Забранената внезапна любов

• 5 679
  • 45
  •   1
Отговори
Здравейте! Няма къде, няма на кой да разкажа.....ей тъй, внезапно, от нищото ме връхлетяха пеперудите в стомаха, изпитвам невероятно силно привличане към един мъж, мой бивш колега, който от вече две години не мога да забравя, срещнахме се случайно миналата година, и всичко ме връхлетя отново, дума не обелвам с него за чувства, станахме супер близки приятели, беше до мен в тежки моменти, .....стигна се и до физическа близост....аз не исках повече това да се случва, а всъщност изгарях да се повтаря....засегнах мъжкото му его може би, не можем нито да се намразим, нито да се отдалечим...опитвахме, да не си пишем, да не си говорим с месеци....и всеки път отново и отново. Объркана съм, затова и пиша някак хаотично, такова нещо не бях изпитвала, усещам и неговата привързаност, ама никой не си го признава.....химията, физиката ли...какво ли се намеси незная, все някак се засичаме, все някакви неща но срещат....какво се случва нямам представа. Женени сме и двамата, с деца.....не съдете, не съм от леките жени, никога не съм била...

# 1
Като няма на кой, напиши го на лист хартия и го скъсай.
Няма смисъл да си чешем клавиатурите тук.
Ако не го виждаш и не общуваш с него, гаранция ще го забравиш.
Но....всеки учи уроците си сам. Като ти липсват емоции, създавай си ги. Мъжът ти ще погледа децата малко, ще те потърпи пък и той ще си хване една любовница. После пиши пак.

# 2
Няма нищо забранено в тоя живот.
Разведете се и се съберете. Ако ви стиска. Joy

# 3
  • София
Къде видя любов? Сексуално нещо те гони и ще ти мине. Случва се човек да иска да има всичко, но в случая също имаш всичко – и семейство, и фантазия някаква. Трай и плувай. Толкова.

# 4
Нищо забранено и внезапно няма, любов пък хич.
Пълно е с теми във форума за женени жени, които ги е засърбяло.
Вземи си един студен душ и си охлади главата. Гледай официалния да не разбере. Или ако толкова държиш, да си чупиш главата и да плачеш, поне имай доблестта да се разведеш.

Рязко забранената "любов" ще се изпари.

Нито ще си първата, нито последната. Последиците са си за теб.

И ако не искаш да те съдят, не пускаш теми в женски форум.

# 5
Каква любов сънуваш? Ти говориш като безнадеждно влюбена, а колегата забил нещо извън семейството си. Какви подкрепа в  тежки моменти ти е оказал, ако не е тайна? Изслушал те е за нещо и се е правил на заинтригуван, докато не те е вкарал в леглото? Супер близки приятели, които с месеци не си говорят?

Всичко извън секса е само в твоята глава. Гледай само да не паднеш между двата стола, докато витаеш из облаците.

# 6
Няма нищо забранено в тоя живот.
Разведете се и се съберете. Ако ви стиска. Joy

Мхм... ама май и на двамата не им стиска да се разведат. Да приключва по-бързо с тая афера преди от два стола да се озове на земята.

# 7
Прекалено много романтизираш една банална афера и това вероятно ще ти създаде много проблеми. Simple Smile

Развеждайте се и си изживейте "невижданата страст", такива мишкарски истории са долни и рядко завършват добре.

# 8
Една обикновена секси история. Но някои елементи в нея са като тийн емоции.

Флирт, в който се изживяваш като във филм за Оскар.

# 9
Няма на кой да разкажеш ли? Кажи на съпруга си Simple Smile

# 10
Няма на кой да разкажеш ли? Кажи на съпруга си Simple Smile

А кой ще разкаже на съпругата? Joy

# 11
Прекалено романтизиране на една простотия. Ако искаш пеперудите му рязко да умрат, кажи на жена му. Ако искаш и твоите да изчезнат безследно- разведи се и се съберете.

# 12
внезапна любов на две години?
каква внезапност, ти не си се спряла
продължи да правиш секс с него и ще ти мине всичко
дори и неща, които ще ти се иска да бяха останали
изобщо не е необходимо да намесвате твоя и неговата, те сами ще се включат в купона по някое време

# 13
  • София
А аз дори не съм прочела, че реално имало секс преди да коментирам...
Кажи му, че напускаш мъжа си, за да се съберете и ще видиш колко е любов, пък после и може да се осъзнаеш.

# 14
  • Varna, Bulgaria
Една обикновена секси история.
Даже не е секси, а съвсем обикновена история. 😆
Да разбере мъжът и и ще и мине внезапната любов.

Общи условия

Активация на акаунт