Нали затова е ходил да вика Азрата
Да му държи ръчичката, галиба !
Да му държи ръчичката, галиба !

Ама тя многократно си призна тъпотията на това да се ожени за Баръш, а и много добре знае, че си плаща за тъпотата на импулсивната си реакция.
Ясно е, че Джемрето нищо не е разбрала. Много пъти писах, че изобщо не съзнава с кого си има работа. Нито тя , нито майка и. Баръш и каза, че ако сгафи още веднъж ще има още по- сериозни последствия за нея. Смятам, че точно това ще стане.
напълно те подкрепям относно мнението за Дж. на гробищата. Великата героиня Джемре.
Странно ми е на мен как ярките простотии се възприемат като себеотрицателен героизъм.
На това пък се смях аз с глас. 

Ама тя многократно си призна тъпотията на това да се ожени за Баръш, а и много добре знае, че си плаща за тъпотата на импулсивната си реакция.
Ясно е, че Джемрето нищо не е разбрала. Много пъти писах, че изобщо не съзнава с кого си има работа. Нито тя , нито майка и. Баръш и каза, че ако сгафи още веднъж ще има още по- сериозни последствия за нея. Смятам, че точно това ще стане.
напълно те подкрепям относно мнението за Дж. на гробищата. Великата героиня Джемре.
Странно ми е на мен как ярките простотии се възприемат като себеотрицателен героизъм.
На това пък се смях аз с глас. 

много красиво нашето момче!
тя щото вашата умница пък разбира
не знам какво още трябва да и каже Кузей, за да и светне, че е излишна. И Зейно и Баръш знаеха каква е истината, няма сега какво да ми се правят на засегнати.
!
много красиво нашето момче!
не знам какво още трябва да и каже Кузей, за да и светне, че е излишна. И Зейно и Баръш знаеха каква е истината, няма сега какво да ми се правят на засегнати.
Кузей има да и казва нещо съществено. Например да и признае, че е обичал през цялото време Джемре, а нея я е използвал като заместител. Не да и минава с номера, че живота му бил объркан. Този е пробелма на Зейнеп. В първи сезон любимана на К. все обидена играеше, че е Зейнеп си мисли разни "несъществуващи" неща, сега самият Кузей и казва, че била грешала.
и как разбра, че точно за Дафне били написани тези “иначе така позитивни и креативни“ постове , като беше използвано множествено число ? Да не би да се консултирате, преди да ги изтипосате ? И защо Дафне да не може да не пише, каквото поиска, че “заради нея“ да си позволяват подобни квалификации. Или пък за 4-5-тте и “поддръжнички“ ? Това, че мнението ми за някои неща съвпадат с нейното и го казвам, означава, че съм поддръжничка на Дафне ли ??? Щото аз мислех, че си споделям личното мнение, което винаги съм и подчертавала !
Препоръчани теми