Как бихте се чувствали на мое място?

• 9 237
  • 203
  •   1
Отговори
Имам нужда да си сверя часовника... Няма с кой друг да обсъдя, ще се радвам на всякакви мнения!

Имам нов приятел и сме заедно вече три месеца. Преди няколко дни той ми сподели нещо, което меко казано ме изненада... реших, че се бъзика и ми трябваше време да повярвам... че не е шега... Призна ми, че е бисексуален, което значи, че харесва и мъже и жени и че е имал интимни преживявания с мъже! Изненадах се толкова много и защото той изобщо не изглежда такъв тип човек! На момента не реагирах, но не исках да го засегна и му казах, че ще ми трябва време да го осмисля, защото ме е изненадаш много... Истината е, че оттогава като си мисля за приятеля си в такъв контекст ми става гадно! Макар че не съм хомофоб!

Както казах няма как да обсъдя с някой друг... Пускам темата с надеждата да чуя искрени мнения - как бихте постъпили вие, ако приятелят ви се окаже би?

# 1
Преглед при психиатър

# 2
И ти реши да го "спасяваш" понеже ти е скучно ли?
След като ти е срещу принципите, не разбирам защо се натискаш да си с него.

# 3
Имала съм приятел, който е бил би. Не съм се чувствала като теб. Приех го нормално, както всеки друг мъж. От теб си зависи как се чувстваш.

# 4
Моля???

И ти реши да го "спасяваш" понеже ти е скучно ли?
След като ти е срещу принципите, не разбирам защо се натискаш да си с него.
Не искам да го спасявам, нито ми е срещу принципите! Още не съм убедена какво чувствам и мисля, затова пуснах темата, за да ми се изкристализира малко ситуацията.

Имаше коментар, който вече го няма, че било покана за отворена връзка - не ми е намеквал такова нещо.

# 5
Раздяла. Имаме близко семейство( вече разведени). Мъжът просто е искал да има деца, родителите му внуци. След като ги получи го подкара “през просото” и престана да крие хомосексуалността си. След като съдията разбра изобщо нямаше помирително заседание. Каза буквално: знам кое е по-силно.

# 6
На мен не би ми пречило

# 7
За мен е гнусно и бих го оставила. Отделно е важно на колко години е той. Ако му е време за деца, като нищо да си търси "майка на децата" и после да мине пак на другия бряг. Ако е по-млад, може би експериментира още кое му харесва повече. Аз лично не бих желала да съм нито експеримент, нито инкубатор. И отново лично аз си мисля, че мъж, опитал мъжката любов, трудно би се задоволил с жена. Та, не си губи времето с този.

# 8
  • Пловдив
Аз не разбирам какъв е проблема?

Не си хомофоб, ама си.

# 9
Това, че не се кефиш, че бившата на мъжа ти е Гошо, а не Гергана, не те прави баш хомофоб..

# 10
На по колко години сте? Както са казали преди мен, може да е решил, че му е време да има семейство. Аз не бих се хванала с такъв мъж. Казваш, че още не си сигурна в чувствата си, оставяй го докато е време и не си се привързала към него.

# 11
  • София
Доста други са така, но няма да ти го кажат. Или цениш това, че е свободен и открит човек, или минаваш към следващия, който може пак да е така, но ще си затрае.

# 12
Що да е хомофоб?
На мен не ми пречи, стига да не влиза в мойто тяло. Ако ще сме гаджета, определено ме бърка.

# 13
  • София
И аз не съм хомофоб, нямам против кой, с кого, кога и как го прави, но ако е просто познат, дори приятел. Ама партньор - изключено

# 14
  • София
и аз не съм хомофоб, нямам против кой, с кого, кога и как го прави, но ако е просто познат, дори приятел. Ама партньор - изключено
Значи все пак си хомофоб. Защо ще отхвърлиш партньор за такова нещо иначе? Намираш, че това е гнусно, по-гнусно от секса, който е правил с други жени, включително отвратителни.
Човек има право и да е хомофоб, не ме разбирайте погрешно, не съдя.

Общи условия

Активация на акаунт