Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 835
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Да, премиерата е днес!  Peace Нали затова е ходил да вика Азрата  Laughing

# 721
Наистина, феномен. Щото, обикновено хората бягат от лудите.

Реално погледнато - не е нищо ново ! Още Шекспир, в една от невероятните си пиеси, е казал : “Доживяхме....луди водят слепи  !“ Та и нашата работа същата ! Laughing
А един популярен роден автор казва:"Лудите, лудите - те да са живи!...", защото дори и скептикът осъзнава, че само те ще донесат спасение на България.
И така, та до ден днешен ! Peace

# 722

Благодаря ти ! Heart Eyes Hug Heart Eyes Да му държи ръчичката, галиба ! Mr. Green

# 723

Благодаря ти ! Heart Eyes Hug Heart Eyes Да му държи ръчичката, галиба ! Mr. Green
  Joy Joy

Момичета, заповядайте в НОВАТА ТЕМА  Hug

# 724
Абе баш глупостта се наказва, ама ако си глупав, не разбираш, че си наказан Simple Smile

Как мислиш, дали Джемре е разбрала защо Баръш я наказва?

Е, аз не съм я определяла като интелектуален колос Simple Smile Ама тя многократно си призна тъпотията на това да се ожени за Баръш, а и много добре знае, че си плаща за тъпотата на импулсивната си реакция.

Ок, обаче не отговаряш на въпроса ми.
И аз изгледах серията с превод. Благодарности!  bouquet  bouquet  bouquet Ясно е, че Джемрето нищо не е разбрала. Много пъти писах, че изобщо не съзнава с кого си има работа. Нито тя , нито майка и. Баръш и каза, че ако сгафи още веднъж ще има още по- сериозни последствия за нея. Смятам, че точно това ще стане.
Прочетох, че Баръш и Зейнеп били еднакви в молбите на колене. Да, точно така е. Защото са засегнати. Защото ги боли. Но нито едни от тях не кълне когото трябва и когото не трябва, като "прекрасната жена".  Mr. Green
Дафне,  Hug  напълно те подкрепям относно мнението за Дж. на гробищата. Великата героиня Джемре.  Peace Странно ми е на мен как ярките простотии се възприемат като себеотрицателен героизъм.  Joy На това пък се смях аз с глас.  Peace

Госпожата, Снежка!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 725
# 726
Всъщност конкретното персонажно проявление на лудостта, като стана дума за нея /Бану/, е един от най-трогателните и симпатични в контекста на филма, разбира се, образи - разглезена и така съсипана, зарязана от майка, в противабарство с брат и в брак с мъж, за когото винаги е знаела, че не я обича. Но именно тя според мен ще изиграе положителна роля в ключов момент, защото е добра, просто е лабилна.

# 727
 Терзийска, благодаря за всичко!  newsm51 newsm51 newsm51

Дано филма пожъне успех!  Praynig

# 728
Абе баш глупостта се наказва, ама ако си глупав, не разбираш, че си наказан Simple Smile

Как мислиш, дали Джемре е разбрала защо Баръш я наказва?

Е, аз не съм я определяла като интелектуален колос Simple Smile Ама тя многократно си призна тъпотията на това да се ожени за Баръш, а и много добре знае, че си плаща за тъпотата на импулсивната си реакция.

Ок, обаче не отговаряш на въпроса ми.
И аз изгледах серията с превод. Благодарности!  bouquet  bouquet  bouquet Ясно е, че Джемрето нищо не е разбрала. Много пъти писах, че изобщо не съзнава с кого си има работа. Нито тя , нито майка и. Баръш и каза, че ако сгафи още веднъж ще има още по- сериозни последствия за нея. Смятам, че точно това ще стане.
Прочетох, че Баръш и Зейнеп били еднакви в молбите на колене. Да, точно така е. Защото са засегнати. Защото ги боли. Но нито едни от тях не кълне когото трябва и когото не трябва, като "прекрасната жена".  Mr. Green
Дафне,  Hug  напълно те подкрепям относно мнението за Дж. на гробищата. Великата героиня Джемре.  Peace Странно ми е на мен как ярките простотии се възприемат като себеотрицателен героизъм.  Joy На това пък се смях аз с глас.  Peace

Госпожата, Снежка!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Да, засегнати се и обидени, но от самите себе си, защото като умни хора знаят всичко и въпреки това се надценяват, мислейки, че могат да променят непроменимото. Само дето не се опълчват срещу себе си, а срещу хора под тяхното ниво, което е елементарно.

# 729
Терзи   bouquet  bouquet  bouquet много красиво нашето момче!
Дафне, е защо да не и ръкопляскаме, след като казва истината момичето? И Кузей е истински мъж и Джемре е прекрасна...За нас е такава, пък ти се възхищавай на Зейнеп, колкото си искаш, никой не ти пречи.На теб как ти ръкопляскат твоите 4 -5 поддръжнички в темата, независимо какви ги ръсиш? И да ти кажа, точно заради теб бяха изписани постовете, които критикувате. Не знам дали да напишеш, че някой гледа друг филм и не разсъждава логично, защото не съвпада с твоето мнение е много толерантно. А за обидите и квалификациите да не говорим. Значи ти можеш да си го позволиш, но когато някой друг го направи...веднага скачате.
Тепърва ще ти става все по- натоварващо, неприятно и гадно, защото ще ти се наложи да гледаш Джемре и Кузей заедно. Не знам точно кога, не знам за колко време, но ще е така. Ако ще не Дениз, Анджелина Джоли да се появи все тая.
Лагуни  Heart Eyes тя щото вашата умница пък разбира hahaha не знам какво още трябва да и каже Кузей, за да и светне, че е излишна. И Зейно и Баръш знаеха каква е истината, няма сега какво да ми се правят на засегнати.

# 730
Всъщност конкретното персонажно проявление на лудостта, като стана дума за нея /Бану/, е един от най-трогателните и симпатични в контекста на филма, разбира се, образи - разглезена и така съсипана, зарязана от майка, в противабарство с брат и в брак с мъж, за когото винаги е знаела, че не я обича. Но именно тя според мен ще изиграе положителна роля в ключов момент, защото е добра, просто е лабилна.

Бану ми е от любимите образи от самото начало ! Нищо, че и нея оплюха и заклеймиха като лека жена ! Laughing
Толкова е крехка, толкова е ранима, толкова е наранена от толкова много хора.....Единствият образ, който има “оправдание“ за своята лудост, е тя ! Затова и се хвана за Гюней като удавник за сламка, обикновеният Гюней, който не е от сой, но който и се видя истински и неподправен и който никога не разбра какъв човек има до себе си, какво доверие му е гласувала, колко много значи той за нея, за това да е жива...Бану, е една от причините да не го понасям това .....Гюней .

Лагунииии  Heart Eyes!

# 731
# 732
Терзи   bouquet  bouquet  bouquet много красиво нашето момче!
Дафне, е защо да не и ръкопляскаме, след като казва истината момичето? И Кузей е истински мъж и Джемре е прекрасна...За нас е такава, пък ти се възхищавай на Зейнеп, колкото си искаш, никой не ти пречи.На теб как ти ръкопляскат твоите 4 -5 поддръжнички в темата, независимо какви ги ръсиш? И да ти кажа, точно заради теб бяха изписани постовете, които критикувате. Не знам дали да напишеш, че някой гледа друг филм и не разсъждава логично, защото не съвпада с твоето мнение е много толерантно. А за обидите и квалификациите да не говорим. Значи ти можеш да си го позволиш, но когато някой друг го направи...веднага скачате.
Тепърва ще ти става все по- натоварващо, неприятно и гадно, защото ще ти се наложи да гледаш Джемре и Кузей заедно. Не знам точно кога, не знам за колко време, но ще е така. Ако ще не Дениз, Анджелина Джоли да се появи все тая.
Лагуни  Heart Eyes тя щото вашата умница пък разбира hahaha не знам какво още трябва да и каже Кузей, за да и светне, че е излишна. И Зейно и Баръш знаеха каква е истината, няма сега какво да ми се правят на засегнати.

newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 733

Лагуни  Heart Eyes тя щото вашата умница пък разбира hahaha не знам какво още трябва да и каже Кузей, за да и светне, че е излишна. И Зейно и Баръш знаеха каква е истината, няма сега какво да ми се правят на засегнати.

Фенче,  Heart Eyes Кузей има да и казва нещо съществено. Например да и признае, че е обичал през цялото време Джемре, а нея я е използвал като заместител. Не да и минава с номера, че живота му бил объркан. Този е пробелма на Зейнеп. В първи сезон любимана на К. все обидена играеше, че е Зейнеп си мисли разни "несъществуващи" неща, сега самият Кузей и казва, че била грешала.  Mr. Green Ами не е приятно да те правят на идиот.   

п.п. Относно истината, която казвало момичето, Фенче- всеки си има своя истина. Джемрето е прекрасна жена- това е истината, която вие виждате. Моята истина за нея е, че никак не мога да я определя като прекрасна жена. За мен тя е изтъкан до мозъка на костите си егоцентрик. Основна заслуга за това има майка и.

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 21:58 от sinq laguna

# 734
На теб как ти ръкопляскат твоите 4 -5 поддръжнички в темата, независимо какви ги ръсиш? И да ти кажа, точно заради теб бяха изписани постовете, които критикувате.

Фенче,  Heart Eyes и как разбра, че точно за Дафне били написани тези “иначе така позитивни и креативни“ постове , като беше използвано множествено число ? Да не би да се консултирате, преди да ги изтипосате ? И защо Дафне да не може да не пише, каквото поиска, че “заради нея“ да си позволяват подобни квалификации. Или пък за 4-5-тте и “поддръжнички“ ? Това, че мнението ми за някои неща съвпадат с нейното и го казвам, означава, че съм поддръжничка на Дафне ли ??? Щото аз мислех, че си споделям личното мнение, което винаги съм и подчертавала !
Или понеже сме само 4-5, може да си плюете по нас, както намерите за добре, включително и вменявайки ни несъществуващи вини ! Хайде холан ! Stop

Общи условия

Активация на акаунт