Евтините неща, от които сме доволни - 16

• 91 072
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Доволна съм от лака за френски маникюр на Импала, серията Бруклин.
Вече 24 часа съм с него и стои много добре.

# 706
  • Варна
Доволна съм от очна линия Бруклин - прави плътна черна линия, струва по-малко от 3 лв.

# 707
Чудесна тема! И аз да се включа:

Изключително доволна съм от тази серия лакове на Golden Rose, около 2 и нещо лв. са! (и като се има предвид, че на моите меки чупливи ноктенца рядко нещо се задържа, да не говорим, че на работа постоянно мия и всичко пада...)  Heart Eyes

Също молив за очи Brooklin на Impala. Нямаше и 2 лв. Много плътен и се задържа, за разлика от други, които на втория час или са се разтекли, или са се изтрили.  Peace

Кристалите за коса, които съм ползвала досега, са безкрайно мн, но най-доволна останах от СЕРИ.

Все пак имам проблем с шампоаните за коса. Косата ми е твърда, със собствено мнение, докарва на вълча козина.  Mr. Green Не я боядисвам от близо година, имам само 1 цветен кичур отпред на бритона и само него си освежавам. Но тя пак си знае своето. Шампоаните за омекотяване и подхранване ми я омазняват и ми се появява пърхут, а шампоаните против пърхут ми го махат, но я правят да изглежда наистина като метла и никакво количество балсами и маски и кристали не помагат след това. Някакви идеи, мами?

# 708
Vanilla Nights....пробвай с някой бебешки шампоан,те правят косите като памук,може пък да има ефект Hug

# 709
Ще попитам етърва ми с какво къпе племенника ми Simple Smile И след това ще пусна отзиви. Дано момичетата с проблемни коси дадат съвет. Благодаря много!

# 710
Ванила, опитай този шампоан. Страхотен е. Има го и с други аромати, мисля, че кайсия и ягода бяха.
Скрит текст:

Тези лакове на Голден Роуз и аз ги намирам за страхотни.

# 711
Благодаря, ще пробвам! Майка ми се къпеше с такъв и го хареса, ама аз не посмях, но детският може и да ми помогне.

Колкото до лаковете, наистина са върхът! Едно нанасяне и готово, плътен наситен цвят и издържа почти по седмица! (това си е постижение с моята работа, другите на втория ден са ми се олющили вече)  Thinking

Забравих да спомена един от продуктите, които ме спасиха от големи ядове с ноктите:

Като масло е, мирише много приятно. Нанася се на сух нокът без лак, изчаква се да изсъхне. Аз лично го нанасям и по кожичките около нокътя, омекотява ми ги и заздравява - последно като си взимах, беше на някаква промоция за няма и 3 лв. Иначе не знам колко е.  newsm78 Но ви казвам, чудеса прави! Преди ноктите ми винаги бяха изпочупени до дъно и никакви заздравители и нищо не помагаше, постоянно се цепеха и бяха тънички като лист хартия. Ама с това сега дори мога да си позволя лукса да си пусна нокти!!!  newsm44

# 712

Vanilla Nights и аз имам същия проблем, цепят се и се чупят през средата.. Sad..Ползвам прехвалената Мавала заздравител....Той си е скъпичък и в началото сякаш имаше ефект, но кратнотраен...Ще пробвам и препоръчания продукт на Ейвън,но да питам...след нанасяне лакирате ли се или известно време ползвате само него....  bouquet

# 713
  • София/Горна Оряховица
А за ноктите нещо в храните и добавките променяте ли? Защото моите също бяха ужасни, ни мавала, ни шмавала, а с прием на витамини и минерали в момента пускам сносен маникюр за има-няма две седмици  Whistling .

# 714
  • София

Vanilla Nights и аз имам същия проблем, цепят се и се чупят през средата.. Sad..Ползвам прехвалената Мавала заздравител....Той си е скъпичък и в началото сякаш имаше ефект, но кратнотраен...Ще пробвам и препоръчания продукт на Ейвън,но да питам...след нанасяне лакирате ли се или известно време ползвате само него....  bouquet

Пробвайте в топъл зехтин всяка вечер. Дава много добри резултати. Simple Smile Маслото на Икаров също.

# 715
Пих 2 месеца цинк и биотин....без особен ефект върху ноктите,само в косата забелязах...
Топлия заехтин не съм пробвала....как точно ползвате...намазвате ги или в чашка и накисвате ....Извинете за въпросите,но вече се чудя какво да ги правя....Благодаря   bouquet

# 716
  • София/Горна Оряховица
Няма и как да има ефект върху ноктите, при положение, че биотина и цинка са именно за косата. Те каквото е трябвало да свършат, са го свършили, не можем да търсим ефект там, където не се и очаква.
Витамин А е отговорен за ноктите. Аз бия витамин А+Б+С+селен 1 месец и после 3 не пия. Смея да твърдя че имам хубави нокти. Ако не си ги и срязвах с ножа, като режа салата, цена нямаше да имам  ooooh! .

# 717
  • Varna
На тема нокти мога много да похваля маслото на Икаров:

Винаги след като се изтрия с лакочистител ноктите ми стават много сухи и побеляват, сякаш са изпръхнали. С това масълце оправям положението.  Peace

А иначе, най-добрият продукт за сухи и напукани устни, ръце, лакти и т.н. е козметичният вазелин на Jankar. За мен е незаменим!  Peace

# 718
Момичета, какво Ви е мнението за този топ лак на ГР http://parfumi-kozmetika.com/product-2235.html. Бързо ли съхне лака с него?

# 719
  • В къЩи.
Аз съм много доволна.Хвалила съм го не веднъж. Peace

Общи условия

Активация на акаунт