Как бихте се чувствали на мое място?

• 10 310
  • 203
  •   1
Отговори
# 180
И аз знам една история - за гръцкия ордер. Ползва се и до днес в архитектурата. Пак от подобни толериращи хомосексуалността хорица.
Иначе хралупата е съвсем традиционен метод на живеене или колибата.

# 181
Истерици, крайни моралисти и екстремисти са опасни, както за себе си, така и за обществото.
Добре е да имаш собствено мнение, предпочитания и гледна точка, но избият ли те истеричните нотки на конспиративни теории и световно зло, нещата в главата не са добре.

# 182
Чувала съм, че най-хомофобски настроени са латентните гейове. Уверените хетеросексуални мъже изобщо не ги бърка кой какъв е.
Май има нещо вярно... Simple Smile

# 183
Обратно проходими винаги е имало, но определено не върви на добре щом тук се прокламира за нормално жена да се хване с такъв дето му се иска да го думкат. Че даже и се осъжда обратното. Сори, ама толерантността трябва да си има граници, защото се прегръща в нещо друго. Многократно бяха изказани мнения, че това нещо си продължава и за вбъдеще, и пак си знаят същото

# 184
Артист, тук има доста по-умни от теб жени.
Не го подценявай.

Ще толерираме всичко, всичко, което си искаме.

Ако съдим по нападките ти и начина на мислене, не бих казал, че пращиш от ум!
А това дали има по-умни жени в този форум от мен - определено е така. Щом пиша тук и си губя времето аз не блестя с някакви умопомрачителни качества. Започвам да се замислям този форум освен да ми губи времето друго не ми дава. Смятах, че ще намеря “под вола теле” но …

# 185
Вие които подкрепяте тия щуротии давате ли си сметка какво подкрепяте въобще? Давате ли си сметка на къде върви света?
Накъде върви?
Нима искаш да кажеш, че гейовете са съсипали обществото и рушат света като цяло?
Те ли започват въоръжени конфликти? Заради тях ли в момента и на североизток и на югоизток от нас хора умират в глупави измислени войни?

Аз, доколкото разбрах, авторката се интересува от своя частен случай... едва ли проблемът й е цялото ЛГБТ и тн.

А бе вие много генерално решихте, че подкрепям войната в Европа. Друг реши, че съм от една партия да не я споменавам. Изключително ограничено мислене имате!!!!
Това, че не приемам да ми се натрапва на всеки ъгъл хомосексуалността не ме прави автоматично привърженик на руският режим и неговите идеи. Правете разлики. Аз също имам идеи и си държа на тях. Аз не искам това да се натрапва за нормално, защото не е!!!
Като толкова ви харесва това гей общество, що не си ги вземете у вас? Или може би вие сте се пръкнали в резултат на гей любов???
Престанете да натрапвате нещо ненормално за нормално!!!

# 186
Ок!!!
???!!!
Само дишай.

# 187
  • София
Мъжете по някаква причина изплискаха легена от възмущение в тая тема. Оказва се, че даже на неспасяемите обратни имало кой да им пусне, пък на нашите тъй страхотни съфорумци - нъц! Как да не прекалиш с удивителните!

# 188
Отиде темата у лево... съвсем буквално.
Досега все съм се смяла на мъже дето смятат че ако жена е лесбийка, то тя просто не е пробвала мъжка любов че да види къде е истината. Обаче явно вече смятат че и мъж ако пробва, край - и той вече само мъж ще иска Joy Страшна работа просто, че даже и си вярват...

# 189
  • Пловдив
И аз знам една история - за гръцкия ордер. Ползва се и до днес в архитектурата. Пак от подобни толериращи хомосексуалността хорица.
Иначе хралупата е съвсем традиционен метод на живеене или колибата.
Точно гърците са били повсеместни би.  Било е нормално навсякъде да има хомосексуални отношения.

# 190
Същото казвам

# 191
  • SF
Аз приемам и толерирам ужасно много народ. Наистина всякакви раси, религии, жени и мъже са ми интересни, особено ако са с някакви шантави професии или нестандартен начин на живот.
Приемам ги, харесвам ги, но не спя с тях.

# 192
Отиде темата у лево... съвсем буквално.
Досега все съм се смяла на мъже дето смятат че ако жена е лесбийка, то тя просто не е пробвала мъжка любов че да види къде е истината. Обаче явно вече смятат че и мъж ако пробва, край - и той вече само мъж ще иска Joy Страшна работа просто, че даже и си вярват...
Пак имаме тотално не разбиране на материята. Оставете тези глупости, има си биологична теория за хомосексуализма, би сексуалността е само разновидност. Макар и да не е съвсем на 100% доказана е общоприета, няма по добро обяснение, психологическите теории са пълен миш маш и тях ги изключваме от уравнението, както и градските легенди.
Така че нормален мъж и да му го набият, няма да стане гей, но и няма да си го признава, така да се каже. А би сексуалните са си такива, дори и да е с жена продължава да си го влече неговия пол, това си им остава такава потребност. Дори да изключим многото примери, където уж би сексуалните с годините забиват изцяло към своя пол.
Прочетете малко по темата, прочетете истории на такива, после изказвайте компетентни мнения тук много знаещите.

# 193
Скрит текст:
Вие които подкрепяте тия щуротии давате ли си сметка какво подкрепяте въобще? Давате ли си сметка на къде върви света?

Накъде върви?
Нима искаш да кажеш, че гейовете са съсипали обществото и рушат света като цяло?
Те ли започват въоръжени конфликти? Заради тях ли в момента и на североизток и на югоизток от нас хора умират в глупави измислени войни?

Аз, доколкото разбрах, авторката се интересува от своя частен случай... едва ли проблемът й е цялото ЛГБТ и тн.
А бе вие много генерално решихте, че подкрепям войната в Европа. Друг реши, че съм от една партия да не я споменавам. Изключително ограничено мислене имате!!!!
Това, че не приемам да ми се натрапва на всеки ъгъл хомосексуалността не ме прави автоматично привърженик на руският режим и неговите идеи. Правете разлики. Аз също имам идеи и си държа на тях. Аз не искам това да се натрапва за нормално, защото не е!!!
Като толкова ви харесва това гей общество, що не си ги вземете у вас? Или може би вие сте се пръкнали в резултат на гей любов???
Престанете да натрапвате нещо ненормално за нормално!!!
Ти как реши аз какво съм решила? Как стигна до тези изводи, че съм свързала споменатите войни с теб?
Попитах накъде смяташ, че отива светът заради хомосексуалните, че не разбрах какво точно имаш против подкрепящите ги?
Доколкото съм учила история, те не са предизвикали война (оттам и примера с войните!) и масово да затрият сумати й народ... За сметка на това видни хомофоби като Хитлер, Сталин, Путин и тн са станали причина за смъртта и потисничеството на много хора под какъв ли не претекст - раса, етнос, религия и сексуалност.

Та на фона на това, и проследявайки исторически погледнато на какво са способни такъв тип хора - да, аз лично бих се страхувала от техните фенове, а не от подкрепящите гейовете... Но теб нито те знам какво подкрепяш, нито нищо - така че не мога да кажа нещо от сорта на "ама вие знаете ли изобщо какво подкрепяте..."

П.п Иначе се учудвам, че се оказва, че толкова хора, които не са особено окей с бисексуалните (примерно), познават по 3-4 такива в обкръжението си,... че и все лоши примери, изневеряващи и тн.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 20:14 от Geri2000

# 194
Те са били латентни и затова са предизвикали световен миш-маш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт