Забранената внезапна любов

• 5 728
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Една обикновена секси история.
Даже не е секси, а съвсем обикновена история. 😆
Да разбере мъжът и и ще и мине внезапната любов.

Съгласна съм. Трябваше да напиша "секси", в кавички.
Сексът би могло да е хубаво, открито и споделено изживяване, съпричастие, споделяне на емоции и страсти, но тук е.. както някой каза, мишкуване, открадване, филм в главата на авторката.
А той, кой знае дали изобщо е на нейната вълна.

Ако разбере мъжът й, ще се променят нещата. Как точно, не може да знаем. Авторката също едва ли знае как ще се развият, даже не го е взела под внимание. Тя е на ниво "да разкажа на някого". Е и, като разкажеш, какво следва? Не уточни.

# 16
Мдаа много удобно, любов, пеперуди … без битовизми. Това е истинското, няма какво друго да е. Какво те спира да се разведеш, за да изживееш любовта си? Защото вероятно ще е краткотрайна, като срещнете всички трудности на реалната връзка, с битовизмите, с децата с финансите. А мъжа си явно не обичаш, та се чудя що го държиш? Сигурно защото е удобен, от финансова и имотна гледна точка. Жалка история.

# 17
Здравейте! Няма къде, няма на кой да разкажа.....ей тъй, внезапно, от нищото ме връхлетяха пеперудите в стомаха, изпитвам невероятно силно привличане към един мъж, мой бивш колега, който от вече две години не мога да забравя, срещнахме се случайно миналата година, и всичко ме връхлетя отново, дума не обелвам с него за чувства, станахме супер близки приятели, беше до мен в тежки моменти, .....стигна се и до физическа близост....аз не исках повече това да се случва, а всъщност изгарях да се повтаря....засегнах мъжкото му его може би, не можем нито да се намразим, нито да се отдалечим...опитвахме, да не си пишем, да не си говорим с месеци....и всеки път отново и отново. Объркана съм, затова и пиша някак хаотично, такова нещо не бях изпитвала, усещам и неговата привързаност, ама никой не си го признава.....химията, физиката ли...какво ли се намеси незная, все някак се засичаме, все някакви неща но срещат....какво се случва нямам представа. Женени сме и двамата, с деца.....не съдете, не съм от леките жени, никога не съм била...
Щом е така, разведете се с половинките си и се съберете.
Обсъди с него този вариант. Знаеш, че разводи е имало и в 19-ти век, няма да бъде кой знае какво новаторско решение.
Тогава ще се разбере дали пърхат достатъчно пеперуди или става дума само за тръпката от тайния секс. Аз предполагам, че е второто, но кой да знае...

# 18
  • София
Що не се разведете и двамата и да се съберете?
След най-много 2 години всички пеперуди ще са измрели.
Хора без проблеми...

# 19
Тук изобщо не е място да разказваш "мъката" си. Всички моралистки ще те нападнат, ще те пратят по съдилища за разводи, при мъжа ти, при жената на любовника ти, на ма*ната ти...абе все на кофти места. А кой знае, някоя от тях може и да се окаже неговата жена? Хъм..
Както и да е... знам какво ти е. Няма оправия. Блокирайте се щом е толкова трудно.. Пак ще ти остане в ума, но наистина невиждани очи се забравят, пък било то след години.
Гледай си семейството, гледай и себе си.

# 20
Тук изобщо не е място да разказваш "мъката" си. Всички моралистки ще те нападнат, ще те пратят по съдилища за разводи, при мъжа ти, при жената на любовника ти, на ма*ната ти...абе все на кофти места. А кой знае, някоя от тях може и да се окаже неговата жена? Хъм..
Както и да е... знам какво ти е. Няма оправия. Блокирайте се щом е толкова трудно.. Пак ще ти остане в ума, но наистина невиждани очи се забравят, пък било то след години.

И защо да сме моралистки? Защото не харесваме женени хора да правят секс под носа на партньорите си ли?
Ти няма ли да "пратиш по съдилища за разводи" твоя за трепети и чужди пеперуди
опа  чужда жена? Или си толерантна?

