Как бихте се чувствали на мое място?

• 10 307
  • 203
  •   1
Отговори
# 15
На 29 години сме и двамата.

Каза ми, че не е имал връзка с мъж, бил е обвързан единствено с жени. Но е имало интимност с мъже.

# 16
  • София
На 29 години сме и двамата.

Каза ми, че не е имал връзка с мъж, бил е обвързан единствено с жени. Но е имало интимност с мъже.
Във вашето поколение това вече е станало стандарт за нужния сексуален опит. Не казвам, че е хубаво, но не е от днес. Още преди 15 години на световен конгрес по темата се дискутираше, че ако в предишните поколение, за да се брои едно момче реализирано на сексуалния фронт на 18-20 години е трябвало да бъде с поне две момичета, сега трябва да е било и с поне две момчета.
Затова ти казах, че този поне си е казал, други ще си мълчат, но пак ще са така.

# 17
  • Beyond the stars
А какво значение има ние как бихме се чувствали ?
Ако на теб не ти е ок, довиждане и лек ден и така.
Това, че на мен например ми е все тая, променя ли твоите чувства ?

# 18
  • SF
Всеки подбира партньорите си по определени критерии и това не го прави хомофоб.
Подбираме ги по пол, възраст, може би религия. Някои не биха избрали дебели, други - ниски, трети - прекалено високи, не харесват руси, или не биха имали връзка с чужденци, с които не говорят един и същи език, биха избрали да не е разведен/а, да не е от село, ако има много косми...
Аз не искам да съм с привърженици на отворените връзки, защото не разбирам тази философия. Да, в същото време сигурно общувам с такива хора, но като познати, а не като най-близки хора в света, партньори, нямам планове да създавам семейство с тях. Иначе нека си ги има!

# 19
Не ти разбирам малко казуса.
На теб какво ще ти помогне кой какво е изживял или би реагирал, като това е твоето тяло и любов?
//
Иначе, не разбирам – кое точно те притеснява? Че ще те изостави или ти изневери с мъж, че е спал с мъж или какво?
Това може да се случи и се случва и с хетеро. Гледай личността на човека, пасвате ли си, привлича ли те. Какъв характер и човек е. Ти какъв си. Това на теб какво ти носи като емоции.

# 20
  • SF
Ами ако той като човек е би, а тя не, значи не си пасват във всяко едно отношение и затова я има и темата.
Може инженер и художник да не си паснат. Няма какво да стоят заедно, защото са добри хора с добро възпитание, ако не си споделят идеите и не си ценят професиите.

# 21
  • София

Аз не искам да съм с привърженици на отворените връзки, защото не разбирам тази философия. Да, в същото време сигурно общувам с такива хора, но като познати, а не като най-близки хора в света, партньори, нямам планове да създавам семейство с тях. Иначе нека си ги има!
Какво общо има бисексуалността с отворените връзки?
Иначе си права, всеки може да хомофоб по отношение на сексуалните си партньори. Аз тук дори не казвам аз как бих се почувствала, защото съм от друго поколение и шанса да се събера с прогресивен младеж на моите години не е много голям.

# 22
Ясно, на 29... майка му мрънка, че иска внуци и той човека какво да прави... това, че е нямал официална връзка с мъже, не прави факта, че си е лягал с мъже, по-малко обезпокоителен.  В прав текст ти е казал, че ползва жените за параван.

Отделно, от прагматична гледна точка, ако си пада по жени само, ще го ревнуваш само от колежките в офиса. Сега ще трябва да го ревнуваш от целия офис. Ами мерси! Grinning

# 23
Аз не мога да разбера защо някой би споделил такова нещо с приятелката си. Какъв е смисълът, каква е целта? Вижте ме колко съм разкрепостен.
На мнение съм, че бисексуалността е норма в западното общество. В нашето все още има голям шанс една жена да попадне на хетеросексуален мъж.
Аз не намирам за нормално да споделяш такива неща с гадже на 3 месеца. Освен това, щом не е бил във връзка с мъж, а само ги ползва за таковане, навярно го вълнуват нестандартни сексуални практики, които една нормална жена не би могла да задоволи. С две думи - тези му апетити може да се окажат бомба със закъснител по-нататък във връзката.

# 24
Не бих се обвързала с такъв човек, защото винаги ще си го тегли и към близост с мъж, а аз как да му я осигуря Simple Smile Никак Simple Smile Тоест да си залага човек бомба още изначално според мен не си струва. Достатъчно проблеми изскачат след първите години, та и огромен червен светещ фар да го пренебрегна и да съм много ларж. Не от мен.

# 25
Отделно, от прагматична гледна точка, ако си пада по жени само, ще го ревнуваш само от колежките в офиса. Сега ще трябва да го ревнуваш от целия офис. Ами мерси! Grinning

Защо само офиса, ами комшиите?

Мдам... Не им е лесно днес на младите жени... Не им стига агресивната конкуренция на другите жени, ами сега трябва да си пазят мъжете и от другите мъже.
Мъка!

# 26
Не виждам какъв е проблемът. Лично на мен не би ми пречило. Това, че е пробвал, не означава, че все ще го дърпа нататък. Все едно да се тревожа, че мъжът ми някога е харесвал и е спал с жени с големи гърди, а моите са малки. Това не значи, че само дебне удобен момент да ме зареже за някоя по-надарена.

# 27
Признанието "Аз съм бисексуален" в 3-тия месец на връзката бие по малоумие само репликата "Изневерих ти, ама беше само веднъж".
Това е за мен.

# 28
Е сега е рано, но след някоя и други година ще е ред на брак и / или деца. Човек си избира дали да продължи дадена връзка или да я прекрати.

# 29
Не се знае в какъв контекст го е казал.
Дали, за да я подготви. Дали, за да е честен и да му е спокойно, дали в контекст – виж ме колко съм желан/сексуален, и с жени, и с мъже съм бил.
Та така ангро не бих го заклеймила човека.

Общи условия

Активация на акаунт