Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 825
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Зейнепки, не мога да се отърва от едно  усещане, което ме обземаше, когато гледах  сцените с Джемре в последния епизод.  Натоварващо, неприятно, гадно.  Дори, кризите на Бану не ми действаха така.Джемрето те облъчва  с  някаква  хиперраздразнителност, възбудимост  и лабилност.  Някои нейни реплики,  наистина ме потресоха като изказ и то на публични места, сред много хора.
 „За какъв се взимаш‘‘,‘‘Махни се от пътя ми‘‘,“Бог да те накаже“ , та чак прокурорът попита„Кой крещи така‘‘.‘‘Ти си този, който причини това‘‘, обвинение към абсолютно невинен в случая човек.Никой не може да ни спре.Оставям боклуците зад себе си. Плюването. Ще го накарам да си плати.Ще види, ще види....‘‘Разкарай се‘‘.
Ако не знам, че това са реплики на светицата, направо ще си помисля, че  е някоя луда.
И в същото време, умираща от умиление, нежност, разтапяща се при срещата със своя Бог Кузей на гробището. Поразителен контраст в поведението на Джемрето. Не знам, дали Кузейката  познава  другата страна на своята любима или ще бъде изненадан като Баръш.
И  това не е случайно.Затова обезсмислиха жертвата на Джемре,само я използваха като повод да покажат   нейната психическа лабилност.  Няма да е само обикновено компрометиране на Джемрето и аут. Подготвят ни за нещо страшно. Някакво форма на умопомрачение,мания, депресия при Джемре.  Това, което гледаме са симптоми на такива клинични случаи.
Рускините пишат,  Еджето казала, че обстановката в затвора от фрагмана е реалност   т.е. Джемрето ще завърши в затвора. Тръгнала е вече по тоя път. И появата на Дениз във филма може би ще бъде най-голямата провокация  по този път.

# 706
Добър вечер !
Благодаря на Терзи за снимките и винаги свежата информация, с която ни зарежда ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Не знаех, че да споделяш различно мнение, да имаш своя гледна точка, е факт, който “разваля“ облика на една тема ! Rolling Eyes Не знаех също, че откровените подигравки и обиди, могат да се замаскират с думи като “толерантност“ и да да се аплодират бурно при това ! Феномен, след феномен в нашата тема ! Аферим !

Единственото хубаво нещо, което намирам в Гюлтен като майка, е факта, че винаги се стреми да подкрепя детето си ! Ама права, ама, че твори глупости - без значение, тя е зад нея !
За мен основната и грешка като родител, е факта, че е дала на дъщеря си абсолютно погрешни представи за себе си, а и тя си го призна !
Никак не съм съгласна, че е отиде да се извини на Кузей и да го пусне да си върви. Единствената и цел, беше да накара Кузей да помогне на дъщеря и да излезе от блатото, в което тя сама нагази, не и без нейната помощ, разбира се ! Ако искаше да пожелае на добър час, щеше да го каже и да приключи, но тя знае, че Кузей винаги реагира първосигнално и на това разчита. Както и след разговорът с Джемре, която уж случайно се изтърва, че стои при Баръш, заради Кузей. Толкова прозрачно, манипулативно и себично поведение, не съм видяла у никого друг . Това е мнението ми, честно казано- не съжалявам, че ще разваля “облика“ на темата ! ooooh!

# 707
Не знаех, че да споделяш различно мнение, да имаш своя гледна точка, е факт, който “разваля“ облика на една тема ! Rolling Eyes Не знаех също, че откровените подигравки и обиди, могат да се замаскират с думи като “толерантност“ и да да се аплодират бурно при това ! Феномен, след феномен в нашата тема! Аферим!

newsm10 Да споделяш различно мнение, означавало също, че не си позитивен. Thinking Както и да е, да си свиркаме. Whistling

Обрали са Баде. ooooh!

http://www.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=215815

# 708
Не знаех, че да споделяш различно мнение, да имаш своя гледна точка, е факт, който “разваля“ облика на една тема ! Rolling Eyes Не знаех също, че откровените подигравки и обиди, могат да се замаскират с думи като “толерантност“ и да да се аплодират бурно при това ! Феномен, след феномен в нашата тема! Аферим!

newsm10 Да споделяш различно мнение, означавало също, че не си позитивен. Thinking Както и да е, да си свиркаме. Whistling

А, да, това го пропуснах ! Laughing Щото  е много позитивно и добронамерено да кълнеш потребителите, да ги обиждаш, нищо, че имаш добро сърце, да не говорим колко е позитивно да използваш квалификации и речник, на които биха завидели и хамалите на Сточна гара ! Laughing

# 709
# 710
Дафне,  Hug щом не летят яйца, не се брои ! Само, ако счупи някоя и друга кора, тогава може и да в момент на умопомрачение ! АУУУУ, каква еретична мисъл произведох - не, не страда от личностно разстройство и моментно умопомрачение - тя прави курабии за любимият си ! Joy Joy Joy

# 711
# 712
Дафне,  Hug щом не летят яйца, не се брои ! Само, ако счупи някоя и друга кора, тогава може и да в момент на умопомрачение ! АУУУУ, каква еретична мисъл произведох - не, не страда от личностно разстройство и моментно умопомрачение - тя прави курабии за любимият си ! Joy Joy Joy
Hug За мен, Джемрето вече изкрейзва и колкото повече се случва това, толкова по-яростна защита ще получава от някои потребители. Наистина, феномен. Щото, обикновено хората бягат от лудите.

# 713
Наистина, феномен. Щото, обикновено хората бягат от лудите.

Реално погледнато - не е нищо ново ! Още Шекспир, в една от невероятните си пиеси, е казал : “Доживяхме....луди водят слепи  !“ Та и нашата работа същата ! Laughing

# 714
# 715
# 716

А, да, това го пропуснах ! Laughing Щото  е много позитивно и добронамерено да кълнеш потребителите, да ги обиждаш, нищо, че имаш добро сърце, да не говорим колко е позитивно да използваш квалификации и речник, на които биха завидели и хамалите на Сточна гара ! Laughing
Разбира се, че не е позитивно, но  е позволено, когато си  от правилната страна на барикадата. Защитават се порядъчните, правилните герои,  борят се за каузата на  един ИСТИНСКИ МЪЖ с ЕДНА ПРЕКРАСНА ЖЕНА и очакват ЕДНА ОСЪЩЕСТВЕНА ЛЮБОВ!!!,както писа с апломб една потребителка и получи ръкопляскания. Хем  осъществена, хем очаквана, не го разбрах много.  Днес  даже се писа, че Джемрето била и по-умна от Зейнеп.  Не може Зейнеп да е нещо повече от Джемрето и в този пункт. Не върви любимата на Кузей да е тъпа.В никакъв случай.

# 717
Терзи,  Heart Eyes премиерата ли е била днес ?

# 718
# 719
Наистина, феномен. Щото, обикновено хората бягат от лудите.

Реално погледнато - не е нищо ново ! Още Шекспир, в една от невероятните си пиеси, е казал : “Доживяхме....луди водят слепи  !“ Та и нашата работа същата ! Laughing
А един популярен роден автор казва:"Лудите, лудите - те да са живи!...", защото дори и скептикът осъзнава, че само те ще донесат спасение на България.

Общи условия

Активация на акаунт