Ей така ни вкара в стереотипи, само защото я посъветвахме да не лъже партньора си, а да се разведе.

Кой е всъщност е толерантния и разбираш отговор?
Трябва ли всеки творчески напън да се приема с възторг от всички?
Ако е искала съчувствие и разбиране, да е платила 70 лв на психолог. Той ще се прави, че чувствата ѝ са нормални.
Съжаление и вълнение за трепетите на омъжена жена с деца ли?

Одобрение ли да дадем, що ли?

# 21

И защо да сме моралистки? Защото не харесваме женени хора да правят секс под носа на партньорите си ли?
Ти няма ли да "пратиш по съдилища за разводи" твоя за трепети и чужди пеперуди
опа  чужда жена? Или си толерантна?

Ей така ни вкара в стереотипи, само защото я посъветвахме да не лъже партньора си, а да се разведе.

Кой е всъщност е толерантния и разбираш отговор?
Трябва ли всеки творчески напън да се приема с възторг от всички?
Ако е искала съчувствие и разбиране, да е платила 70 лв на психолог. Той ще се прави, че чувствата ѝ са нормални.
Съжаление и вълнение за трепетите на омъжена жена с деца ли?

Одобрение ли да дадем, що ли?

+1.
Но 70 лв за психолог няма да стигнат. Повече ще се наложи.
Трябва й безплатен съвет, дори да не е от психолог, форумско одобрение вероятно е очаквала  - всичко в името на забранената любов!
Ама не се получи такова, тц..

# 22
Засяга се този, който има причина го направи. Да Сте видяла да визирам конкретен човек от форума? Вие явно се самоопределяте като моралистка.

Моят живот си е мой, решенията - също. Не съм тръгнала във форуми да търся утеха, помощ, съвет или каквото и да било свързано с отношенията ни с мъжа ми.

Да съм казала, че одобрение трябва да ѝ се даде? Моля Ви се, не ми слагайте думи в клавиатурата (🤣). Казах, че тук НЕ Е място да споделя "мъки" и че ще бъде нападната. До там.

Само да допълня, че не съм чела написаното в темата, а само поста на авторката. Може би това тряваше да го вмъкна в горния ми коментар..

# 23
Извън морализаторстването, съвем сериозно: хора се разделят, ако не са щастливи и се събират с новата си любов. Какво толкова трудно, тайно, свръхестествено да е това - не си щастлив, имаш нова любов и искаш да си с нея - > правиш така, че да си щастлив.

Другият вариант: възрастни индивиди го играят Ромео и Жулиета, тръшкат се, страдат, драми, трагедии... За какво?

Но ако и двамата виждат, че тръсят само секс, тогава да си продължат по този начин, но с ясното съзнание, че сами са си го избрали и да не се правят на нещо, което не са, а именно - участници в трагична любовна драма.

# 24
  • София
Не знам кое наричате морализаторстване, не прочетох такова. Иначе не мисля, че на кой да е от списващите разкрепостени би му било ок половинката, мъж или жена, от две години да гони пеперуди зад гърба му.
А към авторката сме прагматични. Не случайно и казах, че се случва човек да иска всичко, но някои неща не са съвместими. Не може хем да ползваш сигурността на обвързването, хем да си живееш като млада волна птичка и да се питаш какво ще стане. Едно от двете ще се издъни, често и двете. И има хора развели за голяма нова любов, но колко са процентно? И колко са от два стола на земята, че в случая това ще е самотна майка с две деца.
Та всичко хубаво, но трябва и да се мислят нещата. Сигурно и с бащата на двете деца е имало пеперуди, пък сега мога само да похваля авторката, че не го изкарва виновен, защото обикновено тия истории така започват тук – мъжът ми така и така, промени се, дразни ме, това около две страници и накрая се появява влюбчивия колега.
И ето, било е и тук в началото голяма емоция, за да се оженят и сега нищо. С този пък драматичен артист от разказа още по-бързо ще и стане скучно, особено като започне да го дебне с коя друга си разменят пеперуди. Вероятно и сега не е единствената.

