Евтините неща, от които сме доволни - 16

• 91 094
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Повече от година ползвам Garnier Nutrisse и съм доволна - не пада бързо, не ми унищожава косата, цвета е страхотен. Ползвам 53 - светло златисто кестеняво, което е 2 тона по-светло от естествения ми цвят.

# 691
  • София
С.Найденова, а обезцвети ли си косата преди да се изсветлиш?

# 692
аз съм с много тъмно кестенява коса и 111 на гарние се справя с корените,но всяка коса различно се подава на боите

# 693
И моята коса е много тъмна, но задължително първо блондор после боя, онзи ден си сложих 111, но  много светла стана направо бяла и сега се чудя какво да и сложа ето и снимка

# 694
  • София
Аз съм ползвала Гарние, но не съм доволна. Пада бързо. Sad

# 695
  • Перник

Аз съм ползвала Гарние веднъж, в самото начало като се появи - докара ми пърхут  Sad

# 696
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Peace

# 697
  • Варна
Не останах доволна от тази боя на Гарние. Боята взе да пада още на втория ден  Shocked такова чудо ми се случва за първи път.
Скрит текст:

А основно ползвам български бои, на Арома и тази боя Визаж също много ми харесва

Скрит текст:

# 698
И аз не знам дали питам на правилното място, но рискувам Simple Smile Може ли да препоръчате нещо за очите срещу тъмни кръгове?

# 699
  • София/Горна Оряховица
Тоест, не декоративно, така ли ?

Ако е за бяла козметика, WomanBerry много препоръчва околоочното на Билка. Но то просто хидратира, не ги прикрива.

За коректор - на Алверде има хубави коректори, след малко ще потърся кой точно беше хубавия.

Иначе - хидратация (вътрешна и външна), спане ... трудно постижимо е второто  Cry .

# 700
Не се изразих наистина добре. И за двете питам Simple Smile И за хидратация и за прикриване Cry

# 701
  • София/Горна Оряховица
Не се изразих наистина добре. И за двете питам Simple Smile И за хидратация и за прикриване Cry

Цък .

За коректор .. не съм сигурна  в момента, не мога да намеря какво имах предвид  Tired .

# 702
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Няколко ревюта бях чела с похвали за коректорите на Буржоа.Ако искаш разгледай и в нета.

# 703
  • София
Радостна, не, не съм се изсветлявала. Даже не мисля, че има нужда. Вчера ходих да се боядисвам, имах 4 см тъмни корени, а краищата светли, сега вече всичко е еднакво.

# 704
И аз не знам дали питам на правилното място, но рискувам Simple Smile Може ли да препоръчате нещо за очите срещу тъмни кръгове?

На Гарниер има едни коректори с кофеин, за прикриване са супер, те са два вида, но за хидратация, все пак не са висок клас козметика, а кожата около очите е чувствителна, та не смея да ти ги хваля от тази гледна точка, но пък за цената си са добри:)

Общи условия

Активация на акаунт