Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 829
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
На теб как ти ръкопляскат твоите 4 -5 поддръжнички в темата, независимо какви ги ръсиш? И да ти кажа, точно заради теб бяха изписани постовете, които критикувате.

Фенче,  Heart Eyes и как разбра, че точно за Дафне били написани тези “иначе така позитивни и креативни“ постове , като беше използвано множествено число ? Да не би да се консултирате, преди да ги изтипосате ? И защо Дафне да не може да не пише, каквото поиска, че “заради нея“ да си позволяват подобни квалификации. Или пък за 4-5-тте и “поддръжнички“ ? Това, че мнението ми за някои неща съвпадат с нейното и го казвам, означава, че съм поддръжничка на Дафне ли ??? Щото аз мислех, че си споделям личното мнение, което винаги съм и подчертавала !
Или понеже сме само 4-5, може да си плюете по нас, както намерите за добре, включително и вменявайки ни несъществуващи вини ! Хайде холан ! Stop

newsm10 Споделям всяка дума! Благодаря , Госпожата!  Heart Eyes

# 736
На теб как ти ръкопляскат твоите 4 -5 поддръжнички в темата, независимо какви ги ръсиш? И да ти кажа, точно заради теб бяха изписани постовете, които критикувате.

Фенче,  Heart Eyes и как разбра, че точно за Дафне били написани тези “иначе така позитивни и креативни“ постове , като беше използвано множествено число ? Да не би да се консултирате, преди да ги изтипосате ? И защо Дафне да не може да не пише, каквото поиска, че “заради нея“ да си позволяват подобни квалификации. Или пък за 4-5-тте и “поддръжнички“ ? Това, че мнението ми за някои неща съвпадат с нейното и го казвам, означава, че съм поддръжничка на Дафне ли ??? Щото аз мислех, че си споделям личното мнение, което винаги съм и подчертавала !
Или понеже сме само 4-5, може да си плюете по нас, както намерите за добре, включително и вменявайки ни несъществуващи вини ! Хайде холан ! Stop

newsm10 Споделям всяка дума! Благодаря , Госпожата!  Heart Eyes

А, не се приема! Първо, щото си ми подръжничка, и второ - щото не си насложила цял ред емо-та със сърчица, бурни аплодисменти и отделни провиквания “БРаво !“ Crossing Arms

# 737
Госпожата  Heart Eyes знам, че е за нея, защото тя единствена от момичетата, които харесват Зейнеп нарочно провокира и дразни тези, които симпатизират на Джемре. Вие останалите така наречени Зейнепки си пишете мнението, но никого не дразните и квалифицирате. Или ще кажеш, че не си забелязала? Хайде бе! То не беше един и два пъти. Аз знам, че споделяш своето мнение, но винаги скачаш в нейна защита, затова ви нарекох поддръжнички. Не се е случило до сега да не заемете нейната страна. И ако си забелязала никой не плюе по вас и не ви вменява нищо. Много си мнителна в последно време, що така? hahaha

# 738

А, не се приема! Първо, щото си ми подръжничка, и второ - щото не си насложила цял ред емо-та със сърчица, бурни аплодисменти и отделни провиквания “БРаво !“ Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Оф, че съм и аз. Госпожата,  txtloves

# 739
Фенче, що пък да сме така наречени? Joy Joy Joy И от двете страни има хора, които обиждат и квалифицират.  Wink Не е честно да скачаш само срещу Дафне. Peace

# 740
Не, Фенче, Heart Eyes не съм мнителна ! Просто не съм от тези, които ще позволят на някого да го поставя в рамки, под общ знаменател, да се обяснявам вечно за мнението си, да бъда квалифицирана и плюта, че и клетви да отнеса, само, защото не харесвам една екранна героиня и актриса ! Това е малоумно, бе хора, чак не мога да повярвам, че вече 6789 пъти пиша едно и също !
Колкото до Дафне - скачам винаги, защото тя има точно същите права на потребител, каквито имаш ти или, който и да е друг ! И защо поне веднъж не се замислихте, че това просто си е нийното мнение, а неплеменно държите да го наречете “провокация“? Просто сте супер предубедени, това е ! Има хора, които не са съгласни с нея, но не наричат провокативно това, което пише, нали така ! С нея неведнъж сме имали коренно различни мнения, ти много добре знаеш, но никога не съм била предубедена към нея, както и към мненията, различни от моите.
Провакации правят тези, които висят на балкона, гледат сеир, и се включват, колкото да създадат напрежение и да провокират конфликт. Разбира се, под благовидният предлог, че са върло толерантни и позитивни ! Извини ме, но аз пък не мога да проумея, как това се приема за нормално, че и се приветства !

# 741
И да ти кажа, точно заради теб бяха изписани постовете, които критикувате. Не знам дали да напишеш, че някой гледа друг филм и не разсъждава логично, защото не съвпада с твоето мнение е много толерантно. А за обидите и квалификациите да не говорим. Значи ти можеш да си го позволиш, но когато някой друг го направи...веднага скачате.

