„За какъв се взимаш‘‘,‘‘Махни се от пътя ми‘‘,“Бог да те накаже“ , та чак прокурорът попита„Кой крещи така‘‘.‘‘Ти си този, който причини това‘‘, обвинение към абсолютно невинен в случая човек.Никой не може да ни спре.Оставям боклуците зад себе си. Плюването. Ще го накарам да си плати.Ще види, ще види....‘‘Разкарай се‘‘.
Ако не знам, че това са реплики на светицата, направо ще си помисля, че е някоя луда.
И в същото време, умираща от умиление, нежност, разтапяща се при срещата със своя Бог Кузей на гробището. Поразителен контраст в поведението на Джемрето. Не знам, дали Кузейката познава другата страна на своята любима или ще бъде изненадан като Баръш.
И това не е случайно.Затова обезсмислиха жертвата на Джемре,само я използваха като повод да покажат нейната психическа лабилност. Няма да е само обикновено компрометиране на Джемрето и аут. Подготвят ни за нещо страшно. Някакво форма на умопомрачение,мания, депресия при Джемре. Това, което гледаме са симптоми на такива клинични случаи.
Рускините пишат, Еджето казала, че обстановката в затвора от фрагмана е реалност т.е. Джемрето ще завърши в затвора. Тръгнала е вече по тоя път. И появата на Дениз във филма може би ще бъде най-голямата провокация по този път.
Да споделяш различно мнение, означавало също, че не си позитивен.
Както и да е, да си свиркаме.