# 25
Никой не е застрахован от подобни чувства.
За такива неща не бих съдила, и на мен ми се е случвало. Оставяш нещата да минат и да заминат. Или сядаш, прекратяваш настоящата връзка и продължаваш напред.
Подличко е обаче, когато хем решиш да си реализираш трепетите, хем не си си направил труда да уведомиш настоящия си партньор за новата ситуация.
Криене и мишкуване, много яко.

Между другото, ако автора беше мъж, отговорите щяха да са с доста по-остър тон.

# 26
Ужас! Колко злобни и негативни коментари! И то без да сте влезли в чуждите обувки. Според мен си е влюбване и никой не е застрахован от това. Просто някои хора не четат внимателно и интерпретират в тон с останалите.
Влюбването по време на брак в друг човек, особено ако трябва и да се бориш с чувствата си, е лична драма. Мисля, че всеки може да направи разлика между секс и влюбване. Не сме 19 век, не слагат вече алена буква на опозорените жени.
Пропуснах да отбележа, че светата инквизиция отново се е развихрила,нещото поради което престанах да влизам в подфорума. Голяма грешка да вляза отново.

# 27
  • Варна
Ей, с тез обувки. И що да влизам в нечии обувки, аз ако ги исках щях да си ги купя/взема. Каква полза съвет/мнение да дава човек със същите нерешени проблеми?
Ми алена буква няма слагам, ама и много високо мнение нямам за някой, дето не знае какво иска, ако и да не е важно моето мнение за лицето. Какво, вече не е полит. коректно или не е модерно да държиш на честност в отношенията с партньора?

# 28
  • София
То никой не е застрахован, всеки може да се влюби - факт. Обаче после има но, влюбил се е човекът, но това са две години. Очеизбодно в щастлив брак с любов човек не се влюбеа в други и явно трябва да се преразгледа този брак, защото в него има и друг човек, който пък може да я обича тая жена и ако се бяха разделили по-рано вече щеше да я е изстрадал и той да започне да се влюбеа. Например. Отделно, човек не си контролира чувствата, но те не са до невменяемост, та за паралелния секс и отношения си отговаря той. И не е до съдене, защото тук пита авторката и сме на нейна страна. Това за нея е лошо, защото тя изневерява, лъже, крие се и се чувства лоша. Не мисля, че човек бива да си причинява това сам на себе си и то с години.

# 29
Ужас! Колко злобни и негативни коментари! И то без да сте влезли в чуждите обувки. Според мен си е влюбване и никой не е застрахован от това. Просто някои хора не четат внимателно и интерпретират в тон с останалите.
Влюбването по време на брак в друг човек, особено ако трябва и да се бориш с чувствата си, е лична драма. Мисля, че всеки може да направи разлика между секс и влюбване. Не сме 19 век, не слагат вече алена буква на опозорените жени.
Пропуснах да отбележа, че светата инквизиция отново се е развихрила,нещото поради което престанах да влизам в подфорума. Голяма грешка да вляза отново.

Авторката си го е написала в първият пост още цитирам "стигна се и до физическа близост....аз не исках повече това да се случва, а всъщност изгарях да се повтаря"

Не  само влюбване е имало, играла се е старара игра туй в онуй.  Ти не четеш внимателно. Никой не е застрахован от влюбване по време на брак, но дали ще си държи гащите обути си е негов избор. Ако само си влюбена без да правиш нищо - няма проблем. Просто чакаш да ти мине. Сигурно е тежко да се бориш с чувствата си дали да останеш с обути гащи. Напира ли те много,  развеждаш се или склоняваш мъжа ти за отворен брак. Simple as that.
Няма инквизиция. Може да има само, ако партньорите им разберат Simple Smile Като цяло идеята е, не прави онова, което не искаш да правят на теб. Иначе влюбването (да не се бърка с любовта) може да е като хремата - досадно, но с времето минава. Защото, нека бъдем честни, не всичко, което пърха, е любов – понякога е просто заблуден молец.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 21:37 от metal.vixen

Общи условия

Активация на акаунт