Как бихте се чувствали на мое място?

• 10 309
  • 203
  •   1
Отговори
# 195
За мен няма противоречие... Тези дето уж били такива, пък се оказали онакива - ами те ако не беше такъв случаят, никой наоколо нямаше и да ги знае. Виждат се и се чуват наистина проблемните случаи, защото се вижда че се е разпаднало семейство или от сорта. Тези дето не им е такъв случаят и могат да са си моногамни, не занимават външни хора със себе си и затова според половината пишещи тук не съществуват Grinning

Иначе теории има много и най-различни, ако е там въпросът. Включително и чудене защо например при социопати и психопати се оказват по-висок процент бисексуални. Изводът до който са стигнали е че не са по-висок процент с такива наклонности, но тези хора патологично нямат задръжки и съответно са много по-малко склонни да се съобразяват с обществени норми, че доста от тях и на моногамност не са способни. И си вършат каквото си ги влече и не им пука какво мислят другите. Докато човек без такива патологии може и да има влечение, може и да си действа по него, но много повече се съобразява с обществото и е по-малко вероятно другите да знаят. И излиза че при хора без такива отклонения бил по-малък уж процентът на бисексуални. Да, ама не съвсем.
И пак са само теории, а не както тук всеки трети пост категорично заявява как приятелят на авторката със сигурност ще прескочи на другия бряг и ще се засели там трайно, то не можело да не стане така, те тъй са чували Grinning

# 196
Те са били латентни и затова са предизвикали световен миш-маш. Wink
Попадал съм на статии за изследване още от соца. Имало е такива съмнения освен за тези двамцата, също и за сифилитика  Г. Димитров и Ленин. За това някои от тях са били особено брутални. Както и някои от най бруталните и садистични серийни убийци. Някои от най отявлените хомофоби също се оказват латентни п***дали. Преди няколко години имаше такъв случай с един сърбин, депутат и отявлен хомофоб, беше си признал накрая.
Ама нищо де, вземете си един такъв вкъщи, само да нямате против от време на време да го поема.

# 197
Ако например харесвам и жени и намеря някаква идеална мацка, с която си допадаме във всяко отношение, дали след време няма да ми залипсва един несиликонов к*р, силни мъжки ръце, не с маникюр, миризмата в спалнята и изобщо цялото изживяване? Защо да е нещо различно и при мъж, който има същите влечения? Изживяванията не са сравними и съответно са незаменяеми, което предполага и немоногамност, или поне не в пълна хармония със себе си, за някой бисексуален.

# 198
Аз съвет по темата нямам, а по- скоро бих те насочила да си пуснеш един разширен пакет изследвания. За всеки случай.

# 199
Поредната странна тема, която ми се предлага незнайно защо, може би защото е много популярна Joy Да кажа, че не съм изчела всичките коментари, защото са много и много дълги някои.

Не знам как бих се чувствала на мястото на авторката, странна си е цялата ситуация. Понеже авторката не е мъж, а приятелят винаги може да почувства нужда от мъжки ласки, ѝ предлагам да пробва тройка с приятеля си и друг бисексуален мъж, за да си изясни по-добре чувствата и ситуацията.

# 200
  • Out of the Mix
Telesilla, в какъв смисъл ти се "предлага"? Thinking
Тук няма алгоритъм за изготвяне на профил за спам с реклами, като във Фейса и Вайбър.

# 201
Поредната странна тема, която ми се предлага незнайно защо, може би защото е много популярна Joy Да кажа, че не съм изчела всичките коментари, защото са много и много дълги някои.

Не знам как бих се чувствала на мястото на авторката, странна си е цялата ситуация. Понеже авторката не е мъж, а приятелят винаги може да почувства нужда от мъжки ласки, ѝ предлагам да пробва тройка с приятеля си и друг бисексуален мъж, за да си изясни по-добре чувствата и ситуацията.

Авторката да си има предвид, че бисексуалния мъж ще иска да се чука и с мъже.

# 202
Telesilla, в какъв смисъл ти се "предлага"? Thinking
Тук няма алгоритъм за изготвяне на профил за спам с реклами, като във Фейса и Вайбър.
Ами и аз не знам на какъв принцип се показват определени теми тук. Затова пък ми се е случвало да си търся конкректна тема със заглавието даже в тяхната търсачка и ми изкарва какво ли не, но не и това, което ми трябва.

# 203
Интимно изживяване между мъже изобщо не означава задължително анално проникване, много се изпростява вече в тази тема Close Изобщо не е ясно какът точно е опита на младежа, та да се стига до такива крайности като в темата. Ако някоя мъжка пеперудка му е направила тутурутка в тоалетната на заведение, то тогава мъжете в половин България са би-сексуални...

Излишно натоварвате авторката с личните си погнуси и фобии. А и нещо много са светнати всички по темата, да се чуди човек откъде Trollface
“Натоварваме я” защото си е гнусно и защото ни е попитала за мнение.
Да си кажа и аз, интересна и актуална с времената е темата. Не знам дали съм хомофоб или не, не бих могла да имам такъв човек за партньор. В същото време абсолютно нищо против него нямам като приятел, в обществото и въобще да си живее, както всички други имаме право да си живеем.
Изобщо, все ми е тая какво прави, стига да не е моето гадже или мъж.

Общи условия

Активация на акаунт