VIP АГ Варна - 3

• 114 758
  • 785
  •   1
Отговори
# 735
А колко плати в АГ ?

# 736
1000лв края на януари.
В момента има актуализация на цените.

# 737
1000лв края на януари.
В момента има актуализация на цените.
Аз преди 7 месеца платих 1100 в МД , 1250 явно е отскоро , но цените са приблизително еднакви. В МД не ти е нужна самостоятелна стая , чисти се по 2 пъти на ден .

# 738

Аз преди 7 месеца платих 1100 в МД , 1250 явно е отскоро , но цените са приблизително еднакви. В МД не ти е нужна самостоятелна стая , чисти се по 2 пъти на ден .
От септември цените са коригирани и секцио е 1250 в МД.
Аз държах на самостоятелна стая и възможност да имам човек при мен през деня. В АГ също чистят, това не е било проблем.

# 739
Как има въшки тогава ?

# 740
Аз другата седмица като вляза да раждам ще мога да кажа за цените, но мисля бяха писали по-назад секцио 1200. В АГ също чистят то просто стара плочка колкото и да я търкаш все седи позахабена.  Grinning То и в МД да дойде въшлива циганка ще има въшки.

Моята приятелка също беше секцио в МД от тази гледна точка много доволна от раздвижване и тн. Обаче при положение, че следящата и лекарка беше наясно с резус фактор конфликта, който имаха нищо не направи в резултат тях ги изписват на четвърти ден при положение, че пътеката за секцио е 4 нощувки ма явно леглата са били кът. Уж нищо им нямало бебето половин килограм надолу и на следващия ден по спешност го караха в Окръжна два дни на лампа на два АБ заради ужасна жълтеница.

# 741
Как има въшки тогава ?
Темата е за ВИП-а, момичето с въшките каза че е била на 5тия, и ако сега решаваше , би избрала 7мия.
Всеки си преценя сам, затова споделяме.

# 742
Как има въшки тогава ?
Аз не мисля че чистотата има общо с въшките. Явно нямате по големи деца. Ако детето ви завъди въшки , едва ли нямате добра хигиена!!!

# 743
  • Варна
Я да питам и тук.
На някоя правили ли са й серклаж в АГ ? Кой лекар... аз съм в 20гс и може да се наложи. Няма да е на "горещо", защото шийката ми е  29мм , а за серклаж трябвали 25мм ,нямам разкритие и тн.,но пък от тежестта явно се скъсява, което определихме от последните три прегледа в 12гс,16гс и сега в 20гс.
Моето АГ ме насочи в АГ за Германов, а в Майчин дом каза Яков.

# 744
Може ли някоя мама, която е раждала скоро на 7 етаж да сподели дали в сумата от 1200лв е включена спиналната анестезия или се заплаща отделно? Благодаря предварително! Hug

# 745
В цената влиза и анестезията, независимо от нейния вид, ако няма някаква промяна Simple Smile

# 746
Може ли някоя мама, която е раждала скоро на 7 етаж да сподели дали в сумата от 1200лв е включена спиналната анестезия или се заплаща отделно? Благодаря предварително! Hug
Всичко влиза в цената.

# 747
Всичко влиза аз днес бях там да ми обработят документите, че утре ми е датата и това коментирахме със сестрата тя ме пита избрала ли съм вид упойка. 

# 748
Успех, Josefine! Пожелавам ти всичко да мине леко и да си гушнеш вече едно здраво и красиво бебче Simple Smile

# 749
Всичко влиза аз днес бях там да ми обработят документите, че утре ми е датата и това коментирахме със сестрата тя ме пита избрала ли съм вид упойка. 
Успех и да споделиш после.
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт