Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 894
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Диди, Heart Eyes благодаря! Невероятен колаж!  bouquet

# 496
# 497
# 498
# 499
# 500
Зейнепки, Hug Hug HugПодкрепям ви!
HugКралице, само си помисли в кой момент Дениз излезе от сериала и в кой момент я вкарват, и получаваш отговор на въпроса каква ще е нейната роля занапред. Hug

# 501
# 502
HugКралице, само си помисли в кой момент Дениз излезе от сериала и в кой момент я вкарват, и получаваш отговор на въпроса каква ще е нейната роля занапред. Hug

Hug Дафне, може би са я извикали по повод убиеца на баща й, а може би да е наследила нещо. Не ми се вярва да има нещо с Кузей. Не заради Джемре, не заради Зейнеп, просто ми се струва нереално, по обясними причини. Въпреки че погледнато от друг ъгъл, двамата оставиха нещата недовършени, само с едно "довиждане". Може би, когато К. излезе от затвора да се видят, но не знам дали той самият ще може да прекрачи границата. Вярно е, че момичето няма вина, но по пътя на същата тази логика, и Шереф няма вина.  Peace

# 503
И аз изгледах серията!  bouquet Много важни събития има в нея, но едно е  сигурно- Кузей пада в пропастта главоломно с помощта на любимата жена! Мисля, че вече няма връщане за него в нормалния свят. Гадно ми е, че повлича със себе си толкова много хора, реално всички в сериала. Cry И всеки свързан някак си с него го отнася!
Може да не са само положителни героите, но светът около тях се срива бавно и неспасяемо.
Да, Кузей не ми носи послание, май всички ще сме разтърсени в края на сериала, или по- скоро смазани... Насилих се в последните епизоди да погледна с очите му на влюбен мъж, ама не става! Няма мисъл в неговата глава, не може да удари спирачките вече, челен удар му предстои!
А точно тя- любимата, трябваше да предусети това и да го спаси, прогони или както и да е, но да не е около нея! Тя разруши всички мостове между братята, а и семейството им. От тук нататък очаквам тежка драма, Кузей е невменяем тип! Sad

# 504
Благодаря на дтерзийска за фрагмана.  bouquet Няма някаква бомба в него,освен връзката Баръш-Симай. От Симай Баръш научи за ВНЛ-то. Значи, тя ще му е нужна за развода или там каквото е решил да прави,  като свидетел. По-скоро ще я използва срещу Джемре, отколкото срещу Кузей.
Зейнепка не  пропуска повод да клъвне свраката. Отмъщава заради съда. Ах, само каква насмешка, какво победоносно изражение върху лицето на Джемре. Даже вече и не ревнува, ами  се надсмива. Къде е тръгнала тая Зейнеп. На гробището олмазът  падна и Кузей я прегърна. Joy
Не прочетох никакъв коментар каква може да бъде изненадата  на Кузей за Джемрето. Това ми се струва много важно. Ясно е, Джемрето какви ще ги пише  в писмото.И понеже следващата серия ще бъде в навечерието на Деня на влюбените, предполагам,че Кузейката ще изпрати някоя валентинка: две преплетени сърца или две целуващи се гълъбчета като отговор на писмото на Дж. Не смея и да си помисля, за нов Олмаз. Joy

# 505
И аз изгледах серията!  bouquet Много важни събития има в нея, но едно е  сигурно- Кузей пада в пропастта главоломно с помощта на любимата жена! Мисля, че вече няма връщане за него в нормалния свят. Гадно ми е, че повлича със себе си толкова много хора, реално всички в сериала. Cry И всеки свързан някак си с него го отнася!
Може да не са само положителни героите, но светът около тях се срива бавно и неспасяемо.
Да, Кузей не ми носи послание, май всички ще сме разтърсени в края на сериала, или по- скоро смазани... Насилих се в последните епизоди да погледна с очите му на влюбен мъж, ама не става! Няма мисъл в неговата глава, не може да удари спирачките вече, челен удар му предстои!
А точно тя- любимата, трябваше да предусети това и да го спаси, прогони или както и да е, но да не е около нея! Тя разруши всички мостове между братята, а и семейството им. От тук нататък очаквам тежка драма, Кузей е невменяем тип! Sad

Hug Не съм я гледала още серията, но точно затова влиза Дениз във филма. Няма да пречукат образа на Кузей. До тук го докара Джемрето.Факт. Сценаристите  ще му дадат шанс да стъпи на крака.

