Забранената внезапна любов

• 5 723
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Точно това.
"Няма големи свалячи, има глупави жени".
Колегата я е минал за бройката преди година-две, а тя още въздиша по него. Егати и мелодрамите.

Каква любов сънуваш? Ти говориш като безнадеждно влюбена, а колегата забил нещо извън семейството си. Какви подкрепа в  тежки моменти ти е оказал, ако не е тайна? Изслушал те е за нещо и се е правил на заинтригуван, докато не те е вкарал в леглото? Супер близки приятели, които с месеци не си говорят?

Всичко извън секса е само в твоята глава. Гледай само да не паднеш между двата стола, докато витаеш из облаците.

# 31
Ей изядохте жената.
Истината е, че нещо не получаваш от мъжът ти и си го потърсила извън брака. Получила си го и сега се чудиш на къде. Имаш два изхода.
Да се разведеш и да се събереш с този човек който ти е дал тази емоция която си е търсила. Но дали и той няма да се превърне като мъжът ти с времето не знам. .
Другият вариант е да забравиш напълно и да направиш така, че мъжът ти да да ти даде това което търсиш.
Има много неясноти тук.
А този мъж с който си изневерила дали споделя същото?
А ако се събереш с него дали ще ти е верен?
А ако си останеш при мъжа си дали ти ще си му верна. Веднъж изневерил/а пак ще повтори и потрети.
Сама трябва да си решиш какво да правим, макар, че аз знам как ще постъпиш.

# 32
Е как да се събере с проектанта, като той е женен с деца и не примира да се развежда? Нали каза авторката, че с месеци са нямали комуникация. Според нея е защото им е много страстна връзката и той се плаши от себе си, но това го има само в романчетата пет за лев. В реала, ако мъжът е влюбен, за две години, дори и женен с деца, да се е развел и заживял с авторката. Това от личен опит го говоря, да не помисли някой, че си съчинявам.

В нейния случай господинът вижда в нея жена, с която отвреме-навреме да прави секс да си разнообрази живота. Това се влачи 2 години, така че нищо внезапно няма тук, ами си е вече една рутина. Тя като почне да мрънка, той прекратява комуникацията за да й покаже къде й е мястото. Като мине малко време и му се допроектира извън семейството пак се сеща за нея като разчита, че нейните мераци за нещо повече са се охладили и ще си карат постарому. И така могат да си откарат до пенсия.

Тези връзки не могат да просъществуват дълго във времето безнаказано и скрито. Затова според мен най-разумно ще е тя да сложи края и то веднага без да протака. Така има шанс да си запази семейството и разума доколкото й е останал. Че самотна майка с две деца ми се струва, че не е лесно, дори и бившия да е ангажиран с тях и да плаща издръжка.

# 33
Когато нещо не получаваш от мъжа ти, е редно да седнете и да се разберете. Ако не може да се разберете, или търпиш, или се разделяте. Мисля че в случая е най-добре за всички, и най-вече за ОП, тя да бъде свалена от облаците, в които витае, ако ще и грубо.

# 34
  • София
Все моралистите ви виновни за всичко.
А, че няма връзка между двете мозъчни клетки, не се обсъжда.
Айде, малко да се засрамите, вместо да търсите за пореден път виновен за собствените ви грешки!

# 35
Това ми се струва много на място тук. Който разбрал, разбрал.

# 36
Авторке ,седни и помисли над всичко написано тук като мнения.
Ако имате някакви проблеми с мъжът ти ги обсъдете.
Аз съм от другата страна,на мен изневериха.
Не знаеш колко боли от това предателство и в каква дупка бях изпаднала след като разбрах.Ако мъжът ти те обича истински и разбере какви ги вършиш,няма да се почувства по-различно.
Не споделяш човека с който имате отношения да се е развел и да очаква и ти да се разведеш за да бъдете заедно.Явно за него всичко е само един секс.
Не наранявай съпруга си и децата си за някакво увлечение.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 11:01 от Mirena00

