ще "изцеждам", пък макар и нищо да не пускат гърдите ми - надали ще мога да стана да си взема помпата... тоест да се "изцеждам" ръчно така, както си лежа? А пък се притеснявам, че ако първите 24 часа не си стимулирам гърдите, кърмата ми няма да "слезе" или ще закъснее много :/

Общи условия

Активация на акаунт