# 506
  • Тук някъде.....

Шани, мненията ти са ми много интересни  Hug Може ли да обясниш защо смяташ, че Кузей лети към пропастта главоломно с помощта на Джемре? Не считаш ли, че има грешки, които са си само негови - като прибиването 2 пъти на единствения човек, който е реално до него? Какво общо има Джемре с това, че Кузей отнесе Шереф - за мен това беше ужасно и непредизвикано - Кузей не зададе и един въпрос - и за Симай, и за Демет  Cry Големи проблеми има за решаване Кузей, да се справя с гнева си е едни от тях!

# 507

Hug Дафне, може би са я извикали по повод убиеца на баща й, а може би да е наследила нещо. Не ми се вярва да има нещо с Кузей. Не заради Джемре, не заради Зейнеп, просто ми се струва нереално, по обясними причини. Въпреки че погледнато от друг ъгъл, двамата оставиха нещата недовършени, само с едно "довиждане". Може би, когато К. излезе от затвора да се видят, но не знам дали той самият ще може да прекрачи границата. Вярно е, че момичето няма вина, но по пътя на същата тази логика, и Шереф няма вина.  Peace
Hug Могат да измислят хиляда причини за връщането на Дениз, По-интересно е каква роля са й отредили занапред.Кралице, колкото и епизодично да беше присъствието на Дениз, тя стана причина Джемре да се ожени.Ключов момент. Връща се във филма, когато Джемре се развежда и вече си мисли, че нищо не стои между двамата, Кузей  е само нейн. Като свободна жена, Дж става безогледна в претенциите си към Кузей.Само колко  окрилена и обнадеждена беше след удара в съда и гробището.Приема това като доказателства за любовта на Кузей. Баръш, Гюней и Зейнеп за нея не са пречка. И това е така. Понеже идеята на филма е да не случи ВНЛ-то, Дениз става новата пречка. 20 серии преди финала. Абсолютно точно са разчели момента, за да развият отношенията между двамата.  И само жена до Кузей може да му даде подкрепа в Олмазите и да го спаси от тоталната преса на двете свраки. Щото и Гюлтен ще се включи. И само заради друга жена до Кузей, Джемрето може да полудее.
Общо взето, според мен филма до финала ще се движи в тая посока. 5-6 серии ескалация на мераците на Джемре,отказва да приеме случващото се, 5-6 серии осъзнава, че губи Кузей, 5-6 серии деградация и разпад, за да извърши престъпление и да влезе в затвора. И много ми се иска да има жена до Кузей, която да го облагороди.

# 508
Софи Hug, мога да дам много примери за пагубното влияние на Дж върху Кузей.
Тя винаги можеше да го спре, ако тя го искаше, но не би...За първи сезон ще кажа само, че отиде де му гледа сеира на един от уличните боеве и спирам.
Както казах, Кузей е патологичен случай (ревнив до болка, страшно екстровертен физически, а психически точно обратното, бавна мисъл, липса на самоконтрол и т.н.) и се нуждаеше като Бану от психиатър.
И това трябваше да го разберат най- близките му. А той нали сам казва коя е по- силна и от мъж, (силна едва ли, по- скоро донякъде вярна), а дали е толкова умна- за мен твърдо и убедително не! Заслепена е от желание за отмъщение към всички и за всичко, което сама причини и продължава да го прави до момента, но вече на бързи обороти с максимална скорост. Има и комплекси в желанието си да доминира и доказва, да не говорим за клептоманските й изцепки...
Тези нейни думи за мен са като клетва, закана, дамга:
"Ще видиш финала на всичко това и ще ви гледам на всички сеира с голямо удоволствие.
Прави струва, само за да изпратиш Кузей в затвора!...Нито ти, нито Баръш. Дори не споменавам  другите, "горките" жалки същества... Никой от Вас не може да ни спре!
Аз съм тази, която оставя боклука зад себе си, драги мой!"
  Това не може да остане безнаказано,  вменява вина на другите, но тя лично не може да носи такава, а е виновна, всички го чувстваме, отделен въпрос е дали искаме да го признаем! Това е част от  безпристрастното ми мнение.  Hug

# 509
Знам, че ще възроптаеш Wink, ама досега само Дж. успява да го укроти в някаква степен. Имам визия за последната сцена - Дж. излиза от затвора, а отвън я чака Кузей и евентуално Гюлтен и финал.

Общи условия

Активация на акаунт