Много не разбрах какво толкова съм написала и какви квалификации съм раздала,та така съм Ви възмутила. Няма и да питам. Не ме интересува.  Както не изисквам, така и на никой не дължа  обяснение  за това, което съм написала.Защото пиша  това, което мисля. Което е по-важно. И не мога да мисля, така както ти искаш или за да се харесам.Това още ли не си го разбрала.
И наистина Зейнепките сме 4-5, но, никак не личи численото Ви превъзходство. Което Ви прави злобни. И което лично мен ме вдъхновява.
Поздрав за Зейнепките:

# 742
Поздрав за Зейнепките:

Ей на това му викам аз грозна провокация ! Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Оф, че съм и аз. Госпожата,  txtloves

Heart Eyes Hug Heart Eyes Така по- бива ! bowuu

# 743
Дафне, благодара за поздрава!  newsm51 newsm51 newsm51

Госпожата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 744
Добро утро и хубав ден!   bouquet

Рали, Пирожка, Или Или, включвайте се по-често!  smile3525 Не само защото виждаме нещата по един и същи начин, а и защото бих искала да споделите мнението си. Винаги има нюанси, които виждаме различно и това всъщност е страхотно!  Heart Eyes Благодарение на мнения от темата, съм имала възможност да погледна под друг ъгъл на доста от събитията  Hug

Тряпка - буквално означава парцал. В преносен смисъл е доста обидно, особено отправено към мъж.
Джемрешулка е отново някаква обидна форма на тези, които пишат в "не-руския" форум за Кузей, вероятно, че се води по Джемре.
Да, позитивизмът е много важен!Защото иначе се обричаме на фатална потиснатост още преди евентуален трагичен финал. Аз се надявам да не е такъв, но ако е - ще поплачем...Но да го предвещаваме е като да започнеш да съжаляваш, че отпуската ти ще свърши още преди да е започнала Laughing

# 745
Добро утро и хубав ден!   bouquet

Рали, Пирожка, Или Или, включвайте се по-често!  smile3525 Не само защото виждаме нещата по един и същи начин, а и защото бих искала да споделите мнението си. Винаги има нюанси, които виждаме различно и това всъщност е страхотно!  Heart Eyes Благодарение на мнения от темата, съм имала възможност да погледна под друг ъгъл на доста от събитията  Hug

Тряпка - буквално означава парцал. В преносен смисъл е доста обидно, особено отправено към мъж.
Джемрешулка е отново някаква обидна форма на тези, които пишат в "не-руския" форум за Кузей, вероятно, че се води по Джемре.
Да, позитивизмът е много важен!Защото иначе се обричаме на фатална потиснатост още преди евентуален трагичен финал. Аз се надявам да не е такъв, но ако е - ще поплачем...Но да го предвещаваме е като да започнеш да съжаляваш, че отпуската ти ще свърши още преди да е започнала Laughing

Много зависи какво имаме предвид, като казваме трагичен финал. За всеки явно е нещо различно.  Peace А иначе според мен, не трябва да сме членове на Менса, за да предположим, че края на една драма, каквато е филма , който следим няма да е цветя и рози. Тук не става въпрос за позитивизъм, а за факти, които ни поднася филма. Мое мнение.

# 746
  • Пловдив
Не знаех, че да споделяш различно мнение, да имаш своя гледна точка, е факт, който “разваля“ облика на една тема ! Rolling Eyes Не знаех също, че откровените подигравки и обиди, могат да се замаскират с думи като “толерантност“ и да да се аплодират бурно при това ! Феномен, след феномен в нашата тема! Аферим!

newsm10 Да споделяш различно мнение, означавало също, че не си позитивен. Thinking Както и да е, да си свиркаме. Whistling

А, да, това го пропуснах ! Laughing Щото  е много позитивно и добронамерено да кълнеш потребителите, да ги обиждаш, нищо, че имаш добро сърце, да не говорим колко е позитивно да използваш квалификации и речник, на които биха завидели и хамалите на Сточна гара ! Laughing
Разбира се, че не е позитивно, но  е позволено, когато си  от правилната страна на барикадата. Защитават се порядъчните, правилните герои,  борят се за каузата на  един ИСТИНСКИ МЪЖ с ЕДНА ПРЕКРАСНА ЖЕНА и очакват ЕДНА ОСЪЩЕСТВЕНА ЛЮБОВ!!!,както писа с апломб една потребителка и получи ръкопляскания. Хем  осъществена, хем очаквана, не го разбрах много.  Днес  даже се писа, че Джемрето била и по-умна от Зейнеп.  Не може Зейнеп да е нещо повече от Джемрето и в този пункт. Не върви любимата на Кузей да е тъпа.В никакъв случай.
Така. За пореден път се убедих , че на  hahahaтази потребителка не и е ясно значението на думата любов и истински мъж.Но пък как да и стане ясно, след като защитава образ, който е изпълнен с омраза, завист, незадоволеност. Зейнеп е героиня, която предизвика отвращение дори в баща си.
Благодаря на момичетата за ръкоплясканията. Аз също се радвам, че в този форум има и хора, които правят разлика между ДОБРО и ЗЛО!!!  

Общи условия

Активация на акаунт