# 37
  • Поморие
Здравейте! Няма къде, няма на кой да разкажа.....ей тъй, внезапно, от нищото ме връхлетяха пеперудите в стомаха, изпитвам невероятно силно привличане към един мъж, мой бивш колега, който от вече две години не мога да забравя, срещнахме се случайно миналата година, и всичко ме връхлетя отново, дума не обелвам с него за чувства, станахме супер близки приятели, беше до мен в тежки моменти, .....стигна се и до физическа близост....аз не исках повече това да се случва, а всъщност изгарях да се повтаря....засегнах мъжкото му его може би, не можем нито да се намразим, нито да се отдалечим...опитвахме, да не си пишем, да не си говорим с месеци....и всеки път отново и отново. Объркана съм, затова и пиша някак хаотично, такова нещо не бях изпитвала, усещам и неговата привързаност, ама никой не си го признава.....химията, физиката ли...какво ли се намеси незная, все някак се засичаме, все някакви неща но срещат....какво се случва нямам представа. Женени сме и двамата, с деца.....не съдете, не съм от леките жени, никога не съм била...
Хора сме, не сме застраховани от емоции, но моето мнение е, че едно семейство ако е щастливо и в него не липсва нищо, за нищо на света не си струва да го рискувате. На всеки може да се случи, но аз ако бях, щях да си остана с внезапно появилото се чувство и да чакам да отмине. Дори и да е споделено. Защото веднъж човек ако се хване на тази въртележка, трудно слиза от нея и може да има необратими последствия.

# 38
Знам за една история от моя град. Мъж разбира, че жена му вършее с някакъв. Града не е много голям и научава къде живее въпросния. Той също семеен с деца. Мисли го дълго. Съкрушен, решава да отиде и да говори с любовника. Отива на адреса, звъни на вратата. Отваря красива червенокоса жена. Мъжа ѝ го няма. Той ѝ казва "Гледай каква красива жена, а твоя мъж тръгнал с моето чучело. Грабвай куфара и идвай с мене. Веднага те вземам."
И двете двойки се развеждат. И не знам какво се случва после.

От едни пеперуди някога става наистина грозно.

# 39
Всеки тук ще те съди, докато не го изпита. Но изпиташ ли го, нямаш контрол над него. В такава силна болезнена степен - Това е кармична връзка, имате и двамата да учите някакви уроци.
Знам какво е желанието, колко силно е, въпреки че аз не изневерих, дори среща нямахме. Не можех да го причиня на човека до себе си. Но това не значи, че вътрешно не изгарях и се питах хиляди пъти- "Защо всичко това ми се случва?"
Искаш да стоиш далеч, но умираш без контакта дори с него. Трябваше ми адски усилия, за да продължа напред.
Битката между разум и сърце е ужасна. Аз избрах разума, защото онзи другия се оказа нарцис. Разбрах го, след доста време.

Помислиете си хубаво дали сте готови да изгубите семейството си? Защото другия няма да е баща на вашето дете. Опознайте човека добре, преди да скочите, защото в повечето случаи всичко е една наша фантазия (романтичен филм в главата ни, който изживяваме, само че за разлика от филмите в живота, тези отношения рядко имат хепи енд- в повечето случаи са токсични). Вижте този човек доколко реално е до вас, до колко държи на вас и ви обича. Не си разваляйте семейството с лека ръка, за да не съжалявате после.
И да, знам, че не сте лека жена. Не сме ампутирани от чувства и на всеки може да се случи, дори да е обвързан.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 02:42 от angelika_

# 40
И да, знам, че не сте лека жена. Не сме ампутирани от чувства и на всеки може да се случи, дори да е обвързан.
Не точно на всеки, само на тези, които позволяват да се случи. Това е лично решение и зависи от теб! Не се заблуждавайте, че няма какво да направиш и тинтири-минтири оправдания. Вярност и лоялност също са силни чувства и за някои дори стоят на преден план. А защо се е стигнало до там, да се направи място за трети в една връзка, е отделен въпрос.

# 41
Обичайно какъвто типаж е съпругът, от когото жената уж бяга, такъв е и любовникът. Човек не може да си изневери на вкуса, което прави цялото начинание в дългосрочен план безсмислено.

# 42
Или е точно противоположния.

# 43
Чуждата кокошка била лебед.
Мне, пак кокошка, само че непозната.

# 44
Ако и двамата имате хубави семейства-разделете се. После плачи, хапи си ръката, страдай, умирай от любов. И си продължи обичайния живот.
Един ден, когато дойде време да си заминаваш от този свят, напиши дълго писмо на децата си и разкажи невероятната си история. Да знаят как си пожертвала една любов заради семейство.
Ама гледай мъжът ти да е умрял първи, че иначе ще стане много конфузно.
Абе, ти Мостовете на Медисън не си ли гледала?
Ами ето така направи и ти.

Общи условия

Активация на акаунт